nasıl komik arkadaşım yaa..ama gerçek..
Dün bir arkadaşımın 2. bebeğinin olacğnı duymuştum. Az önce nette izledim Esra Erol anne oluyormuş yarım saattir ona ağlıyorum...5 yıl önce böyle artık kıskançlık mı denir, özentilik mi denir ne denir bilemiyorum böyle biri olacaksın deseler güler geçerdim şimdi kendimi tanıyamıyorum artık..Tabi ki herkesin bebeğini allah sağlıklı dünyaya getirsin hepsini nazardan saklasın ama artık bende istiyorumm..Hayatta bir babam öldüğünde neden benn demiştim birde şimdi diyorum isyan etmek istemiyorum ama elimde değil...Kendimi çok ezik hissediyorum artık..bugun çok duygulandım kızlar...hadi öptüm hepinizi...
benimde son iki günüm 6 ocak tarihim
sitresten uçukta çıktı ağzımda
kan testi yaptıramam köyde çalışıyorum
4 te geliyorum o sattetede yapmıyorlar bekleyeceğim yani perşembeyi zaten imkanım da olsa yaptırmam
olumsuz duymaktan çok sıkıldım
hiç belirtide kalmadı yaa üzülüyorumm,
göğsüm ağrıyordu o da gitti sızı kaldı
hafif hafif bugün belime de vurdu her aydan farklı yaşadığım bişey yok((
maşallah diyelim o zaman aşılamayla oldu heralde değil mi kaçıncı denemendi?ayıptır sorması sorunun neydi :) bende ilk defa aşılama oldum sonuç bekliyorum allah sana ve bebeğine sağlık versin bize de nasip etsin inşallah
masallah, cok sevindim, allah hayirli dogum nasip eder insallah
arkadaşlar benimde yarın saat 12 de aşılamam yapılıyo bana dua edin göğüslerim ve karnım şiş bide bel ağrım var yumurtalarım biri 19ml diğeri 16 ama benim anlamadığım dr ovitrelle iğnesini dün gece 12 de vurmamı söyledi perş 12 de aşılama yapacak yani 36 saat var nette okuduğum sitelerde 1 saat sonra ve ertesi günü ilişki diyor benmi yanlış anladım aceba yumurtalarım yarına kadar çatlarsa ne yapacağım of çok stresli bi iş
slm cnm
bende gece 1 de iğne olmuş 36 saat sonraa aşılamamı yaptırmı8ştım ben hamileyim inşallah sende kalırsın stres yapma bbu çokönemli rahat olmaya çalış
slm cnm
bende gece 1 de iğne olmuş 36 saat sonraa aşılamamı yaptırmı8ştım ben hamileyim inşallah sende kalırsın stres yapma bbu çokönemli rahat olmaya çalış
Evet aşılama ile oldu 2. aşılamamdı bu ilki tutmamıştı.
Srun myoktuen kötüsü de buydu 2 buçuk yıldır hiç bir sebep konulamamıştı sebebpsiz kısırlıktı anlayacağın
İnşallah sende hayırlı haberler alırsın kafana takmamaya gayret göster
benimde son iki günüm 6 ocak tarihim
sitresten uçukta çıktı ağzımda
kan testi yaptıramam köyde çalışıyorum
4 te geliyorum o sattetede yapmıyorlar bekleyeceğim yani perşembeyi zaten imkanım da olsa yaptırmam
olumsuz duymaktan çok sıkıldım
hiç belirtide kalmadı yaa üzülüyorumm,
göğsüm ağrıyordu o da gitti sızı kaldı
hafif hafif bugün belime de vurdu her aydan farklı yaşadığım bişey yok((
yarım saat önce kırmızılar geldi birazcık
tam dediğim tarihte geldi yani
çokkk üzgünü ağlıy orum sinir oldum 16 . deneme de hüsranla sonuçlandı
benim sorunum ne onu da bilmiyorumm ,
herkesin oluyor benim niye olmuyor diye düşünmeden edemiyorum
yaaa tüp bebekle de olmazsa,,
çok uzun süre anne olmayan lar var çoıkkk korkuyorum
çok mutsuzum
eşimi baba yapamamaktan
yarım saat önce kırmızılar geldi birazcık
tam dediğim tarihte geldi yani
çokkk üzgünü ağlıy orum sinir oldum 16 . deneme de hüsranla sonuçlandı
benim sorunum ne onu da bilmiyorumm ,
herkesin oluyor benim niye olmuyor diye düşünmeden edemiyorum
yaaa tüp bebekle de olmazsa,,
çok uzun süre anne olmayan lar var çoıkkk korkuyorum
çok mutsuzum
eşimi baba yapamamaktan
ceymii canım uzun zamandır giremiorum nete..şimdi okudum..çok üzüldüm inanki..hayırlısı demekten başka bişey gelmior elimden..üzülme canım...inanıorum zamanı gelince Rabbim bizede nasip etcek...
teşekkür ederim canım ne yapalım allahım büyük vardır bir bildiği sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?