ewt canım yüce rabbimin var bi bildiği..bizleri de bölee sınav yapıo..Allah daha kötüsünden korusun bizleri...canım heyecanlıyım..cumartesi 2.aşılamanın sonucunu öğrencem inşallah..hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı..hiç bir belirtim yok..Rabbim hakkımızda hayırlsını versin..
mrb arkadaşlar bende bugün 12 de ilk aşılamamı yaptırdım inanılmaz zor oldu çok canım yandı bir ara tansiyonm düştü dr stres oldu rahim ağzı çok darmış dr ulaşamadı bir an omayacak diye çok korktum ama dişimi sıktım çok şükür dr başlangıçta biraz sıkıntı olduğunu ama spermleri ulaştırdığını söyledi geri akıtmadı dedi şimdi evde dinleniyorum ama hala ağrılarım devam ediyor göbeğimde karıncalanmalar ve kasıklarımda belimde ağrı var sizde de böyle sorunlar oldumu?sonuç 21 ne belli olacak hakkımızda hayırlısı heyecanla bekliyoruz
mrb arkadaşlar bende bugün 12 de ilk aşılamamı yaptırdım inanılmaz zor oldu çok canım yandı bir ara tansiyonm düştü dr stres oldu rahim ağzı çok darmış dr ulaşamadı bir an omayacak diye çok korktum ama dişimi sıktım çok şükür dr başlangıçta biraz sıkıntı olduğunu ama spermleri ulaştırdığını söyledi geri akıtmadı dedi şimdi evde dinleniyorum ama hala ağrılarım devam ediyor göbeğimde karıncalanmalar ve kasıklarımda belimde ağrı var sizde de böyle sorunlar oldumu?sonuç 21 ne belli olacak hakkımızda hayırlısı heyecanla bekliyoruz
bak bende heyecanlandım şimdi belirtilere takılma çok fazla herkeste farklı etkiler oluyor allahım hayırlısını versin sana dualarım seninle
aşılaman hayırlı olsun canım bol şans
benimde öyle geçmişti aşılamam hatta benim içeriye giremediler rahim ağzına bıraktılar spermlerive hatta buda tutmazsa rahim ağz darlığı için ameliyat olucaktım ama rabbim yüzümüzü güldürdü şimdi 7 haftalık hamileyim sakın kötü düşünme hep dua et inş tutar meleğin gelir sana canım
geçmiş olsun canım sen neden bukadar zorlandinki aslında çok kolay bir işlem kendini çok kastın galiba inşallah sonunda güzel haberler alırsın
yarım saat önce kırmızılar geldi birazcık
tam dediğim tarihte geldi yani
çokkk üzgünü ağlıy orum sinir oldum 16 . deneme de hüsranla sonuçlandı
benim sorunum ne onu da bilmiyorumm ,
herkesin oluyor benim niye olmuyor diye düşünmeden edemiyorum
yaaa tüp bebekle de olmazsa,,
çok uzun süre anne olmayan lar var çoıkkk korkuyorum
çok mutsuzum
eşimi baba yapamamaktan
selam melekler
kızlar çok sık giremiyom nete artık ama sizlerde sanırım gündüzleri pek giremiyosunuz
aşılama olacaklara bol şanslar gün sayanlarada rabbim sabırlar versin meleklerine tez vakitte kavuştursun.
ben bugün kuzumun kalbini duydum ve şunu anladım gerçekten hayatta herşey boşmuş
vayyybeee maşallah demek 2 buçuk sene sonra oldu alah hbeebğini ve seni korusun inşallah :)
benimde 1.5 yıldır olmuyor((
2. aşılamamı oldum yarın adet günüm
canım 1 de yaptırınca ööğle 1 de yapmak lazım aşılamayı galiba değil mi ?? sen kaçta yaptın
bide belirti var mıydı adetten bir gün önce
ben kesin hamileyim galiba dediğin
her aydan farklı bişey yaaşadın mı yoksa bu ay da olamyacak galiba dedin Mİ??
slm arkadasim, noldu sonuc merak ettim , insallah mutlu haberi alirsin :)
canım çok üzüldüm...seni inan çok iyi anlıyoruz...çok haklısın üzülmekte ne kadar üzülme desek de boş aslında..ama Allahım ol diyince olacak bebeğimiz ben buna inanıorum..demekki zamanı var demekki şimdi olsa hayırlı olmayacak kendini böle telkin et nolur...yıpratmayalım kendimizi...inşallah bidaki sefere canım.Allah yardımcın olsun...
canım nasipten ötesi yalan neden 16 kez denedin anlamadım geç hemen tüp bebeğe şansın artar bende yaptıracağım bak gel beraber yaptıralım birbirimize destek olalım biz uğraşalım takdir allaha kalsın
offfff dayanamıyorum...uyuyamıyorum....27 aralıkta aşılama yaptırmıştım...acaba yarın idrar testi yapsammı??? uykusuzluktan gözlerimin altı çöktüüüübugün işyerindekiler hastamısın diye sordularr..soruyu 3. seferde anladım...yooooo dedimm :95: kan testi yaptırmaya vaktim yokkkk..offff bugün 12. gün acaba 15. günümü beklesemm..arkadaşlar 26-27 si gibi aşılaması olupta idrar testi yapanınız varmı????
çok üzüldüm arkadaşım kırmızıların gelmesinden daha çok umutsuzluk içinde söylediklerine üzüldüm ümitli ol her herzaman allah bizleri bununla sınıyo demekki kulum istesin ben vereyim diyo bize düşen bol bol dua inşallah sabrımızın karşılığını alıcaz eşin baba olacak sen de anne olacaksın
geçmiş olsun arkadaşım ben seni yumurtaların büyümedi zannediyodum yanlış hatırladım galiba bende de oldu aynısı hatta kanatana kadar uğraştı doktor sonra dha fazla zorlamayalım dedi bol bol su iç tuvalete sıkış öle deneyelim dedi gittim 2lt su içtim öyle yaptı ama çok zordu 2gün kan geldi sonrasında hiç masada yatamadım zaten 5dakika ancak sonra hemen tuvalete koştum halbuki 20dk yatmam lazımdı :)[/QU
geçmiş olsun canım benim kanamam olmadı ama çok canım yandı ben yarım saat yattım dr hatta bi ayağımı diğerinin üstüne attı ayaklarım uyuştu ama dişimi sıktım yinede yattım:)2 gündür de evde tembel tembel yatıyorum senin sonuç belli olmadı galiba belirtiler varmı ?
arkadaslar merhaba
ben bırsey sormak ıstıyorum.benımde bu ay yapılacak asılamam.bır tane yumurtam var.acaba sansım cok mu az?bırden fazla yumurta olmayınca yapmasam mı asılama acaba iptal mi etsek? tek yumurta ıcın asılama gerek yok gıbı gelıyor bana.siz ne dersınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?