Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saniyecim kaç haftalık oldu seninki tatlım

saniyecim kaç haftalık oldu seninki tatlım

öncelikle sana gecmis olsun sevdalinka, insallah 3. de tutar, bende 28. aralikta asilama yaptirdim, bugün sabah dayanamayip idrar testi yaptim negatif cikti, aslinda haftaya carsamba yapmam lazimdi, iyice moralimi bozdum anliyacaginiz... bir yandanda iyi oldu durmadan belirti ariyordum hamilemiyim diye, böylece ondanda vazgectim, carsamba adetim gelmezse büyük bir süpriz olur yani.....

doktorumda soyledı.amac saglıklı tek yumurta dedı ama ne bılım sankı bırden fazla olsa sans daha cok olur gıbı geldı bana.acıklaman ıcın tesekkur ederım bıraz moralım duzeldı.

arkadaşlar merhaba;benim bugün aşılamamın12.günü b hcg 3.99 çıktı.sizce nedir sonuc?? yorumlarsanız sewinirim

slm ben daha once hıc asılama yaptırmadım ama aralık ayında bende yaptıracagım ılk defa nasıl bır ıslem cok merak edıyorum

mrh bende dün aşılama işlemine başladım herşey normal ama 1 büçuk yıldır evliyyiz olmadı normal umarım olur aşılama tutar daha önce yaptıranlar dan tavsiye istiyorum lütfen ilkinde tutuyormu?

çok basit bir işler bana dr igne verdi reglimin 2. günü başladım herşey normal önce eşim spermogram verdi iyi cıktı simdi 1 hafta sonra eşimin spermleri yıkanıp yumurtalar 22 ml oldugunda çatlatma ignesi yapılıp spermler tüplere yakın bir yere bırakılacak bir şiringa benzeri aparatla agrısız sanırım

merhaba ben çektirdim rahim filmi fakat anesezi altında oldum 15 dk sürdü sonrası birz agrım ve kanama oldu ama az cok iyi birşey mutlaka çektirin ama anestezi almadan cok agrılı oluyormuş .

aylincim ben bugün dayanamadım test yaptım tabi negatif çıktı erken gerçi ama hiç belirtimde yok adet olacakmışım gibi karnımda ağrılar oluyo 3günden beri adet günüm salı çarşamba gibi hatta çok moralim bozuldu adet olacam diye birde test yaptım iyice moralimi bozdum

Son düzenleme:
meraba kıslar bende 3ocakta asılama yaptırdım bugun 6 gün oldu ama çok kötü kasık agrılarım vardı 5 yıllık evliyim bidefa düsük yaptım ama o bebişim kendiliginden oldu bidaha da olmadı rabbim hepimize nasip etsin

canım bozma moralini inş tahmin ettiğin gibi değildir salıya kadar kanaman artmazsa kan testi yaptırırsın inş gönlünce olur herşey

6-1 oldu cnm cuma günü kontrol vaar inş sorun çıkmaz çok korkuyorum
çünkü hiç mide bulantım falan yok

korkma canım bişey yoktur bazısında hiç mide bulantısı olmuyor benim ablamın hiç olmadı mesela psikolojik bile olmadı bulantı bünyeden bünyeye değişiyor darısı bize inş

Kızlar ben 2009 da iki aşılama yaptırdım olumlu bir sonuç alamadım. 2010 aralık 23 te 3. aşılamam yapıldı ama bunu sırf tüpbebek yolunda ilerlemek için formalite olarak yaptırmıştım yani umutsuzdum. Aşılamadan bir hafta sonra bel ve kasık ağrısı ile akıntı başladı. Daha sonra midemde kazınma, idrarda koyulaşma, göğüslerde sızı ve hassasiyet, kabızlık eklendi şikayetlerime. Bugün adetimin 31. günü, sabah umutsuzca test yaptım ve beni şok eden o ikinci çizgiyi gördüm çok şükür.... Rabbim hiçbirinizin emeklerini boşa çıkarmasın. Sizlere umut olsun bu yaşadığım, mücadeleyide duayı da bırakmayın. Rabbim vermekten aciz değil, yeter ki isteyin...

canım tebrik ederim böyle mutlu haberleri aldıkça umudum bi kat daha artıyor inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın benim kasık ve bel ağrılarım ilk yaptırdığım günden beri var 4 gün olmasına rağmen hala devam ediyo bide aşılamadan sonra sürekli yattınmı bunun etkisi oluyor mu?

tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…