benim dr um iğneyi kaçta yaparsak öğlen aynı saatte aşılama yapmamız gerekiyor demişti. gece 1 de iğne oldum 36 saat sonra öğlen 1 de aşılama oldum
yok ben adet tarihimi beklemedim 12 gün sonra kan testi yaptım
ben kesinlikle bu sefer yine olmadı diye düşünüyorsum umudum yoktu
hiç bir belirtim de olmadı yanlızca göğüslerim şişti
hoş benim uyumak dışında hala bir belirtim yok ama olsun
benim dr um iğneyi kaçta yaparsak öğlen aynı saatte aşılama yapmamız gerekiyor demişti. gece 1 de iğne oldum 36 saat sonra öğlen 1 de aşılama oldum
yok ben adet tarihimi beklemedim 12 gün sonra kan testi yaptım
ben kesinlikle bu sefer yine olmadı diye düşünüyorsum umudum yoktu
hiç bir belirtim de olmadı yanlızca göğüslerim şişti
hoş benim uyumak dışında hala bir belirtim yok ama olsun
arkadaşım hiç öyle şey olurmu niye iptal edesin sonuçta bir yumurtan var önemli olan dominant folikl olması ve şansında var belki geriden gelen yumurtalardan biri döllenir böle düşünme bu fikre nerden kapıldın anlamadım ben tek yumurtayla hamile kaldım
çok yumurtan olunca şansın fazla olucak bir tane olunca şans yok diye bişey yok doktorunda sölemedimi sana bunu yaptır aşılamanı o kadar tedavi masraf duygu yoğunluğu boşa gitmesin
slm ben daha once hıc asılama yaptırmadım ama aralık ayında bende yaptıracagım ılk defa nasıl bır ıslem cok merak edıyorum
arkadaşlar merhaba ben önümüzdeki ay ikinci aşılamamı yaptıracam ama ilk defa rahim filmi çekilecek aşılama beni hiç korkutmamıştı ama bu rahim filmi gözümü korkuttu daha önce çekilenler varsa nasıl bir şey anlatabilirmi????
arkadaşlar merhaba;benim bugün aşılamamın12.günü b hcg 3.99 çıktı.sizce nedir sonuc?? yorumlarsanız sewinirim
saniyecim kaç haftalık oldu seninki tatlım
aylincim ben bugün dayanamadım test yaptım tabi negatif çıktı erken gerçi ama hiç belirtimde yok adet olacakmışım gibi karnımda ağrılar oluyo 3günden beri adet günüm salı çarşamba gibi hatta çok moralim bozuldu adet olacam diye birde test yaptım iyice moralimi bozdum
6-1 oldu cnm cuma günü kontrol vaar inş sorun çıkmaz çok korkuyorum
çünkü hiç mide bulantım falan yok
kızlar 2. aşılamam da tutmadı yine negatiff....
kızlar 2. aşılamam da tutmadı yine negatiff....
Kızlar ben 2009 da iki aşılama yaptırdım olumlu bir sonuç alamadım. 2010 aralık 23 te 3. aşılamam yapıldı ama bunu sırf tüpbebek yolunda ilerlemek için formalite olarak yaptırmıştım yani umutsuzdum. Aşılamadan bir hafta sonra bel ve kasık ağrısı ile akıntı başladı. Daha sonra midemde kazınma, idrarda koyulaşma, göğüslerde sızı ve hassasiyet, kabızlık eklendi şikayetlerime. Bugün adetimin 31. günü, sabah umutsuzca test yaptım ve beni şok eden o ikinci çizgiyi gördüm çok şükür.... Rabbim hiçbirinizin emeklerini boşa çıkarmasın. Sizlere umut olsun bu yaşadığım, mücadeleyide duayı da bırakmayın. Rabbim vermekten aciz değil, yeter ki isteyin...
Kızlar ben 2009 da iki aşılama yaptırdım olumlu bir sonuç alamadım. 2010 aralık 23 te 3. aşılamam yapıldı ama bunu sırf tüpbebek yolunda ilerlemek için formalite olarak yaptırmıştım yani umutsuzdum. Aşılamadan bir hafta sonra bel ve kasık ağrısı ile akıntı başladı. Daha sonra midemde kazınma, idrarda koyulaşma, göğüslerde sızı ve hassasiyet, kabızlık eklendi şikayetlerime. Bugün adetimin 31. günü, sabah umutsuzca test yaptım ve beni şok eden o ikinci çizgiyi gördüm çok şükür.... Rabbim hiçbirinizin emeklerini boşa çıkarmasın. Sizlere umut olsun bu yaşadığım, mücadeleyide duayı da bırakmayın. Rabbim vermekten aciz değil, yeter ki isteyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?