14. gün bakıcakmış aşılama gününü söyliycekmiş bende anlamadım iyice sinirim bozuldu walla.acaba bende herşey yolunda diyemi büyüdüklerini izlemeye gerek duymadı annamadımki..
SPERM MOLİTESİ
1) Hareketli (a+b) 9%
a)hızlı ileri doğru 3%
b)Yavaş ileri doğru 6%
c)Yerinde hareketli 5%
2) Hareketsiz 86%
SPERM MORFOLOJİSİ
1) Normal sperm oranı 4%
2) Patalojik sperm oranı 96%
a)Baş anomalisi 74%
b) Gövde-kuyruk Anomalisi 22%
SPERM SAYISI 12.6 Milyon
14. gün bakıcakmış aşılama gününü söyliycekmiş bende anlamadım iyice sinirim bozuldu walla.acaba bende herşey yolunda diyemi büyüdüklerini izlemeye gerek duymadı annamadımki..
amın arkadasım hepımıze versn ınsallah bende senın gıbı pko hastasıyım ve yas 23 ama fsh yuksek cıktı allahtan esımın spermlerı ıyı cıktı ama klome tedavısnden sonuc alamadık bugun rahım fılmı cektrdm sonuclar ıyı bende arlıkta adet olnca asılama olucam once ıgne yapıcak snra asılama yapıcak benm anlamadgım bu ıgneler catlatmayamı yardmcı oluyr yumurtlamayamı benm yumurtam olmustu catlamamıstı bıde bısey daha sorcm asılamayı nekadara yaptrcaksn rabbım hepımızın yuzunu guldursn ınsallah kucagımız bos bırakmasın..sevgili arkadaşlar merhaba
bende bir buçuk yıldır ikinci çocuk için uğraşıyom.bende pko var
ve ben yumurtlama için uğraşırken eşimde sperm değerlerinde sorun çıktı
neyseki bir aylık tedaviyle baya yoluna soktuk.
şuan değerleri şöyle, sayı 24 milyon
morfoloji %75, hareket %40
sorun hala harekette.bizde aralık ayında aşılamaya karar verdik.
sevgili arkadaşlarım umarım burdan hepimiz güzel haberler alırız
amın arkadasım hepımıze versn ınsallah bende senın gıbı pko hastasıyım ve yas 23 ama fsh yuksek cıktı allahtan esımın spermlerı ıyı cıktı ama klome tedavısnden sonuc alamadık bugun rahım fılmı cektrdm sonuclar ıyı bende arlıkta adet olnca asılama olucam once ıgne yapıcak snra asılama yapıcak benm anlamadgım bu ıgneler catlatmayamı yardmcı oluyr yumurtlamayamı benm yumurtam olmustu catlamamıstı bıde bısey daha sorcm asılamayı nekadara yaptrcaksn rabbım hepımızın yuzunu guldursn ınsallah kucagımız bos bırakmasın..
amın arkadasım hepımıze versn ınsallah bende senın gıbı pko hastasıyım ve yas 23 ama fsh yuksek cıktı allahtan esımın spermlerı ıyı cıktı ama klome tedavısnden sonuc alamadık bugun rahım fılmı cektrdm sonuclar ıyı bende arlıkta adet olnca asılama olucam once ıgne yapıcak snra asılama yapıcak benm anlamadgım bu ıgneler catlatmayamı yardmcı oluyr yumurtlamayamı benm yumurtam olmustu catlamamıstı bıde bısey daha sorcm asılamayı nekadara yaptrcaksn rabbım hepımızın yuzunu guldursn ınsallah kucagımız bos bırakmasın..
Amin canım inşallah tutar...arkadaşlar dua edin nolur...ilk aşılamamı bu pazar veya p.tesi yapıcaz Allahın izniyle...aralık 1 gibi olur die düşünmüştüm o nedenle bu topiğe yazdım ama daha erken olacak:) inşallah tutar...eşimin sperm morfolojisi %2bakalım Rabbim neyi uygun görecek??? lütfennn dua edin..........
slm kadaşlar bende aşılama yöntemi yaptıracagımm. ama ben adetimin 5 günü gittim.dr. klomen diye ilaç verdi onu kullan 5 gün sonra gel dedi.. okuduguma göre arkadaşlar hep 3 gün falan gitmişş.birdee başka dr. gittim o öncee rahim testi istedi.ben anlamadfım ilk gittigim öle bir şey istemedi ilacı kullan gel yumurtaların uygunsa yaparız dedi.aşılamada rahim testi gerekiyo muu ?
bizdede aynı durum var malesef Susya...benim ilk gittiğim doktorda aşılama yapalım dedi ilaçlı rahimfilmi istedi bende tüplerin açık olduğunu bilelimki daha sağlıklı olsun dedi.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 3 ay sonra sayı 7 mlyondan 12 mil. çıktı fakat mor.va hareketlilik düştüsemi tşk.ler cnmm . bende öncce filmi çettirecim ondan sonra bakalım artıkk nasip olursaa bu ay yada öbür ay başlayacagız aşılama yöntemine. dr .bana daha önce baktı sen de bir şey yok dedi. eşinim sperm sayısı düşşük çııkktı birde varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 3 ay sonra baktırdıkk bu kez daha düşşük çıktı sperm sayısı ameliyattan önce 18.milyondu sonra 12.milyon çıktı..biz 1 yıllık evliyiz ama ben biraz acele ediyorumm çocukları çok seviyorum çünki.
arkadaşlar dua edin nolur...ilk aşılamamı bu pazar veya p.tesi yapıcaz Allahın izniyle...aralık 1 gibi olur die düşünmüştüm o nedenle bu topiğe yazdım ama daha erken olacak:) inşallah tutar...eşimin sperm morfolojisi %2bakalım Rabbim neyi uygun görecek??? lütfennn dua edin.........cnmmm sennn aşılama yaptırırken yaptıklarını dr. söylediklerini baştan anlatırmısın ben de yaptıracagım tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.bu ardaa ben denizlide oturuyorum.orada oturup ta bu işlemi yaptıran var mı .ben bu form da yeniyimm.önce rahim testi istedimi dr. senden.
gyılmazz cnmm aşılama yaptırdınız mı pekii? yada yeni mi yaptıracaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?