canım transvajinal ne demek.inşalllah canım inşallah dediğin gibi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız yavrularımızı...
Arkadaslar midem cok kotu, fena haldeyim hatta cok ilginc esimin dibinden ayrilmayan ben ondan ne yazikki midem bulaniyor iliski tam zamaninda yasak:) duyardim ama inanmazdim her sey evin her kosesi kokuyor( ama dogru okadar ugras verdik bazi yasaklara harfiyen uymaliyiz.
Birde arkadaslar ben kucuk bir tavsiyede bulunacagim evet cok merak ediyoruz - hatta testi ben tarihten 2 gun once yapip 5 hafta dolmadan keseye gitmistim- birazcik tutalim kendimizi ben lekelenmem olmada inanin daha beklicektim kalp atisini ama yeterli beklemisim ki karindan da duyuldu, eger bir aksilik olmazsa diger kontrolume kadar gitmeyecegim ins.
Midesi benim gibi olan var mi??? Ya hicbir sey yiyemiyorum baslayincada kucuk bir fil kadae yiyorum:) bu arada yavas yavas insanlara hamile oldugumu soylemeye basladim, allah utandirmasin hicbirimizi.
Canım benim hiç bulantım yok, öyle aman aman yeme istegimde yok, 99 kg idim şimdi 97 ye düştüm 2 haftada diyet yapıyorum, dikkat et kendine ogururken kendini sık, bende söylüyorum herkese sevincimi paylaşıyorum :))))
kaç haftalık gebesın cnm nasıl bır diyet uyguluyorsun ben de hayatımın en kılolu dönemımde hamıle kaldım
Arkadaslar selam, ben de bebisimin kalp atisini duydum ama doktora gitmeme kotu bir olay sebep oldu, bir gun once esimle beraber olmustuk ertesi gun cok kucuk kahverengi leke geldi korka korka gittik cok sukur ultrasyonda herhangi bir kanama gozukmedi 4 gun oldu ama her gun 1 damla geliyor leke. Doktor igne verdi, ve her seyi yasakladi insallah kotu bir sey olmaz. Birde crinone jeli her cikardigimca ucu siyah oluyor boyle olan var mi aranizda?
Son sorum:) ben hala ecopron bebe asirini kullaniyorum daha ne kadar kullanilacak bilen var mi??
Arkadaslar selam, ben de bebisimin kalp atisini duydum ama doktora gitmeme kotu bir olay sebep oldu, bir gun once esimle beraber olmustuk ertesi gun cok kucuk kahverengi leke geldi korka korka gittik cok sukur ultrasyonda herhangi bir kanama gozukmedi 4 gun oldu ama her gun 1 damla geliyor leke. Doktor igne verdi, ve her seyi yasakladi insallah kotu bir sey olmaz. Birde crinone jeli her cikardigimca ucu siyah oluyor boyle olan var mi aranizda?
Son sorum:) ben hala ecopron bebe asirini kullaniyorum daha ne kadar kullanilacak bilen var mi??
merhaba arkadaşlar. 5+1 günlük hamileyim. :)) benim göbeğim biraz büydü kıyafetlerime giremiyorum. sizlerinde öyle mi? bi de benim hiç midem bulanmıyo.nedeeeeeeeeeeeeen ?
canım ecoprini 9 ay boyunca kullanıcakmışım ben ama seni bilemem. Azcık tutun kendinizi canım
ne güzelburaya transfer olmuşsunuz çoğunuz... bende geldim yanınıza
son adet tarihime göre 6+6 yım bugün kızlar...
ve fecii bel ağrım var... arada kasık ağrısıyla beraber oluyor bel ağrım... ama belli bir süre sonra geçiyor... sizlerdede oluyor mu bu ağrılar.?? özellikle bel, bacak ve hafif kasık ağrısı?
merhaba arkadaşlar. 5+1 günlük hamileyim. :)) benim göbeğim biraz büydü kıyafetlerime giremiyorum. sizlerinde öyle mi? bi de benim hiç midem bulanmıyo.nedeeeeeeeeeeeeen ?
canım bende 8. haftanın içindeyim ama karnım 4/5 aylık gibi.bir defasında cinsiyet bile sordular.miğde bulantısına gelince çok şiddetli değil.
sürekli uyku hali ve göğüslerimde aşırı dolgunluk ve acı dışnda 1şey yok cnm ama sendeki ağrılarda normal tabi kişiden kişiye değişiyor
Selam kızlar
Ben 9. haftanın içindeyim transferden bu yana crinone jel kullanıyorum genelde ara ara minik minik beyaz parçacıklar geldiği oluyordu bu gün ise ceviz büyüklüğünde beyaz tortu şeklinde geldi sanki içinde birikmiş dışarı atmaya başlar gibiydi. Önce çok korktum bu ne yaaa diye sonra bu jeli kullananların yorumunu okudum biraz rahatladım Siz böyle bir durum yaşadınız mı?
Serap hocam sanırım burda en tecrübeli sensin yani hafta olarak bizlerden ilerdesin böyle bir durum yaşadın mı?
sakın korkma benımde genelde küçük küçük ama bazen büyük parça da gelıyordu ben yaptıktan sonra yatamıyordum inan bana bırakalı 1 hafta olmasına rağmen ara ara yine geliyor.korkup panik yapma
bende dün işyerinde düştüm tedirginim yarın ikili tarama için gideceğiz bugün bir geçsede bebeğimi görüp rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?