arkadaşlar dua edin nolur...ilk aşılamamı bu pazar veya p.tesi yapıcaz Allahın izniyle...aralık 1 gibi olur die düşünmüştüm o nedenle bu topiğe yazdım ama daha erken olacak:) inşallah tutar...eşimin sperm morfolojisi %2bakalım Rabbim neyi uygun görecek??? lütfennn dua edin.........cnmmm sennn aşılama yaptırırken yaptıklarını dr. söylediklerini baştan anlatırmısın ben de yaptıracagım tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.bu ardaa ben denizlide oturuyorum.orada oturup ta bu işlemi yaptıran var mı .ben bu form da yeniyimm.önce rahim testi istedimi dr. senden.
merheba canım bende denizlideyim. 2 defa aşılama yaptırdım başarısız oldu maalesef..eşimin sperm sayısı 4 milyon morfolojide bozuk..dr.um benden istemişti rahim filmi..rahim testi dediğin rahim filmi dimi??
Tabi ben bu arada boş durmadım tahlilleri başka doktorlara gösterdim (bu gösterdiğim doktorlar tüp bebek ve infertilite konusunda uzmanlar) onlarda boşuna aşılama yapmamamı eşimin sperm değerleri sınırda olduğu için aşılamanı benim için vakit ve umut kaybı olduğunu doğrudan mikroenjeksiyonlu tüp bebek yöntemini deneyebileceğimi söylediler.Bende bu ay yaptıracaktım aşılma o yüzden vazgeçtim...gyılmazz cnmm aşılama yaptırdınız mı pekii? yada yeni mi yaptıracaksınız?
Evet rahim filmi onu isteme sebebide işte tüplerin tıkalı olup olmadığına bakıp öyle aşılama yapacaktı tıkalı olan kadınlara aşılama yapmıyolar diye biliyorum doktorda bana biraz pahalı ama yinede yaptır çünkü tıkalı ise hem aşılama için verdiğin paraya yazık hemde uğraştığına dedi.merheba canım bende denizlideyim. 2 defa aşılama yaptırdım başarısız oldu maalesef..eşimin sperm sayısı 4 milyon morfolojide bozuk..dr.um benden istemişti rahim filmi..rahim testi dediğin rahim filmi dimi??
Varya susya bana evlenmeden önce yada evliliğimin başlarında birisi çocuk için bu kadar uğraşacağımı söylese inanmaz gülerdim ama hiçde öyle değilmiş çok zor bi durum bende 7 yaş küçük kardeşimin bile bebeği oldu onu o kadar çok seviyoki bide hep bize dua ediyo onlara çokda önemli değil o kadar büyütmüyoruz olursa olur olmazsa sağlık olsun diyorum ama çok üzülüyorummerheba canım bende denizlideyim. 2 defa aşılama yaptırdım başarısız oldu maalesef..eşimin sperm sayısı 4 milyon morfolojide bozuk..dr.um benden istemişti rahim filmi..rahim testi dediğin rahim filmi dimi??(
Ben ist.dayım malesefcnmm evt rahim filmii. bu arada denizlide hangi hastaneye gittin. ben önce odak tıp merkezine sonra bsk cerrahi hastenesine gittim bu hafta.odak taki dr. film istedii ama bsk daki muayene etti. yumurtalıkların saglam dedi klomen diye ilça verdi bunu kullan 5 gün sonra gel yumurtalıkların 20 mm olursa yapalım dedi. bir de igne ver di onu bulması da çok zor bulamadım daha araştırıyorumm.ben kakarsız kaldım hangi hastanede yaptırsam diye
cnmm evt rahim filmii. bu arada denizlide hangi hastaneye gittin. ben önce odak tıp merkezine sonra bsk cerrahi hastenesine gittim bu hafta.odak taki dr. film istedii ama bsk daki muayene etti. yumurtalıkların saglam dedi klomen diye ilça verdi bunu kullan 5 gün sonra gel yumurtalıkların 20 mm olursa yapalım dedi. bir de igne ver di onu bulması da çok zor bulamadım daha araştırıyorumm.ben kakarsız kaldım hangi hastanede yaptırsam diye
avcı 82. benim eşimin degerlerinin biraz ii oldugunu söledi dr. aşılamada şansınız yüksek dedi ama her şeyi en iii yüce yabbim bilirr.
Bende aynen bu şekildeyim işte akşam sakin ol ve bekle diyorum sabah kalkıyorum bu sitedeyimben üni.de yaptırdım..gonalf iğne ile oldum 2sindede..benim eşimin değerleride sınırda 3milyonun altı tüpbebek endikasyonuymuş..dr.um 3. aşılamayı yapalım diyo ama ben kararsızım..aşılama süreci pskolojik olarak çok yorucu sonuç negetif oluncada çok yıkıcı oluyo..tüpbebekte aynı hatta olmazsa daha çok üzülür insan..zaten tüpbebeği ancak yaza yaptırabilirim..bilmiyorumm yaa hiçbişey yapmadan oluruna bırakmak var ama onuda beceremiyorum işte..
saol cnm yazayımm bakalım onlar ne diyecekk. aynen cnmm bende bu kadar uğraşacagımı bilemezdimm. bizim aile de annemin 9 tane çocugu olmuş ve biz 3 kardeş kaldık.ablamın ilk aynında hamile kalmışmışş.ama kayınvaldemin de 7 yıl olmamış eşim 2 kardeş 7 yıl sonra olmuş.sonra eşim 6 yıl sonra olmuşş.eşimin amcasının da 14 yıl olmamış. aileden mi geliyo biraz da anlamadım.
Ronya morf.%4 hareketlilikte 13 mü 14 mü ne en az 50 olması lazımmış...ilaç ve vitamine gelince eşim istemiyo bende üzerine gitmemeye çalışıyorumsevgili gyılmaz hareket ve morfoloji nasıl
bizdede varikosel var ama ilaçlarla vitaminlerle baya durumu düzelttik
şu an bizimde hareket bozukluğu var
Bende aynen bu şekildeyim işte akşam sakin ol ve bekle diyorum sabah kalkıyorum bu sitedeyim
Merhaba sünger; eğer bahsettiğin rahi filmiyse, evet benim arkadaşım hsg'den sonra hamile kaldı. 3 yıl bebekleri olmamıştı.slm kızlar ben aranıza yeni katıldım hgs den sonra hamilr kalan var mı duydunuz mu
bende dün,,daha 1 ay önce 1-2 sene daha bebek düşünmedklerini söyeleyen arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ağlama krizine girdim dün çok kötüydüm kıskançlıktan deil ama yanlış anlamayın sadece onların düşünmediği halde olurken ben 2yıldır bunun için uğraşırken insan neden diye soruyo anlıyomusunuz..sonra üzülüyorum isyan etmek istemiyorum Allah korusun Allah a havale ediyorum hayırla sağlıkla versin diye ne biliyim çok karmaşığım işte tam da yazdığım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?