Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasıl komik arkadaşım yaa..ama gerçek..

evet zaten sasirdim, ben ilk gün yattim bütün kasiklarim agridi, zaten agrimasa bile, cok sacma yani, rastgele tutarsa diye artik yaptirmis herhalde , ama allah vermis iste önemli olan o, hersey bahane :)

benimde son iki günüm 6 ocak tarihim
sitresten uçukta çıktı ağzımda
kan testi yaptıramam köyde çalışıyorum
4 te geliyorum o sattetede yapmıyorlar bekleyeceğim yani perşembeyi zaten imkanım da olsa yaptırmam
olumsuz duymaktan çok sıkıldım

hiç belirtide kalmadı yaa üzülüyorumm,
göğsüm ağrıyordu o da gitti sızı kaldı
hafif hafif bugün belime de vurdu her aydan farklı yaşadığım bişey yok ((

gözümü doldurudun ya vallahi, bende gördüm bugün esra erolun hamile oldugunu söylemesini, bende duygulanmistim o an, herseyin bir sebebi vardir, bunu biz bilemeyiz, allah ne verirse hayirlisini versin, 3-5 tane hayirsiz evlat olacagina, millet ne evlatlarla ugrasiyor, onun icin hep hayirlisini isteyelim

hayirlisi olur insallah, allah yüzünüzü güldürsün

Evet aşılama ile oldu 2. aşılamamdı bu ilki tutmamıştı.
Srun myoktuen kötüsü de buydu 2 buçuk yıldır hiç bir sebep konulamamıştı sebebpsiz kısırlıktı anlayacağın
İnşallah sende hayırlı haberler alırsın kafana takmamaya gayret göster

arkadaşlar benimde yarın saat 12 de aşılamam yapılıyo bana dua edin göğüslerim ve karnım şiş bide bel ağrım var yumurtalarım biri 19ml diğeri 16 ama benim anlamadığım dr ovitrelle iğnesini dün gece 12 de vurmamı söyledi perş 12 de aşılama yapacak yani 36 saat var nette okuduğum sitelerde 1 saat sonra ve ertesi günü ilişki diyor benmi yanlış anladım aceba yumurtalarım yarına kadar çatlarsa ne yapacağım of çok stresli bi iş

slm cnm
bende gece 1 de iğne olmuş 36 saat sonraa aşılamamı yaptırmı8ştım ben hamileyim inşallah sende kalırsın stres yapma bbu çokönemli rahat olmaya çalış

slm cnm
bende gece 1 de iğne olmuş 36 saat sonraa aşılamamı yaptırmı8ştım ben hamileyim inşallah sende kalırsın stres yapma bbu çokönemli rahat olmaya çalış

tşk canım içimi rahatlandın valla bir an dr yanlışmı anladım diye tereddüte düşmüştüm tebrik ederim darısı bize ve tüm isteyenlere inş çok heyecanlıyım benim ilk aşılamam

slm cnm

canım 1 de yaptırınca ööğle 1 de yapmak lazım aşılamayı galiba değil mi ?? sen kaçta yaptın
bide belirti var mıydı adetten bir gün önce
ben kesin hamileyim galiba dediğin
her aydan farklı bişey yaaşadın mı yoksa bu ay da olamyacak galiba dedin Mİ??

vayyybeee maşallah demek 2 buçuk sene sonra oldu alah hbeebğini ve seni korusun inşallah :)
benimde 1.5 yıldır olmuyor ((
2. aşılamamı oldum yarın adet günüm

mrb kızlar bende ilk aşılamamı 31 Aralıkta yaptırdım. Kontrol 20 Ocakta. Düşünmemeye çalışıyorum gün saymıyorum. inşallah hayırlısıyla pozitif olur sonuçlarımız.

ceymii canım uzun zamandır giremiorum nete..şimdi okudum..çok üzüldüm inanki..hayırlısı demekten başka bişey gelmior elimden..üzülme canım...inanıorum zamanı gelince Rabbim bizede nasip etcek...

slm arkadasim, noldu sonuc merak ettim , insallah mutlu haberi alirsin :)

yarım saat önce kırmızılar geldi birazcık
tam dediğim tarihte geldi yani
çokkk üzgünü ağlıy orum sinir oldum 16 . deneme de hüsranla sonuçlandı
benim sorunum ne onu da bilmiyorumm ,
herkesin oluyor benim niye olmuyor diye düşünmeden edemiyorum
yaaa tüp bebekle de olmazsa,,
çok uzun süre anne olmayan lar var çoıkkk korkuyorum
çok mutsuzum
eşimi baba yapamamaktan

canım çok üzüldüm...seni inan çok iyi anlıyoruz...çok haklısın üzülmekte ne kadar üzülme desek de boş aslında..ama Allahım ol diyince olacak bebeğimiz ben buna inanıorum..demekki zamanı var demekki şimdi olsa hayırlı olmayacak kendini böle telkin et nolur...yıpratmayalım kendimizi...inşallah bidaki sefere canım.Allah yardımcın olsun...

canım nasipten ötesi yalan neden 16 kez denedin anlamadım geç hemen tüp bebeğe şansın artar bende yaptıracağım bak gel beraber yaptıralım birbirimize destek olalım biz uğraşalım takdir allaha kalsın

ceymii canım uzun zamandır giremiorum nete..şimdi okudum..çok üzüldüm inanki..hayırlısı demekten başka bişey gelmior elimden..üzülme canım...inanıorum zamanı gelince Rabbim bizede nasip etcek...

teşekkür ederim canım ne yapalım allahım büyük vardır bir bildiği sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor?

teşekkür ederim canım ne yapalım allahım büyük vardır bir bildiği sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor?

ewt canım yüce rabbimin var bi bildiği..bizleri de bölee sınav yapıo..Allah daha kötüsünden korusun bizleri...canım heyecanlıyım..cumartesi 2.aşılamanın sonucunu öğrencem inşallah..hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı..hiç bir belirtim yok..Rabbim hakkımızda hayırlsını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…