Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba ben bu topıgın yenı uyesyım.bende carsamba gunu aşılama yaplıcak ilk defa gonal f kullnadım 1 tane yumurta oldu bugun baktrdım18 mm olmus.bnde pko var.bıde doktorum progestan hapı yazmıs sabah aksam 1 tane bu hapı ben aşılamadan onramı kullancam yoksa bugun mu kızlar bılgınz varsa yazın doktora sormayı unuttum:94:

bana yazmadılar öle bişey ama sanırım aşılamadan sonra ne işe yarayacakmış o bana neden yazmadılar acaba?

benimde fikrim yok, bana predalon ignesi yapildi asilama günü ve 2 gün sonra, galiba sendekide progestan´sa asilamdan sonra icin olmasi lazim ..

canım benim sırf şu duyguyu tekrar yaşamamak için gitmiyorum doktora seninle aynı gün yaptırmıştık benim hiç bir belirtim olmadığı için adeti bekleyeceğim test yaptırmayacağım sen test mi yaptırdın?

adet günümde test yaptırdım negatif çıktı zaten sonrasındada hasta oldum.belirtiler o kadar yoğundu ki çok şartlanmışım demek ki.bu ay tekrar yaptırsam mı karar veremiyorum

canım üzülme demek kolay ama hepimiz geciyoruz bu sınavdan rabbim böle istedi de hayatım dua et inş bu ay olur hayırlısyla inş

desteğin için teşekkürler.üzülüyorum elimde değil ama rabbim büyük vardır bir hikmeti.bu arada rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah .sizlerin müjdeli haberleri bizlere umut oldu.bigün bizde burdan mutlu haberi veririz inşallah

canııımmmm teşekkür ederim ağlattın beni bende geçtim o günlerden yani bizi bizden başkası bilemez

dua et ondan başka çaremiz yok rabbim 'OL' demeden ne yapsak boş

arkadaşlar bugün benim test günümdü ama benimde olmadı çünkü kırmızıları gördüm zaten de test yaptırmaya gitmemiştim artık 4 ay sonra tüp bebek yaptıracağım hamile olanlara güzel bir hamilelik sonuç bekleyenlerede güzel haberler diliyorum.......

benimde fikrim yok, bana predalon ignesi yapildi asilama günü ve 2 gün sonra, galiba sendekide progestan´sa asilamdan sonra icin olmasi lazim ..

eet canım hemsıreyı aradım o soledı asılamadan sonra kullancam fazla kanama olmasın dusuk tehlıkesı olmasın dıe yazmıs doktor.çok gereklı deılmış dıe okudum bazı doktorlar yazıo bazıları yazmıomuş bakalım rabbım hakkımızda hayırlısını versın inşllah

selam cevap vermene cok sevindim. umarim burada herkes iyi haberlerle mutlu olurlar. umarim senin de gonlune gore hayirli bir evlat verir. ben de ne kadar beklemeliyim bilemiyorum. aslinda rahat olmaya calisiyorum.bundan once cok kafaya taktigim icin gereksiz testlerle kafami bulandiriyordum. cevredeki eczaneler beni tanir. ikiser ucer gebelik testlari alirim normalde. artik utandigim icin zulalıyordum :)
ben bundan once de hamilelikler yasadim ancak kismet olmadi bir türlü.
ben izmirde symrna da yaptirdim aşılamayı. senin nerede oldu??

Hakkında hayırlısı olsun belkide tüp bebekten önce doğal yollarla hamile kalırsın bellimi olur..

inşallah allah hepimize hayırlısıyla verir. bende test almaya çekinip eşime aldırıyorum:)) ama her seferinde hüsran. insan ister istemez kafaya takıo,düşünmemek elde değil. ewliliğimiz 2,5 sene oldu ama ben hiç pozitif görmedim.hiç hamilelik yaşamadım. o yüzden bi mucize gibi gelio. benim sorun eşimde ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu var.ben trabzonda yaptırdım bir merkezde. sizde sorun neydi? ben cuma günü yani 12. gün kanda baktırmayı düşünüyorum inş. olumlu olur ama pek sanmıyorum.hem umutlu hem umutsuzum nasıl oluyosa :)))

ben 10 senelik evliyim. once 5 aylıkken kaybettim. daha sonrada 2 aylıkken ve ondan sonraki de sadece kese gorundu. gittikce kötüleşti yani. olan kurtajlar yuzunden rahim ici yapisiklik oldu. tupler acik. uzun sure cesaretimi yitirdigimicin denemedik. daha sonra da olmadi bir turlu yaklasık 2 sene. yapışıklar için rahim ameliyatı oldum vs. simdi ise daha fazla vakit kaybetmemk icin aşılama denedik. doktor 10 ocak icin kan tahlili dedi. hayırlısı olsun. ben puregon iğne kullandım (75 unite doz ile) daha sonra pregnyl igne oldum. simdi progestan kullanıyorum daha önce dediğim gibi. benim yaklasık 300 tl doktor 400 tl ilaç ve 500 tl de hastane masrafları tuttu. normal midir sizce?

Son düzenleme:

Zor şeyler yaşamışsın arkadaşım bende 5 aylık ikizlerimi kaybettim temmuzda ne kadar zor olduğunu biliyorum şuanda 2. aşılamamla tekrar hamileyim inşallah sizlerde hamile kalırsınız..

mrb arkadaş bende bir kaç gün içerisinde aşılama yaptıracağım puregon iğne kullanıyorum bugün 8. iğnemi vurdum yumurta kontrolüne gittim dr 16ml büyüklüğünde yumurtan var dedi yumurta gelişiminin ii olduğunu söyledi yarın tekrar gideceğim kontrole daha önce yaptıran arkadaşlar sizce yumurtaların bu büyüklüğü normal mi?

yaşadığın herşey için çok geçmiş olsun.üzüldüm.allah tez zaman da yüzünü güldürür inşallah. ben birinci aşılamamda iğne kulllandım 7 tane.bu ikincisinde önce ilaç kullandım ,son 2 günde iğne kullandım.ilki 1000 tl tutmuştu.bu da 800 tuttu.benim gittiğim yer tüp bebek merkezi.2. aşılamada ilaç oluğu için ve birinci aşılamadan kalan iğneleri vurulduğum için daha az tuttu.

cok sagolun arkadaslar. zor gunlerdi gecti cok sukur. butun bunlar benim bakis acimi degistirdi. selen_k da bilir kabul etmek cok zor oluyor. ondan sonrakileri de hep kaygi ile karsiladigim icin olmadi diye dusuyorum. selen_k umarim saglikla kucagina alırsın. angel5 hayırlı haberler diliyorum ikimize ve diger arkadaslara da. :))
aylin25: benim 6. doz iğneden sonra 10 mm idi yumurtalar. seninki guzel gelisiyor demek ki...:)

arkadaşlar ben bu ayın 27 sinde aşılama yaptırdım.bugün dayanamyıp idrar testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı.sizce nedir çok mmerak içerisindeyim daha 8.günüm

aynı gun aşılama yaptırmışız. ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum. belki bu durumda kan tahlili daha dogru olur. medismartin erken gebelik testleri de var. 20 tl civarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…