Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet buna katiliyorum, yumurtanin ömrü bitince iliskinin bir anlami kalmiyor ve bosuna stresse girmeyin :) bende mesela sadece 2 gün sürüyor yumurtanin döllenebilecegi zaman, ovulation aletiyle ölcüyorum..

ewt canım öle ama çatlatma iğnesinde tüm yumurtalar çatlamıo olabilir...benim 1.aşılamam da 8 2.aşılamam da 3 yumurtam oldu...hangi ovulasyon testini kullanıosun canım?markası nedir?

slm arkadaşlar..öncelikle bu yıl inşallah bize tüm umutlarımızı verir!!tabiki BEBEİŞLERİMİZİDE..

bende,18 aralık 2010da aşılamamı yaptırdım.sonuç bekliyorum şimdi,hayırlısı olur inşallahh!hiç umudum yok ama kısmet bu 2. aşılamam,ilkini 3 yıl önce yaptırdım malesef tutmadı.6 yıllık evliyim,hiç bir problem yok diyorlar ama olmuyor işte...sadece şunu diyorum,buda bizim sınavımız.inşallah bu sınavı başarıyla veririz hepimizde,hiçbirimizin kucağıda boş kalmaz...(AMİN)
Birde şunu söyliyim,1 haftadan beri adet sancısı gibi sancılarım var.oturamıyorum uzun süreli,aradım hemşireye sordum.ya adet sancısıdır,yada yerleşme ağrısı..hayırlısı..bugün test yaptırmamı söyledi ama gitmedim..salı günü gidicem..dua edin..

canım benimde 2.aşılamam 26 aralıkda oldu..bende beklemedeyim..ewt buda bizim sınavımız..inşallah 2011 bereketli bir yıl olur..hepimizin kucağı bebişle dolar inşallahhhhhhh:)

canım uyku hali erken gebelik belirtisidir ben gündü< bile sürekli uyuyordum göğüslerde acımada belirtilerden biridir inşallah bebeğin seninle tatlım
ben 12. gun test yapmıştım negatifti yani belli olmuyo

arkadaşlar dün usg yapıldı,bebişim 10.5 mm olmuş,yolk kesesi de görüldü,herşey güzelmiş:)ama benim göğüs ağrım ve dolgunluğum bayaa azaldı,bulantımda pek yok anlam veremiyorum

canım gözün aydın bak bide korkuttun bizi boşyere...
çok paniksin herşeyden kötü birşey çıkarmaya çalışıyorsun illa mide bulantın olacak değilki,rahatla biraz ve artık keyfini çıkarmaya bak,bebeğin seninle...kendini dinleme artıkk.

arkadaşlar dün usg yapıldı,bebişim 10.5 mm olmuş,yolk kesesi de görüldü,herşey güzelmiş:)ama benim göğüs ağrım ve dolgunluğum bayaa azaldı,bulantımda pek yok anlam veremiyorum

yeni yilin en guzel hediyesini aldin canim allah tamamina erdirsin bende hamile kaldigimda gogus dolgunlugum azalmisti bulantilarada daha var sekerim kafanda artik bazi seyleri kurma tadini cikar bu guzel haberin.....

GÜNAYDIIN

Hepinize çok teşekkür ederim,çok iyiyim artık,sabah bulantılarım başladı hepinizin iyi haberlerini alırız inşallah

kzılar nen 24 aralık da aşılama oldum 10 gün oldu
hala göğsüm ağrıyor bakalım bu aya olacak
sizlerin göğüs ağrısı uzun sürdümü

lall cnm sen kaçıncı haftandasın şimdi

benim bugun 5+2 oldu

Selam Begüm benimde sat 26 kasımdı bende 5+2 oldum bugün nasıl geçiyor senin bende bulantı fln yok hiç sadece başım dönüyor bazen kalp atışlarını ne zmn duyacaksınız??

kzılar nen 24 aralık da aşılama oldum 10 gün oldu
hala göğsüm ağrıyor bakalım bu aya olacak
sizlerin göğüs ağrısı uzun sürdümü

bence sen kesin hamilesin, ilactan dolayi gögüs agrisi 10 gün sürecegini sanmiyorum, ne zaman test yaptiracaksin? benimde tuhaf hic birsey hissetmiyorum daha, 6. gün oldu...

bu topigin ilk sayfasina bakarsak ozaman bu ay baya hamisimiz olacak galiba :)

Son düzenleme:
Selam Begüm benimde sat 26 kasımdı bende 5+2 oldum bugün nasıl geçiyor senin bende bulantı fln yok hiç sadece başım dönüyor bazen kalp atışlarını ne zmn duyacaksınız??

cabım benım bulantılarım basladı bıraz öğle falan bişey yiyemiyom çorbayla geçiştiriyorum bide mandalina bastırıyo biraz ama göğüsler feci durumda
ben bu perşembe gidicem dr.a geçen perşembe kese göründü içindede besi kesesimi ne öyle bişey böyle kalın bi çizgi gibi bakalım perşembe duyabilecekmiyiz kalbini geçen hafta eşim gelememişti denetlemesi vardı ama bu hafta beraber gıdıcez inş o benden daha heyecanlı :18:

Bende cuma günü gittim keseyi görmeye bu cumada kalp atışlarını duymaya gidiceğiz aynen benimde eşim gelemedi bu hafta gelicek çok heyecanlı tabii bende heyecanla bekliyorumm

selam kızlar
ben 27 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım. sağ yurtalıkta 2 yumurta vardı sol tarafı goremedi doktor. simdi progestan 200 mg ilaç kullanıyorum. sizce ne zaamn test yaptırmalıyım...arada karnım ağrıyor. göğüsler şişti. umutlanmamaya çalışıyorum.

ilk günkü göğüs ağrılarım yok azaldı biraz sızı kaldı ama 1. aşılama da olmuştu aynısı hamileyim d,ye özenmiştim o yüzden bana hamileyim diye gelmiyor canım yaa :) 6 ocağı bekliyorum işte 4 gün kaldı :)
beklerim kan testi yaptırmam
çünkü 1 yıl 5 aydır hep hüsran artık umudum yok
Alllah ne zaman işsterse o zaman olur hayırlısı diyorum artık mucize bekliyorum :)

merhabalar herkese,ilk kez yazıyorum.
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum rahat bir hamilelik geçirmelerini diliyorum.gün sayıp bekleyen arkadaşlara da bol şans diliyorum.
manti seninle ayni gün aşılamamız olmuş.yalnız benim 2. aşılamam.normalde 14. gün yapılıyor ama daha öncesinde yaptıpıp öğrenenlerde var.bende 14. günü bekleyebilecek miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…