Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bak bende heyecanlandım şimdi belirtilere takılma çok fazla herkeste farklı etkiler oluyor allahım hayırlısını versin sana dualarım seninle

mrb arkadaşlar bende bugün 12 de ilk aşılamamı yaptırdım inanılmaz zor oldu çok canım yandı bir ara tansiyonm düştü dr stres oldu rahim ağzı çok darmış dr ulaşamadı bir an omayacak diye çok korktum ama dişimi sıktım çok şükür dr başlangıçta biraz sıkıntı olduğunu ama spermleri ulaştırdığını söyledi geri akıtmadı dedi şimdi evde dinleniyorum ama hala ağrılarım devam ediyor göbeğimde karıncalanmalar ve kasıklarımda belimde ağrı var sizde de böyle sorunlar oldumu?sonuç 21 ne belli olacak hakkımızda hayırlısı heyecanla bekliyoruz

geçmiş olsun canım sen neden bukadar zorlandinki aslında çok kolay bir işlem kendini çok kastın galiba inşallah sonunda güzel haberler alırsın

aşılaman hayırlı olsun canım bol şans
benimde öyle geçmişti aşılamam hatta benim içeriye giremediler rahim ağzına bıraktılar spermlerive hatta buda tutmazsa rahim ağz darlığı için ameliyat olucaktım ama rabbim yüzümüzü güldürdü şimdi 7 haftalık hamileyim sakın kötü düşünme hep dua et inş tutar meleğin gelir sana canım

bak bende heyecanlandım şimdi belirtilere takılma çok fazla herkeste farklı etkiler oluyor allahım hayırlısını versin sana dualarım seninle

teşekkür ederim canım benim..bakalım 2 gün kaldı:)
inşallah tutturmuşuzdur bu sefer:)

selam melekler
kızlar çok sık giremiyom nete artık ama sizlerde sanırım gündüzleri pek giremiyosunuz
aşılama olacaklara bol şanslar gün sayanlarada rabbim sabırlar versin meleklerine tez vakitte kavuştursun.
ben bugün kuzumun kalbini duydum ve şunu anladım gerçekten hayatta herşey boşmuş

teşk canım inş herşey istediğimiz gibi olur tebrik ederim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş

geçmiş olsun canım sen neden bukadar zorlandinki aslında çok kolay bir işlem kendini çok kastın galiba inşallah sonunda güzel haberler alırsın

tşk canım kendimi çok kasmadım aslında rahim ağzı çok dar olduğu için dr çok zorlandı genişletti falan çok acı çektim inş tutar tutmazsa bidaha böyle bişeye cesaret edebilirmiyim bilmyorum

çok üzüldüm arkadaşım kırmızıların gelmesinden daha çok umutsuzluk içinde söylediklerine üzüldüm ümitli ol her herzaman allah bizleri bununla sınıyo demekki kulum istesin ben vereyim diyo bize düşen bol bol dua inşallah sabrımızın karşılığını alıcaz eşin baba olacak sen de anne olacaksın

geçmiş olsun arkadaşım ben seni yumurtaların büyümedi zannediyodum yanlış hatırladım galiba bende de oldu aynısı hatta kanatana kadar uğraştı doktor sonra dha fazla zorlamayalım dedi bol bol su iç tuvalete sıkış öle deneyelim dedi gittim 2lt su içtim öyle yaptı ama çok zordu 2gün kan geldi sonrasında hiç masada yatamadım zaten 5dakika ancak sonra hemen tuvalete koştum halbuki 20dk yatmam lazımdı :)

tebr,k ederim gözlerim doldu valla allahım bize de nasip etsin maşallah

vayyybeee maşallah demek 2 buçuk sene sonra oldu alah hbeebğini ve seni korusun inşallah :)
benimde 1.5 yıldır olmuyor ((
2. aşılamamı oldum yarın adet günüm

cnm neden test yapmadın adet gününe kadar bekledin benim dr um aşılamadan 12 gün sonra kan testi yaptır dedi ben hamile olduğumu o zaman öğrendim sen çok sabırlısın valla maşallah

benim dr um iğneyi kaçta yaparsak öğlen aynı saatte aşılama yapmamız gerekiyor demişti. gece 1 de iğne oldum 36 saat sonra öğlen 1 de aşılama oldum
yok ben adet tarihimi beklemedim 12 gün sonra kan testi yaptım
ben kesinlikle bu sefer yine olmadı diye düşünüyorsum umudum yoktu
hiç bir belirtim de olmadı yanlızca göğüslerim şişti
hoş benim uyumak dışında hala bir belirtim yok ama olsun

offfff dayanamıyorum...uyuyamıyorum....27 aralıkta aşılama yaptırmıştım...acaba yarın idrar testi yapsammı??? uykusuzluktan gözlerimin altı çöktüüüü bugün işyerindekiler hastamısın diye sordularr..soruyu 3. seferde anladım...yooooo dedimm :95: kan testi yaptırmaya vaktim yokkkk..offff bugün 12. gün acaba 15. günümü beklesemm..arkadaşlar 26-27 si gibi aşılaması olupta idrar testi yapanınız varmı????

slm arkadasim, noldu sonuc merak ettim , insallah mutlu haberi alirsin :)

canım 16 aydır olmuyor aşılamayı 2. denemedi
biraz bu yolla deneyip sonra tüp bebeğe geçmek istiyorum
galiba 3 kez asşılama yapmadan tüp bebk yapmıyorlarmış .
ben ayrıvca tüp beebkte olumsuz sonuçları gördükçe karamsarlığa kaplıyorum ya onda da olmaz sa diye ne zormuş beee hiçbir de sorun yok ama tutmutyor işteee aşılamayla taaaa yumurtanın yanına sperm bırakıyorlar yine olmuyooo :) her şey allahtan iştee

saolun kızlar çok i,yisiniz bugün iyiyim aalhtan ilk gördüğümde bir şok bir ağlama kirizi oluyor sonra alışıyorum duruma yeni bir süreç başlıyor ve adetin son 10 günü acaba hamilemiyim diye düşünnekten geçmek bilnmiyor belirti arıyorum siteyi takip ediyorum ...şu an 3. aşılamayı düşünüyorum

ve bu son sonra rahat bırakacağım ilaçlar hormonlar bünyeyi mahvediyor adetim çok az geldi hala çoğalmadı ama üstüne görmedir diye kendimi umutlandırmıyorum

benim aşılamam 28aralıkta yapıldı bende ptesiyi bekleyecem sen gününü sayarken aşılama gününü dahil ediyomusun 12.günde idrar testi doğru sonuç vermeyebilir kan testi mi yaptıracaksın yaparsan burada paylaşırsın değil mi ? rast gelsin

inşallah canım beni yaralayan zaten eşimin baba olamayışı kendimden çok onu istiyorum umarım birgün dileklerimize kavuşuruz.

arkadaslar merhaba
ben bırsey sormak ıstıyorum.benımde bu ay yapılacak asılamam.bır tane yumurtam var.acaba sansım cok mu az?bırden fazla yumurta olmayınca yapmasam mı asılama acaba iptal mi etsek? tek yumurta ıcın asılama gerek yok gıbı gelıyor bana.siz ne dersınız?

arkadaşım hiç öyle şey olurmu niye iptal edesin sonuçta bir yumurtan var önemli olan dominant folikl olması ve şansında var belki geriden gelen yumurtalardan biri döllenir böle düşünme bu fikre nerden kapıldın anlamadım ben tek yumurtayla hamile kaldım
çok yumurtan olunca şansın fazla olucak bir tane olunca şans yok diye bişey yok doktorunda sölemedimi sana bunu yaptır aşılamanı o kadar tedavi masraf duygu yoğunluğu boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…