kzılar nen 24 aralık da aşılama oldum 10 gün oldu
hala göğsüm ağrıyor bakalım bu aya olacak
sizlerin göğüs ağrısı uzun sürdümü
kızlar merhaba ben bu topıgın yenı uyesyım.bende carsamba gunu aşılama yaplıcak ilk defa gonal f kullnadım 1 tane yumurta oldu bugun baktrdım18 mm olmus.bnde pko var.bıde doktorum progestan hapı yazmıs sabah aksam 1 tane bu hapı ben aşılamadan onramı kullancam yoksa bugun mu kızlar bılgınz varsa yazın doktora sormayı unuttum:94:
kızlar merhaba ben bu topıgın yenı uyesyım.bende carsamba gunu aşılama yaplıcak ilk defa gonal f kullnadım 1 tane yumurta oldu bugun baktrdım18 mm olmus.bnde pko var.bıde doktorum progestan hapı yazmıs sabah aksam 1 tane bu hapı ben aşılamadan onramı kullancam yoksa bugun mu kızlar bılgınz varsa yazın doktora sormayı unuttum:94:
olmadı
adet günümde test yaptırdım negatif çıktı zaten sonrasındada hasta oldum.belirtiler o kadar yoğundu ki çok şartlanmışım demek kicanım benim sırf şu duyguyu tekrar yaşamamak için gitmiyorum doktora seninle aynı gün yaptırmıştık benim hiç bir belirtim olmadığı için adeti bekleyeceğim test yaptırmayacağım sen test mi yaptırdın?
canım üzülme demek kolay ama hepimiz geciyoruz bu sınavdan rabbim böle istedi de hayatım dua et inş bu ay olur hayırlısyla inş
desteğin için teşekkürler.üzülüyorum elimde değil ama rabbim büyük vardır bir hikmeti.bu arada rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah .sizlerin müjdeli haberleri bizlere umut oldu.bigün bizde burdan mutlu haberi veririz inşallah
benimde fikrim yok, bana predalon ignesi yapildi asilama günü ve 2 gün sonra, galiba sendekide progestan´sa asilamdan sonra icin olmasi lazim ..
merhabalar herkese,ilk kez yazıyorum.
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum rahat bir hamilelik geçirmelerini diliyorum.gün sayıp bekleyen arkadaşlara da bol şans diliyorum.
manti seninle ayni gün aşılamamız olmuş.yalnız benim 2. aşılamam.normalde 14. gün yapılıyor ama daha öncesinde yaptıpıp öğrenenlerde var.bende 14. günü bekleyebilecek miyim bilmiyorum
arkadaşlar bugün benim test günümdü ama benimde olmadı çünkü kırmızıları gördüm zaten de test yaptırmaya gitmemiştim artık 4 ay sonra tüp bebek yaptıracağım hamile olanlara güzel bir hamilelik sonuç bekleyenlerede güzel haberler diliyorum.......
selam cevap vermene cok sevindim. umarim burada herkes iyi haberlerle mutlu olurlar. umarim senin de gonlune gore hayirli bir evlat verir. ben de ne kadar beklemeliyim bilemiyorum. aslinda rahat olmaya calisiyorum.bundan once cok kafaya taktigim icin gereksiz testlerle kafami bulandiriyordum. cevredeki eczaneler beni tanir. ikiser ucer gebelik testlari alirim normalde. artik utandigim icin zulalıyordum :)
ben bundan once de hamilelikler yasadim ancak kismet olmadi bir türlü.
ben izmirde symrna da yaptirdim aşılamayı. senin nerede oldu??
inşallah allah hepimize hayırlısıyla verir. bende test almaya çekinip eşime aldırıyorum:)) ama her seferinde hüsran. insan ister istemez kafaya takıo,düşünmemek elde değil. ewliliğimiz 2,5 sene oldu ama ben hiç pozitif görmedim.hiç hamilelik yaşamadım. o yüzden bi mucize gibi gelio. benim sorun eşimde ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu var.ben trabzonda yaptırdım bir merkezde. sizde sorun neydi? ben cuma günü yani 12. gün kanda baktırmayı düşünüyorum inş. olumlu olur ama pek sanmıyorum.hem umutlu hem umutsuzum nasıl oluyosa :)))
ben 10 senelik evliyim. once 5 aylıkken kaybettim. daha sonrada 2 aylıkken ve ondan sonraki de sadece kese gorundu. gittikce kötüleşti yani. olan kurtajlar yuzunden rahim ici yapisiklik oldu. tupler acik. uzun sure cesaretimi yitirdigimicin denemedik. daha sonra da olmadi bir turlu yaklasık 2 sene. yapışıklar için rahim ameliyatı oldum vs. simdi ise daha fazla vakit kaybetmemk icin aşılama denedik. doktor 10 ocak icin kan tahlili dedi. hayırlısı olsun. ben puregon iğne kullandım (75 unite doz ile) daha sonra pregnyl igne oldum. simdi progestan kullanıyorum daha önce dediğim gibi. benim yaklasık 300 tl doktor 400 tl ilaç ve 500 tl de hastane masrafları tuttu. normal midir sizce?
ben 10 senelik evliyim. once 5 aylıkken kaybettim. daha sonrada 2 aylıkken ve ondan sonraki de sadece kese gorundu. gittikce kötüleşti yani. olan kurtajlar yuzunden rahim ici yapisiklik oldu. tupler acik. uzun sure cesaretimi yitirdigimicin denemedik. daha sonra da olmadi bir turlu yaklasık 2 sene. yapışıklar için rahim ameliyatı oldum vs. simdi ise daha fazla vakit kaybetmemk icin aşılama denedik. doktor 10 ocak icin kan tahlili dedi. hayırlısı olsun. ben puregon iğne kullandım (75 unite doz ile) daha sonra pregnyl igne oldum. simdi progestan kullanıyorum daha önce dediğim gibi. benim yaklasık 300 tl doktor 400 tl ilaç ve 500 tl de hastane masrafları tuttu. normal midir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?