Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14. gün bakıcakmış aşılama gününü söyliycekmiş bende anlamadım iyice sinirim bozuldu walla.acaba bende herşey yolunda diyemi büyüdüklerini izlemeye gerek duymadı annamadımki..

bazı doktorlar öyle işte. banada gittiğim bi doktor öyle yapmıştı.bu ilacı kullan, ateşini hergün ölç yükselince bana gel demişti. tabi bende bi daha gitmedim ona. olan parama oldu. bu benim 10. doktor yani içini karartmak gibi olmasın ama folikül takibi düzenli yapılması gerekiyor. 14. gün geç olabiir. en azından bi 10. günde falan çağarması gerekirdi. tabi doktordan da iyi bilemeyiz ama bizde bişiyler öğrendik artık.

canım toplamda kaç ml sperm var
canım çok fena sayılmaz olabilir
bazen 5 m,lyon spermi olan çiftlerde bile olabiliyor
yeterki Rabbim ol desin

14. gün bakıcakmış aşılama gününü söyliycekmiş bende anlamadım iyice sinirim bozuldu walla.acaba bende herşey yolunda diyemi büyüdüklerini izlemeye gerek duymadı annamadımki..

canım herşey yolundaysa zaten 14.güne kadar kendiliğinden çatlar yumurtaların.senin yumurta çatlama problemin mi var acaba drun 14.gün çağırdı seni ?? yerinde olsam 11günümde falan randevu alıp giderdim dra süprizz derdim

amın arkadasım hepımıze versn ınsallah bende senın gıbı pko hastasıyım ve yas 23 ama fsh yuksek cıktı allahtan esımın spermlerı ıyı cıktı ama klome tedavısnden sonuc alamadık bugun rahım fılmı cektrdm sonuclar ıyı bende arlıkta adet olnca asılama olucam once ıgne yapıcak snra asılama yapıcak benm anlamadgım bu ıgneler catlatmayamı yardmcı oluyr yumurtlamayamı benm yumurtam olmustu catlamamıstı bıde bısey daha sorcm asılamayı nekadara yaptrcaksn rabbım hepımızın yuzunu guldursn ınsallah kucagımız bos bırakmasın..

canım fiyatını doktorla konuşmadım ama ben doktoruma aşılama yaptıran bir arkadaşın toplam 800 tl ye mal olmuş
canım senin yumurtan olduğundan doktorun çatllatma iğnesi yapmadımı yapması gerekir
canım bende aralıkta adet olunca başlıcam tedaviye.
umarım hepimiz güzel haberler alırız

iğneler yumurta gelişimini düzenliyor, durumuna göre doktor dozajını artırabilir yada düşürebilir. yumurtan 19-20 mm olduğunda ise çatlatma iğnesini yapıyorsun. ilaçları devlet karşılamıyor neyazıkki. kullanacağın ilaç miktarına göre fiyatta değişir. örneğin ben bu ay 2 ünite gonal f kullandım 320 onlar, çatlatma iğneside 100 civarıydı bide jel kullandım 50 de oydu. eeee sperm yıkama için labaratuvarada 150 lira. 620 oluyo galiba toplamı. tabi özel muayeneye gidiyorsan işlem içinde para alıyorlar galiba. ben devlete gidiyorum. bide ilaçları bulmak sorun. öyle her eczanede olmuyor, depodan getirtmekte zor geliyor yok deyip başlarından savıyolar.

arkadaşlar dua edin nolur...ilk aşılamamı bu pazar veya p.tesi yapıcaz Allahın izniyle...aralık 1 gibi olur die düşünmüştüm o nedenle bu topiğe yazdım ama daha erken olacak:) inşallah tutar...eşimin sperm morfolojisi %2 bakalım Rabbim neyi uygun görecek??? lütfennn dua edin..........

merhaba adım hilal ben rahim filmi cektirdim. inan öyle cokta korkulacak bisiy degil. zaten bebek olmasi umudu hepsini bastırıyor. dayanılmayacak bir acı degil. en fazla iki saat sonra kendini toparlıyorsun zaten. düsünki ben yaptırdıktan sonra esimle yemege ve alışverise gittim. yani günlük hayatın devam ediyor. biz kadınlar bütün zorluklara katlanmalıyız. yaradılışımız böyle erkekler herşeyin keyfiyle uğrasırken biz sorunlarla ugraşıyoruz::))) umarım biraz da olsa moral verebilmisimdir. allaha emanet ol . hayırlısı olsun dilegim.

Amin canım inşallah tutar...

slm kadaşlar bende aşılama yöntemi yaptıracagımm. ama ben adetimin 5 günü gittim.dr. klomen diye ilaç verdi onu kullan 5 gün sonra gel dedi.. okuduguma göre arkadaşlar hep 3 gün falan gitmişş.birdee başka dr. gittim o öncee rahim testi istedi.ben anlamadfım ilk gittigim öle bir şey istemedi ilacı kullan gel yumurtaların uygunsa yaparız dedi.aşılamada rahim testi gerekiyo muu ?

dru nun istediği rahim filmidir.tüplerinin açık olup olmadığına bakacaklar canım.rahim filmi çektirmeden aşılama yapılmıyor genelde arda yapan drlar var sanırım ama neye dayanarak yapıyorlar tüplerin açık olduğunu nerden biliyorlar anlamış değilim

semi tşk.ler cnmm . bende öncce filmi çettirecim ondan sonra bakalım artıkk nasip olursaa bu ay yada öbür ay başlayacagız aşılama yöntemine. dr .bana daha önce baktı sen de bir şey yok dedi. eşinim sperm sayısı düşşük çııkktı birde varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 3 ay sonra baktırdıkk bu kez daha düşşük çıktı sperm sayısı ameliyattan önce 18.milyondu sonra 12.milyon çıktı..biz 1 yıllık evliyiz ama ben biraz acele ediyorumm çocukları çok seviyorum çünki.

suuperisi canım sen aşılama yöntemi ne başvurdugunda dr.sana neler söyledi ilk baştaa.rahim testii istedimii.baştan anlatırmısın bende yaptıracagımm aşılama o yüzden tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.her dr. farklı şeyler diyo.

bizdede aynı durum var malesef Susya...benim ilk gittiğim doktorda aşılama yapalım dedi ilaçlı rahimfilmi istedi bende tüplerin açık olduğunu bilelimki daha sağlıklı olsun dedi.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 3 ay sonra sayı 7 mlyondan 12 mil. çıktı fakat mor.va hareketlilik düştü (

gyılmazz cnmm aşılama yaptırdınız mı pekii? yada yeni mi yaptıracaksınız?

Ben 6 ay önce tam yaptıracakken vazgeçtim aynı doktora bütün tahlillerimi yaptırdım adetliykende çağırdı kist falan varmı kontrol edelim dedi rahmim tersmiş ama bu hamile kalmama egel değilmiş :)) klomen verdi ne zaman içmem gerektiğini söyledi ve beni sürekli çağıracağını söyledi ben yüzümü ekşitince (çalışıyorum çünkü sürekli gitmem zordu) bu şekilde olması gerektiğini çünkü yumurta gelişimimi başka şekilde yapamayacağını söyledi.. Bütün bu işlemleri yaptıktan sonrada istersek bizi spermiyogram sonucu için üroloji dokt.ilede görüştürebileceğini söyledi bizi üroloji dokt. ile görüştürdü oda bize sizin ameliyattan sonra normal yolla olur bebeğiniz dedi...Eşimde ameliyat oldu şimdi beklemedeyiz.Fakat 6 doldu ama bizde tık yok ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…