27 aralıkta 2. aşılamamı yaptırdım..beklemedeyim..ayrıca düşünceliyim..dr.aşılamadan sonra birlikte olmanıza gerek yok dedi ve vajinal krem verdi..ama ben niye birlikte olmayayımki dedim kendi kendime..aşılamadan sonrada birlikte oldum eşimle..sizede aşılamadan sonra birlikte olmayın demişmiydi doktor..bide bu göğüslerim acayip acıyor..ilk aşılamada böyle olmamıştı sanki..
27 aralıkta 2. aşılamamı yaptırdım..beklemedeyim..ayrıca düşünceliyim..dr.aşılamadan sonra birlikte olmanıza gerek yok dedi ve vajinal krem verdi..ama ben niye birlikte olmayayımki dedim kendi kendime..aşılamadan sonrada birlikte oldum eşimle..sizede aşılamadan sonra birlikte olmayın demişmiydi doktor..bide bu göğüslerim acayip acıyor..ilk aşılamada böyle olmamıştı sanki..
mrb arkadaşlar. banada büyük ihtimal cuma günü aşılama yapılacak. benim merak ettiğim çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama yapılıyor.
canım benden korkak ve benden beceriksiz olamassın. ilk iğne yapışımı anlatmak istiyorum çok kötüydü ve komikti. hemşireye anlatmıştım gülmekten çatladı.
ilk olarak bi tozla suyu karıştırmak gerekiyordu. küçük serumun camını kırayım derken ortadan kırıldı ve dağılarak elime battı. elimin kanını dırdurmaya çalışırken ilacı iğnenin içine çektim. sonra tozun üzerindeki koruyucu kapağı çıkarmadan iğneyi batırdım be iğnenin ucu kılıdı. neyse başka bi iğne ucu taktım. sonradan jeton düştü ve kapağı çıkardım. sonra iğneyi ilacı içine sıkayım derken yarısı içeri yarısı dışarı sıktım. bu arada elim kanıyordu enjektör falan kan oldu. sonra yarısı dolmuş iğneyi kendime uyguladım. bu ilk günden sonra hemşireyi dikkatle izledim ve hep kendim yaptım. ki ben kendime iğne batıramam diyen ben bir alıştım pir alıştım.
canım benimde 26 aralıkda 2.aşılamam vardı..bana dr ilişki yasak dedi ben sordum vajinal ilaç kullandığım içinmiş..ilişki hamilelik şansını arttırmazmı dedim.dr da çatlatma iğnesinden sonra 36-40 saat içinde yumurta spermle karşılaşırsa döllenme olur yoksa ilişki olsa bile yumurtanın ömrü bitio dedi...ilişkiye girsende bi önemi yok dedi..hatta aşılamadan sonra 2 saatin var die espiri yaptı:)
arkadaşlar aşılamamın olduğu günden beri karın bel ve kasık ağrısı çekiyordum son 5 gündürde göğüslerim şişmişti dün o kadar çok ağrım olduki korktum eşimle birlikte olalım dedik sonrasında benim ağrılarımdan eser kalmadı bunu çok ilginç buldum sanırım benim bu güne kadar yaşadığım şey yumurtalarımın büyümeye ve çatlamaya devam ediyor olmasıydı herhalde bugün o ağrılarımdan eser kalmadı buna üzülsemi sevinsemmi bilemedim
canım diğer forumda gördüm biraz geç oldu ama ankarada doktor sormuşsun, ankarada doç dr. serdar oğuz var,ankara tüp bebek merkezi ilede ortak,nene hatunda muayenehanesi var,zekai tahir burak hastanesininde hocası.kaç yıldır uğraşıyorum ama serdar hoca gibi bir doktor görmedim,iletişimide süper,aşılamamı ona yaptırmadım ankarada yaşamıyorum diye ona muayene oldum,kardeşimin eşi onun sayesinde hamile kaldı,benimde aşılamam onun başladığı laçlardan sonra tuttu,giden bütün arkadaşlarım çok memnun,muayenesi 180 tl civarındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?