Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gyılmazz cnmm aşılama yaptırdınız mı pekii? yada yeni mi yaptıracaksınız?
Tabi ben bu arada boş durmadım tahlilleri başka doktorlara gösterdim (bu gösterdiğim doktorlar tüp bebek ve infertilite konusunda uzmanlar) onlarda boşuna aşılama yapmamamı eşimin sperm değerleri sınırda olduğu için aşılamanı benim için vakit ve umut kaybı olduğunu doğrudan mikroenjeksiyonlu tüp bebek yöntemini deneyebileceğimi söylediler.Bende bu ay yaptıracaktım aşılma o yüzden vazgeçtim...

cnmm evt rahim filmii. bu arada denizlide hangi hastaneye gittin. ben önce odak tıp merkezine sonra bsk cerrahi hastenesine gittim bu hafta.odak taki dr. film istedii ama bsk daki muayene etti. yumurtalıkların saglam dedi klomen diye ilça verdi bunu kullan 5 gün sonra gel yumurtalıkların 20 mm olursa yapalım dedi. bir de igne ver di onu bulması da çok zor bulamadım daha araştırıyorumm.ben kakarsız kaldım hangi hastanede yaptırsam diye

Ben ist.dayım malesef ( o yüzden yazdığın yerlerle ilgili bişey söyleyemeyeceğim ama şunu yapabilirsin doktorların olduğu bi site var oraya girip eşinin tahlil sonuçlarını yazarsan sana cvp verebilirler ne yapman konusunda destek plabilirler en azından farklı fikirler alabilrsin üstelik bu farklı fikirler doktorlara ait oluyo ben seval taşdemir e gitmiştim
söylediğim sitede oda var süper bi kadın kardeşimde ona gitmişti ona o siteden gelen sorulara cvp verip vermediğinide sordum oda cvpladığını söyledi...

ben üni.de yaptırdım..gonalf iğne ile oldum 2sindede..benim eşimin değerleride sınırda 3milyonun altı tüpbebek endikasyonuymuş..dr.um 3. aşılamayı yapalım diyo ama ben kararsızım..aşılama süreci pskolojik olarak çok yorucu sonuç negetif oluncada çok yıkıcı oluyo..tüpbebekte aynı hatta olmazsa daha çok üzülür insan..zaten tüpbebeği ancak yaza yaptırabilirim..bilmiyorumm yaa hiçbişey yapmadan oluruna bırakmak var ama onuda beceremiyorum işte..

saol cnm yazayımm bakalım onlar ne diyecekk. aynen cnmm bende bu kadar uğraşacagımı bilemezdimm. bizim aile de annemin 9 tane çocugu olmuş ve biz 3 kardeş kaldık.ablamın ilk aynında hamile kalmışmışş.ama kayınvaldemin de 7 yıl olmamış eşim 2 kardeş 7 yıl sonra olmuş.sonra eşim 6 yıl sonra olmuşş.eşimin amcasının da 14 yıl olmamış. aileden mi geliyo biraz da anlamadım.

avcı 82. benim eşimin degerlerinin biraz ii oldugunu söledi dr. aşılamada şansınız yüksek dedi ama her şeyi en iii yüce yabbim bilirr.

Bende aynen bu şekildeyim işte akşam sakin ol ve bekle diyorum sabah kalkıyorum bu sitedeyim

sevgili gyılmaz hareket ve morfoloji nasıl
bizdede varikosel var ama ilaçlarla vitaminlerle baya durumu düzelttik
şu an bizimde hareket bozukluğu var

bizdede böyle biliyomusun benim annemde ölenlerle falan 9 tane yapmış ama eşimin akrabalarında daha yeni yeni bebek sahibi oluyorlar dayıları 45 yaşlarında daha yeni çocukları oldu 2 dayısınında ama olsun en azından tıp var gerçi paran yoksa tıpta yok ya neyse. 3 çocuk yapın diyolar ama olmayana tüp bebek ve aşılamayı ssk nın karşılamaması ellerinden geleni yapmışlar...

sevgili gyılmaz hareket ve morfoloji nasıl
bizdede varikosel var ama ilaçlarla vitaminlerle baya durumu düzelttik
şu an bizimde hareket bozukluğu var
Ronya morf.%4 hareketlilikte 13 mü 14 mü ne en az 50 olması lazımmış...ilaç ve vitamine gelince eşim istemiyo bende üzerine gitmemeye çalışıyorum (

Bende aynen bu şekildeyim işte akşam sakin ol ve bekle diyorum sabah kalkıyorum bu sitedeyim

bende dün,,daha 1 ay önce 1-2 sene daha bebek düşünmedklerini söyeleyen arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ağlama krizine girdim dün çok kötüydüm kıskançlıktan deil ama yanlış anlamayın sadece onların düşünmediği halde olurken ben 2yıldır bunun için uğraşırken insan neden diye soruyo anlıyomusunuz..sonra üzülüyorum isyan etmek istemiyorum Allah korusun Allah a havale ediyorum hayırla sağlıkla versin diye ne biliyim çok karmaşığım işte tam da yazdığım gibi

ama görseydiniz o eşinin hallerini adamın mutluluktan eli ayağına dolaşıyodu tamamen bambaşka bişeydi yaşadıkları..eşime baktım gözlerim doldu resmen biz bunları yaşayamıycakmıyız yaaaaaa

Son düzenleme:
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım hgs den sonra hamilr kalan var mı duydunuz mu

ah be canım hepimiz senin gibiyiz. bi hamile haberi duydukmu ağlamaktan telef oluyoruz. kıskançlık değilde kendimize acımaktan herhalde. ama neyseki ben o evreyi atlattım. artık herşeyi olduğu gibi kabullendim. gece yarıları kalkar ağlardım, tv.de bi hamile göreyim ağlardım, sokakta bi bebek göreyim gözlerim sulanırdı. ama geçiyor işte, alışıyor insan. bende 4 senedir istiyorum ama olmuyor. düzenli olarak 1 senedir doktora gidiyorum gerçi. ben 3. aşılamamı arife günü oldum, yazmıştım önceden okuyanlar olmuştur. bugün 12. gün test yapmaya korkuyorum. adet belirtilerim başladı.evde 2 kutu test var ama yapamıyorum. ben daha önceki aşılamalarımı kimseye söylememiştim. bunu konu komşu eş dost herkes biliyor. çok fena gaz veriyolar, sinir oluyorum. ay uzanma, ağır kaldırma, hızlı yürüme vs. bende iyice moda girdim çok fena olcam tek çizgi görünce. aklınızda bulunsun, öyle herkese aşılama yaptırdığınızı söylemeyin çok umutlanıyor insan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…