Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben de aşılamadan sonra ilişki yok demişti
ben hamile kaldım inşallah sende kalırsın

kızlar herkese günaydınlar.
hamile arkadaşlara sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini diliyorum.

aşılama olan arkadaşlarmıda Rabbim tez zamanda gönüllerinin muratlarını verir inşallah.

kızlar sizden çok sevdiğim bi arkadaşım için yardım istiyorum.

izmir de olanınız varsa. bana önerebileceğiniz aşılama merkezleri ve fiyatları konusunda yardım eden olursa çok ama çok sevinirim.

(Bu arada sigortaları yok)

slm arkadaşım benim aşılamam dün oldu senin tam tersin bana da ilişki tavsiye etti pekiştirme dedi ayrıca hamlelik için uygun olan sıvı ortamı sağlamış oluyomuşun hemde üstüste 5gün ilişki dedi işte böle....

mrb arkadaşlar. banada büyük ihtimal cuma günü aşılama yapılacak. benim merak ettiğim çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama yapılıyor.

canım doktor banada ilişki yasak demişti ama ilk aşılamamda bu yasaga uymuştum ama bu aşılamamda dinlemedim ilişkide bulunmak banada şansımızı artırır gibi geliyor

bana da prof ilişki olsun demişti 2 günde bir arkadan gelen yumurttalar iç,n

canım benimde 26 aralıkda 2.aşılamam vardı..bana dr ilişki yasak dedi ben sordum vajinal ilaç kullandığım içinmiş..ilişki hamilelik şansını arttırmazmı dedim.dr da çatlatma iğnesinden sonra 36-40 saat içinde yumurta spermle karşılaşırsa döllenme olur yoksa ilişki olsa bile yumurtanın ömrü bitio dedi...ilişkiye girsende bi önemi yok dedi..hatta aşılamadan sonra 2 saatin var die espiri yaptı:)

bugün 3. aşılamamı yaptırdım..Allah cümleyle birlikte banada hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

kızlar aşılama yaptıranları okudukça çok heyecanlanıyorum ilk kez yaptıracağım ben başıma ne geleceğini bilmiyorum bugün 3. iğnemi yaptım pazartesi yumurta kontrolüne gidecem çok heyecanlıyım yeni yılda inş hepimiz hamile oluruz:)

canım ben daha korkağım galiba 2 gün hastanede yaptırdım sonra hastaneye gitmeye utandım ve hemşire bi arkadaşım var allahtan o yapıyor eşime bile yaptıramıyorum hayırlısı inş tutarda yaşadığımız bu durumları hatırlayıp hep beraber güleriz:)

evet buna katiliyorum, yumurtanin ömrü bitince iliskinin bir anlami kalmiyor ve bosuna stresse girmeyin :) bende mesela sadece 2 gün sürüyor yumurtanin döllenebilecegi zaman, ovulation aletiyle ölcüyorum..

arkadaşlar cevaplar ve iyi dilekler için teşekkürler
her doktor farklı birşey diyor..benim doktorum kafamı karıştırdı.bizde sebebsiz infertilite var.bu ikinci aşılama fakat doktor buda olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi..forumlarda okuyorum 3-4 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor..bu ay sol tarafımda 2 tane 19-20 mm , sağ tarafımda 3 tane 14-15 mm yumurta oluştu..şansımı zorlamaya karar verdim...sağdaki yumurtalar belki gelişip kendi kendine çatlar.aşılamayla olmazsa eğer gün aşırı ilişkiyle bu yumurtalardan bebiş olur belki..doktorun verdiği kremide kullancam..herkese iyi uykularr..inşallah yeni yılın ilk günlerinde bebiş haberleriyle dolar bu sayfalarr

canım diğer forumda gördüm biraz geç oldu ama ankarada doktor sormuşsun, ankarada doç dr. serdar oğuz var,ankara tüp bebek merkezi ilede ortak,nene hatunda muayenehanesi var,zekai tahir burak hastanesininde hocası.kaç yıldır uğraşıyorum ama serdar hoca gibi bir doktor görmedim,iletişimide süper,aşılamamı ona yaptırmadım ankarada yaşamıyorum diye ona muayene oldum,kardeşimin eşi onun sayesinde hamile kaldı,benimde aşılamam onun başladığı laçlardan sonra tuttu,giden bütün arkadaşlarım çok memnun,muayenesi 180 tl civarındaydı

canım sen bugün doktora gidecektin değil mi? umarım güzel haberlerle gelirsin

kızlar bugün aşılamanın 10. günü .ara ara midem bulanıp duruyo.elim ayağım titriyo sanki başım dönüyo.sürekli uykum geliyo.göğüslerime dokunamıyorum bile.psikolojik mi bunlar:18: bu kadar erken belirti olur mu?test yaptım akşam negatif.

benim 1. aşılamada da göğsüm ağrıdı ama tutmadı bence onlara takmayın çünkü ilaçlardan göğüs ağrısı oluyor
benim aşılamadan hemen sonra başladı ( 1 gün sonra ) şimdi 8. gün biraz daha ii maa hala ağrıyor

arkadaşlar dün usg yapıldı,bebişim 10.5 mm olmuş,yolk kesesi de görüldü,herşey güzelmiş:)ama benim göğüs ağrım ve dolgunluğum bayaa azaldı,bulantımda pek yok anlam veremiyorum

slm arkadaşlar bende pazartesi 10 da aşılama olacagım. ama bu gün dr. gittim kist olma riski var dedi onun için bir iğne yaptırdım. yinede aşılama olacagım.yumurtalıklarım biri 17 diğeri 18 ml olmuş .hayırlısı artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…