ARALIK 2012 de BEBEK bekleyenler ;)

nzldm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
125
1
26
Çanakkale
Sevinçlerimizi
mutluluklarımızı
ağrılarımızı
mide bulantılarımızı
aşermelerimizi
bebeklerimizin kalp atışlarını
büyümelerini
kilolarımızı
bebeklerin kilolarını
tekmelerini
ve daha bir çok seyi beraber paylaşmaya ne dersiniz?

Son düzenleme:
sanırım ben aşeriyorum ve canım turşu çekiyor
tatlı hiç birşey yemek istemiyorum
çayda içemiyorum benim giibi olan varmı ?

Mrb ben geldim canım bende öyle belirli bir türe aşermek başlamadı henüz ama canım fena halde ciğer istiyor sürekli tuzlumu dersin

huuu huuuu bence aşerme psikolojik benim canım her gün ne istiyosa onu istiyoo farklı bişey yokkkk.... başka yokmu 2012 aralıkkta bebiş bekleyennnn

huuu huuuu bende mgeldimmm ama ben aşermenin psikolojik olduğunu düşünüyorummm...ben herghün ne yiyorsam o ekstra bişey yokkkk

ama ben tatlı yiyemiyorum artı çaya içemiyorum bebege bağlıyorum ayy annem benim :))

ama ben tatlı yiyemiyorum artı çaya içemiyorum bebege bağlıyorum ayy annem benim :))

önceden bir sorun yoksa bunları yemen içmende bebektendir tatlım
allah uzun ömür versin ona şımarık şeyyyy annesini şimdiden parmağında oynatıyor desene

canım bu arada aralık 2012 anneleri diye bir sayfa var oraya gelsene orda daha fazla kişiyiz sorularına daha çabuk yanıt bulursun

Son düzenleme:
aaa görmedim nerede o sayfa bi bakim

bulamadım link atar mısın?

Son düzenleme:
2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan yaz yada benim profilimden yazdığım cevaplar kısmındanda ulaşabilirsin

selamlar arakadşlarr.. aranıza bende katıldım. kabul edersenız tabı... inşallah ben de aralık annesı oluyorummm.... cokkk guzel bır duyguu Rabbım'e sonsuz sukurlerrrr

o sayfa çok genel burası tüp bebek içinde bence burası daha makullll....

selamlar arakadşlarr.. aranıza bende katıldım. kabul edersenız tabı... inşallah ben de aralık annesı oluyorummm.... cokkk guzel bır duyguu Rabbım'e sonsuz sukurlerrrr

allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini...daha kese bile görmedikkk....:))) testler pozitifffff

merhaba hanımlar bende allah nasip ederse aralık annesi olucam 10 nisanda 2 kese göründü inşallah benimle kalır bebeklerim
test sonucum
12. gün 254
3.gün enbriyosuydu dondurulmuş deil

kızlarr benim 9. gün 142
12.gün 740
15.gün4465 bhcg değerlerim 37 nisanda kese görmeye iistanbula gidicem inşallahhhh......

kızlarr benim 9. gün 142
12.gün 740
15.gün4465 bhcg değerlerim 37 nisanda kese görmeye iistanbula gidicem inşallahhhh......

hayırlı olsun cnm bebeğin rabbim kucaklarımıza aldırsın senin kaçıncı gün enbriyosuydu veya dondurulmuşmuş enbriyomu?

kızlarr benim 9. gün 142
12.gün 740

Selam kızlar Allah nasip ederse bende Aralıkta doğum yapacağım gerçi biz sadece keseyi gördük henüz bebeği ve kalp atışını duymadık
Benim 12. gün değerim 247 idi bir hafta sonraki değerim 4044 idi. Denizden77 senin 15. gün ne kadar yüksek çıkmış değerin. Benim ki 2 günlük 2 tane embriyoydu. Bende aşerme başlamadı mide bulantısı çok çok az birde iştahsızlık var tatlı istemiyorum daha çok tuzlu istiyorum. Ara ara bel ağrısı oluyor ayağımı yukarı hafif uzatıp yatınca hemen geçiyor gögüslerde ağrı falan yok dolgunluk var bir de karnımda şişlik var sanki 6 haftalık değilde 3 aylık gibi duruyor acaba neden? Cronino jel kullanıyorum elevit ve corasprin acaba önceki kullandığım ilaçlardan mı iğnelerden mi kaynaklıdır ne dersiniz?SAlı günü kontrolüm var dua edin inşallah bebeğimi ve kalp atışını duyarız.
Sizde ne gibi belirtiler var şu an? Ben 6+5 günlük hamileyim daha belirti denecek çok az şey var :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…