evet buna katiliyorum, yumurtanin ömrü bitince iliskinin bir anlami kalmiyor ve bosuna stresse girmeyin :) bende mesela sadece 2 gün sürüyor yumurtanin döllenebilecegi zaman, ovulation aletiyle ölcüyorum..
slm arkadaşlar..öncelikle bu yıl inşallah bize tüm umutlarımızı verir!!tabiki BEBEİŞLERİMİZİDE..
bende,18 aralık 2010da aşılamamı yaptırdım.sonuç bekliyorum şimdi,hayırlısı olur inşallahh!hiç umudum yok ama kısmetbu 2. aşılamam,ilkini 3 yıl önce yaptırdım malesef tutmadı.6 yıllık evliyim,hiç bir problem yok diyorlar ama olmuyor işte...sadece şunu diyorum,buda bizim sınavımız.inşallah bu sınavı başarıyla veririz hepimizde,hiçbirimizin kucağıda boş kalmaz...(AMİN)
Birde şunu söyliyim,1 haftadan beri adet sancısı gibi sancılarım var.oturamıyorum uzun süreli,aradım hemşireye sordum.ya adet sancısıdır,yada yerleşme ağrısı..hayırlısı..bugün test yaptırmamı söyledi ama gitmedim..salı günü gidicem..dua edin..
kızlar bugün aşılamanın 10. günü .ara ara midem bulanıp duruyo.elim ayağım titriyo sanki başım dönüyo.sürekli uykum geliyo.göğüslerime dokunamıyorum bile.psikolojik mi bunlar:18: bu kadar erken belirti olur mu?test yaptım akşam negatif.
arkadaşlar dün usg yapıldı,bebişim 10.5 mm olmuş,yolk kesesi de görüldü,herşey güzelmiş:)ama benim göğüs ağrım ve dolgunluğum bayaa azaldı,bulantımda pek yok anlam veremiyorum
arkadaşlar dün usg yapıldı,bebişim 10.5 mm olmuş,yolk kesesi de görüldü,herşey güzelmiş:)ama benim göğüs ağrım ve dolgunluğum bayaa azaldı,bulantımda pek yok anlam veremiyorum
Olmadı...adet oldum43:
GÜNAYDIIN
Hepinize çok teşekkür ederim,çok iyiyim artık,sabah bulantılarım başladı hepinizin iyi haberlerini alırız inşallah
lall cnm sen kaçıncı haftandasın şimdi
benim bugun 5+2 oldu
kzılar nen 24 aralık da aşılama oldum 10 gün oldu
hala göğsüm ağrıyor bakalım bu aya olacak
sizlerin göğüs ağrısı uzun sürdümü
Selam Begüm benimde sat 26 kasımdı bende 5+2 oldum bugün nasıl geçiyor senin bende bulantı fln yok hiç sadece başım dönüyor bazen kalp atışlarını ne zmn duyacaksınız??
cabım benım bulantılarım basladı bıraz öğle falan bişey yiyemiyom çorbayla geçiştiriyorum bide mandalinabastırıyo biraz ama göğüsler feci durumda
ben bu perşembe gidicem dr.a geçen perşembe kese göründü içindede besi kesesimi ne öyle bişey böyle kalın bi çizgi gibi bakalım perşembe duyabilecekmiyiz kalbini geçen hafta eşim gelememişti denetlemesi vardı ama bu hafta beraber gıdıcez inş o benden daha heyecanlı :18:
bence sen kesin hamilesin, ilactan dolayi gögüs agrisi 10 gün sürecegini sanmiyorum, ne zaman test yaptiracaksin? benimde tuhaf hic birsey hissetmiyorum daha, 6. gün oldu...
bu topigin ilk sayfasina bakarsak ozaman bu ay baya hamisimiz olacak galiba :)
selam kızlar
ben 27 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım. sağ yurtalıkta 2 yumurta vardı sol tarafı goremedi doktor. simdi progestan 200 mg ilaç kullanıyorum. sizce ne zaamn test yaptırmalıyım...arada karnım ağrıyor. göğüsler şişti. umutlanmamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?