bence sen hemen test yaptır canım benim doktorum 12 gün yaptırmamı söyledi senden güzel haber bekliyoruz
bence sen hemen test yaptır canım benim doktorum 12 gün yaptırmamı söyledi senden güzel haber bekliyoruz
Kizlar bugun yine idrar testi yaptirdim ve ikinci cizgi daha nett ve asilamamin 20. gunum adet olmadim hamileyim gibime geliyor ama yinede sevinemiyorum
ben olsam dayanamazdım şimdiye kan testi yptırırdım insallh hamilesindi hamilelik belirtin varmı peki
Ayaklarim ellrim atesleniyor karsiklarima kramp giriyor goguslerime dokunamiyorum bilmyorum ki adet le gebelik belirtileri cok benziyopersembe soylerim net bisiy ama adetim hic gecikmezdi idrar testinde cikti ya ilaclarin etkisi kalmismidr gerci bugun 20. Gun ama hayirlisi ins
neden kan testi yaptırmıyorsun
İns ikinizdende hayirli guzel haber aliriz:) sizlerden guzel haber geldikce bizede umut isigi oluo:) allah hepimizin gonlune gore versin.
Amin canm Rabbim hayirlisi nasip etsin hepimize ins
bugün doktora gittim.doktorum üzüldü ilk aşılamamın sonucu negatif oluncaUltrasonla baktı yumurtam çatllamış ve ksitim 1.5 cmlik kistim duruyor.Tedaviye 2-3 ay ara verelim dedi.şeker ilacını keselim inofolic diye yumurta geliştirici toz verdi folicasite devam vücudun çok ilaç aldı dinlensin biraz kendiliğinden olur belki doktora umudum yok artık benim dedim.İlaçsız adet bile olmazken nasıl hamile kalacağım diye.Tek duam bu tedavi umarım hakkımda en hayırlısıdır Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
canım bence sen kesin hamilesin bu kadar geciktigine göre ben de bugün kan verdim öglenden sonra belli olacak
Bende ogleden sonra alicam Rabbim hayirli haberler vermeyi nasip etsin ins:)
Bende ogleden sonra alicam Rabbim hayirli haberler vermeyi nasip etsin ins:)
insallah canım rabbim ikimizede aynı anda hayırlı ve müjdeli haberi vermeyi nasip etsin
benim sonuc negatif arkadaslar hamile deyilim dünyam basıma yıkıldı sanki
benim sonuc negatif arkadaslar hamile deyilim dünyam basıma yıkıldı sanki
Canm suan ne desem uzuntun gecmiycek Rabbim.ins bir an once bebisini kucagina almayi nasip etsin ins bu sinavi basariyla atlaticaz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?