Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben bu ayın 27 sinde aşılama yaptırdım.bugün dayanamyıp idrar testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı.sizce nedir çok mmerak içerisindeyim daha 8.günüm

slm arkadaşım sana başka bi sitede yumurtlamayı sağlayan ilaçların anlatıldığı bi sayfada okuduğumu yazıyorum
''Erken bir gebelik testi, hCG uygulamasından(ovitrelle türevi ilaçların uygulanması) sonra 10 günden daha erken yapılırsa, yanlış olarak pozitif çıkabilir. ''
ben de ayın 28inde aşılama oldum bu bilgiden dolayı 10günü geçirmeden test yapmak istemiyorum sende sonra üzülmemek için şimdilik o teste güvenme bence inşallah 14.gün yapacağın test pozitif çıkar

bende bekliycem hiç yapmıycam diyorum ama dayanamıyorum.belkide o çizgi çatlama iğnesinin etkisi olabilir mi acaba?

teşekürler canım çok sagol duymuştum ama etkisi gitmiştir diye düşündüm.inşallah sende pozitif sevinçler yaşarsın.

Offf Ceymi ya gerçekten mii...,sağlık olsun demekten sıkıldım ama siyecek başka bir sözümüz yokk..
walla aslında en iyisi tüp bebek bakma ben eşimin ısrarı için yaptırıyorum aşılamaları.ay sonunda 2.yi yaptıracam bakalım ne zaman dama deyip tüpe geçecek boşa vakit ve para döküyoruz...
üzülmemeye çalış öptm cnm

teşekkür ederim canım kısmet artık ne yapalım artık buradan tüp bebek deneyimlerimi paylaşırım sizinle bu arada şu preseed siparişi verdim tüp bebeğe kadar onuda deneyeceğim umut dünyası ne yapalım....

Dün bir arkadaşımın 2. bebeğinin olacğnı duymuştum. Az önce nette izledim Esra Erol anne oluyormuş yarım saattir ona ağlıyorum...5 yıl önce böyle artık kıskançlık mı denir, özentilik mi denir ne denir bilemiyorum böyle biri olacaksın deseler güler geçerdim şimdi kendimi tanıyamıyorum artık..Tabi ki herkesin bebeğini allah sağlıklı dünyaya getirsin hepsini nazardan saklasın ama artık bende istiyorumm..Hayatta bir babam öldüğünde neden benn demiştim birde şimdi diyorum isyan etmek istemiyorum ama elimde değil...Kendimi çok ezik hissediyorum artık..bugun çok duygulandım kızlar...hadi öptüm hepinizi...

slm kızalr malesef benimde olmadı benimde bundan sonraki aşama tüp malesef kurtuluşumuz yok nasip değilmiş üzüldüm ağladım ama yapıcak bişi yok inşallah sonuç alıcak arkadaşlardan güzel haberler alırız......

bende aynı durumdaydım dün, dün iş yerinde bi arkadaşın eşinin hamile olduğunu duydum üstelik 5 aylık evliler sonra eve geldim tvde esra erolu gördüm hamileyim deyince hüngür hüngür ağladım yarım saat, sonra da kendimden utandım ama normalmiş demekki

Son düzenleme:

slm bende de ganol f kullanarak tek yumurta oluşmuştu ve ben şu an hamileyim hapı da aşılamadan sonra kullanmaya başlayacaksın ben öle yapmıştım bebek olursa tutunmasını sağlıyormuş diye biliyorum allah hakkında hayırlısını versin

arkadaşlar ben bu ayın 27 sinde aşılama yaptırdım.bugün dayanamyıp idrar testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı.sizce nedir çok mmerak içerisindeyim daha 8.günüm

bence kullandığın ilaçların etkisi olabilir çünkü ben aşılamamın 11. günü erken gebelik testi yapmıştım negatifti ertesi gün kan verdi sonucum pozitif çıktı biraz daha sabretmelisin

Slm kızlar bende bugün ilk defa bebeğimin kesesini gördüm 1 hafta 10 gün sonra kalp atışalrını duyarız dediler inşallah sağlıklı olur ve allah hayırlısı ile tamamına erdirir. O kadar zor buldum ki bu bebeği kaybetmekten çok korkuyorum
allah isteyeen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

maşallah diyelim o zaman aşılamayla oldu heralde değil mi kaçıncı denemendi?ayıptır sorması sorunun neydi :) bende ilk defa aşılama oldum sonuç bekliyorum allah sana ve bebeğine sağlık versin bize de nasip etsin inşallah

kıslar yarın aşılama olacağım perşembe cuma rapor istesem mi doktordan
yatmamın faydası olurmu,
yoksa boşa uğraşmayım mı

kıslar yarın aşılama olacağım perşembe cuma rapor istesem mi doktordan
yatmamın faydası olurmu,
yoksa boşa uğraşmayım mı

bende bu sorunun cvbını cok merak edıyorum.asılamadan sonra yatmalımıyız yoksa normal hayatımıza mı donmelıyız? yada ılk 2 gun falan mı yatmalıyız?hangısı daha dogru acaba?

canım benim de 6+2 oldu,perş kalp atışlarına bakacağız,bulantım çok fazla,sabahları zor bişeyler yiyebiliyorum,sende de tek kesemi görüldü

benimde perşembe 5+6 olcak umarım duyarız kalp atışlarını
benim sabah pek diilde öğleden sonra midem çok fena oluyo kasığım batıyo arada bir bıde yürüyünce belim ağrıyo göğüsleri sölemiyom zaten felaket oldular
benimdee tek kese göründü canım eşim çok ikiz istiyodu ama tek sağlıklı olsun da gerisi boş

slm arkadaşlar..aşılama yaptıracak olanlara,yaptıranlara rabbim hayırlısı neyse onu versin öncelikle..

benimde dün belli oldu saonucu,2. aşılamamdı ama yine olmadı yat demediler bana hiç,sadece yapıldığı gün dinlen dediler.ama ben hiç kalkmadım 15 gün annem sağolsun baktı..ama olmadı.yatmanıza gerek yok yani,olacağı varsa oluyor.kafanıza takmayın.zaten normal ilişkiden hiç bi farkı yok.bi tanıdık aşılamsı yapıldığı gün at binmeye gitmiş nasılsa tutmaz diye,ama tutmuş..kısmetinde varmış yani..

ağrılarım çok oldu benim,aşılama yapıldıktan 3-5 gün sonra başladı.herkes yerleşme ağrısı diyordu ama değilmiş..nolur böyle şeyleri de kafanıza takmayın..

Allah hepimizin kucağını en kısa sürede doldursun inşallahh!!!AMİNN

hahaha cok komik ya, asilamdan sonra ata binmis

masallah, cok sevindim, allah hayirli dogum nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…