arkadaşlar ben bu ayın 27 sinde aşılama yaptırdım.bugün dayanamyıp idrar testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı.sizce nedir çok mmerak içerisindeyim daha 8.günüm
slm arkadaşım sana başka bi sitede yumurtlamayı sağlayan ilaçların anlatıldığı bi sayfada okuduğumu yazıyorum
''Erken bir gebelik testi, hCG uygulamasından(ovitrelle türevi ilaçların uygulanması) sonra 10 günden daha erken yapılırsa, yanlış olarak pozitif çıkabilir. ''
ben de ayın 28inde aşılama oldum bu bilgiden dolayı 10günü geçirmeden test yapmak istemiyorum sende sonra üzülmemek için şimdilik o teste güvenme bence inşallah 14.gün yapacağın test pozitif çıkar
arkadaşlar bugün benim test günümdü ama benimde olmadı çünkü kırmızıları gördüm zaten de test yaptırmaya gitmemiştim artık 4 ay sonra tüp bebek yaptıracağım hamile olanlara güzel bir hamilelik sonuç bekleyenlerede güzel haberler diliyorum.......
Offf Ceymi ya gerçekten mii...,sağlık olsun demekten sıkıldım ama siyecek başka bir sözümüz yokk..
walla aslında en iyisi tüp bebek bakma ben eşimin ısrarı için yaptırıyorum aşılamaları.ay sonunda 2.yi yaptıracam bakalım ne zaman dama deyip tüpe geçecek boşa vakit ve para döküyoruz...
üzülmemeye çalış öptm cnm
lall cnm sen kaçıncı haftandasın şimdi
benim bugun 5+2 oldu
Dün bir arkadaşımın 2. bebeğinin olacğnı duymuştum. Az önce nette izledim Esra Erol anne oluyormuş yarım saattir ona ağlıyorum...5 yıl önce böyle artık kıskançlık mı denir, özentilik mi denir ne denir bilemiyorum böyle biri olacaksın deseler güler geçerdim şimdi kendimi tanıyamıyorum artık..Tabi ki herkesin bebeğini allah sağlıklı dünyaya getirsin hepsini nazardan saklasın ama artık bende istiyorumm..Hayatta bir babam öldüğünde neden benn demiştim birde şimdi diyorum isyan etmek istemiyorum ama elimde değil...Kendimi çok ezik hissediyorum artık..bugun çok duygulandım kızlar...hadi öptüm hepinizi...
kızlar merhaba ben bu topıgın yenı uyesyım.bende carsamba gunu aşılama yaplıcak ilk defa gonal f kullnadım 1 tane yumurta oldu bugun baktrdım18 mm olmus.bnde pko var.bıde doktorum progestan hapı yazmıs sabah aksam 1 tane bu hapı ben aşılamadan onramı kullancam yoksa bugun mu kızlar bılgınz varsa yazın doktora sormayı unuttum:94:
arkadaşlar ben bu ayın 27 sinde aşılama yaptırdım.bugün dayanamyıp idrar testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı.sizce nedir çok mmerak içerisindeyim daha 8.günüm
Slm kızlar bende bugün ilk defa bebeğimin kesesini gördüm 1 hafta 10 gün sonra kalp atışalrını duyarız dediler inşallah sağlıklı olur ve allah hayırlısı ile tamamına erdirir. O kadar zor buldum ki bu bebeği kaybetmekten çok korkuyorum
allah isteyeen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
kıslar yarın aşılama olacağım perşembe cuma rapor istesem mi doktordan
yatmamın faydası olurmu,
yoksa boşa uğraşmayım mı
canım benim de 6+2 oldu,perş kalp atışlarına bakacağız,bulantım çok fazla,sabahları zor bişeyler yiyebiliyorum,sende de tek kesemi görüldü
slm arkadaşlar..aşılama yaptıracak olanlara,yaptıranlara rabbim hayırlısı neyse onu versin öncelikle..
benimde dün belli oldu saonucu,2. aşılamamdı ama yine olmadıyat demediler bana hiç,sadece yapıldığı gün dinlen dediler.ama ben hiç kalkmadım 15 gün annem sağolsun baktı..ama olmadı.yatmanıza gerek yok yani,olacağı varsa oluyor.kafanıza takmayın.zaten normal ilişkiden hiç bi farkı yok.bi tanıdık aşılamsı yapıldığı gün at binmeye gitmiş nasılsa tutmaz diye,ama tutmuş..kısmetinde varmış yani..
ağrılarım çok oldu benim,aşılama yapıldıktan 3-5 gün sonra başladı.herkes yerleşme ağrısı diyordu ama değilmiş..nolur böyle şeyleri de kafanıza takmayın..
Allah hepimizin kucağını en kısa sürede doldursun inşallahh!!!AMİNN
hahaha cok komik ya, asilamdan sonra ata binmis
Slm kızlar bende bugün ilk defa bebeğimin kesesini gördüm 1 hafta 10 gün sonra kalp atışalrını duyarız dediler inşallah sağlıklı olur ve allah hayırlısı ile tamamına erdirir. O kadar zor buldum ki bu bebeği kaybetmekten çok korkuyorum
allah isteyeen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?