ARALIK 2012 de BEBEK bekleyenler ;)

gayet normal :) bir problem yok cnm merak etme.. ilacı mümkünse sabah yap ki gün içinde yürüdüğünde biraz biraz dışarı atılabilsin... içeride kalmasındansa ilacın dışarı atılması daha iyi dedi bana doktorum.. içeride birikmemesi lazımmış.. bendende arada ceviz büyüklüğünde parçalar geldiği oluyor..

cok gecmiş olsun serap..bişey olmamıştır inşallh minişeeee....
canım bi gitte bizide haberdar ettt...

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için Allah razı olsun genelde sabahları jeli uyguluyorum inşallah kısa sürede bu uygulamayı da noktalarız.
Sanırım 12. hafta ya kadar devam edecek.

Serapcım geçmiş olsun endişe etme bebeklerimizi Allah korur sen dua et içini ferah tut doktor hatta demişti ki öyle aşağı eğildim yukarı uzandım bu tür şeylerde bebek zarar görmezmiş kese onları koruyormuş.
Bende perşembe kontrole gidicem inşallah herşey yolundadır hayırlı haberlerle döneceğini biliyorum rahat ol.

Arkadaşlar bu sabah evime yakın bir doktora gittim çünkü bu crinone jel parçacıkları bende içerde çok birikme yapmış ben elimle hissedebiliyordum.
Doktor görünce çok şaşırdı resmen vajen ağzını tıkamış ve küçük bir spekulum taktı batikan ile temizlemek zorunda kaldı yoksa vajinal ultrason dahi yapamam dedi. Perşembe kendi doktoruma gidicem ve jeli değiştirmesini veya kesmesini istiycem bakalım hayırlısı ama çok korktum bebeklerime zararı oldu diye çok şükür kalp atışları ve gelişimleri normalmiş. Bende erime olmuyor sanırım beyaz peyniir parçaları şeklinde içerde topak topak durmuşlar. Bu gün ömrümden ömür gitti desem yalan olmaz spekulum takılması temizlenmesi çok korkuttu.
İnşallah bir daha aynı şeyi yaşamam

canım çok geçmiş olsunnnn senin ikiz galiba çoğul yazdığına göre:))))
bende birikiyomu anlamadıma ama ya su gibi akıyo yada nohut buyukluğunde geliyoo..az kaldı nihayet 1 ay sonra kullanmıcaz inşallahh..
kızlar coraspın ve clexan kullanan varmı onları kaç haftaya kadar kullanıcaz....

Slm kızlar bende dün doktora gittim bebeğim bugün 8+2 günlük :) 17 mm boyu olmuş :)) ama benim tansiyonum yüksek çıktı 15/8, kiloda var şekerde var endokrin uzmanına sevk etti. Estrofem ve deltacortil ilaçlarını kesti. Folbiol yerine elevit içmemi, progestan iğne yerine onun tabletini 8 saatte bir vajinadan almamı söyledi..

Bende de oluyor canim, zaman zaman kasiklarim patlayacak gibi agriyor. Bazen de belim agriyor regl olacakmisim gibi. Sanirim normal bir durum bu..

bizde dün bebişimizi gördük geçen düşmüştüm şükür birşey olmamış bebiş o kadar hareketlıkı kolları ayakları durmuyor doktor ıkılı test için ölçümü zor yaptı kıpır kıpır maşaallah eşimle hayretle baktık bu kadar hareketlı olmasına rağmen daha hıssedemıyorum hep kendımı dinlıyorum ama zamanı gelmemiş olmalı .ayrıca biri sormuş clexanı benım doktorum 12. haftada kesti şimdi vitamın ve balıkyağı hapı kullanıyoruz

clexine iğneyi her gün mü gün aşırı mı kullanıyosunuz arkadaşlar?

çok geçmiş olsun.. inşallah bir daha böyle korkular yaşamazsın...

Bende de oluyor canim, zaman zaman kasiklarim patlayacak gibi agriyor. Bazen de belim agriyor regl olacakmisim gibi. Sanirim normal bir durum bu..

galiba normal ama stres oluyorum bazen ister istemez.. geçse de şu ağrılar rahatlasak bir an önce..

maşallah bebişinee canım tansiyona çok dikkat etmen lazım. Mutlaka takibini yap tansiyonunun.. gelmiş geçmiş olsun..

merak ediyordum bende seni.. çok şükür...

Anneler gününüz kutlu olsun bayanlar.. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak ve isteyen herkesin bebek sahibi olması nasip olur inşallah

Kızlar merhaba nasılsınız? Kasıklarımda iğne şeklinde batmalar var sizce bunlar normal mi? Benim heterozigot olduğu için clexan iğneyi doğuma kadar yapıcam (

teşekkürler cnm kendime uyarlamaya çalışıcam

Kiizlarrr merhaba minislerimiz gun gectikce buyuyor.. Ama topic yavas ilerliyo gibi. Turtimmmm gecmis olsun canimmm .. 12 haftamizi geride biraksan icim cok rahat edecek.. İcimde hep bir korku var.. Simdide tatildeyim havuza girdim ama cok kisa kaldimm .. Bu arada hepimizin anneler gununu kutluyorummm . Seneye bebislerimiz kucamizda olur insallahhh

Topik hiç ilerlemediği için sayfa sürekli geriye gidiyor.. bir daha bulamıcaz nerdeyse.. bugün çok başım ağrıyor, çokta halsizim..bebişim büyüyor teyzeleri :))))

9+5 im ilk başlarda ne kolaymış hamılelık dıyordum son ıkı haftadır açken ıyıyım bır lokma yesem bulantı başlıyoo yemek yemeye korkar oldum bu bıyana karnım 5 aylık gıbı şiş gazla başım belada her yedığım şişiriyo demır ılacı kabızlık yapıyo bıraktım süt içmem lazım ertelıyorum şişircek dıye karnım çatlayacak gibi iğne batırsam patlıcam sankı günü geçiremıyorum böyle olanlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…