Aşılama Aralık 2013 te asılama yaptıranlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence sen hemen test yaptır canım benim doktorum 12 gün yaptırmamı söyledi senden güzel haber bekliyoruz

Kizlar bugun yine idrar testi yaptirdim ve ikinci cizgi daha nett ve asilamamin 20. gunum adet olmadim hamileyim gibime geliyor ama yinede sevinemiyorum

Kizlar bugun yine idrar testi yaptirdim ve ikinci cizgi daha nett ve asilamamin 20. gunum adet olmadim hamileyim gibime geliyor ama yinede sevinemiyorum

ben olsam dayanamazdım şimdiye kan testi yptırırdım insallh hamilesindi hamilelik belirtin varmı peki

ben olsam dayanamazdım şimdiye kan testi yptırırdım insallh hamilesindi hamilelik belirtin varmı peki

Ayaklarim ellrim atesleniyor karsiklarima kramp giriyor goguslerime dokunamiyorum bilmyorum ki adet le gebelik belirtileri cok benziyo persembe soylerim net bisiy ama adetim hic gecikmezdi idrar testinde cikti ya ilaclarin etkisi kalmismidr gerci bugun 20. Gun ama hayirlisi ins

neden kan testi yaptırmıyorsun

İns ikinizdende hayirli guzel haber aliriz:) sizlerden guzel haber geldikce bizede umut isigi oluo:) allah hepimizin gonlune gore versin.

bugün doktora gittim.doktorum üzüldü ilk aşılamamın sonucu negatif olunca Ultrasonla baktı yumurtam çatllamış ve ksitim 1.5 cmlik kistim duruyor.Tedaviye 2-3 ay ara verelim dedi.şeker ilacını keselim inofolic diye yumurta geliştirici toz verdi folicasite devam vücudun çok ilaç aldı dinlensin biraz kendiliğinden olur belki doktora umudum yok artık benim dedim.İlaçsız adet bile olmazken nasıl hamile kalacağım diye.Tek duam bu tedavi umarım hakkımda en hayırlısıdır Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

cok üzüldüm canım bende asılama yaptırdım simdi kan verdim öglenden sonra sonucu alacagım insallah rabbim bu bekleme süresinde kendiligin den verir allahtan ümit kesilmez

benim sonuc negatif arkadaslar hamile deyilim dünyam basıma yıkıldı sanki

cnm olsun hiç üzülme herşey Allah tan. bi dah denersin olmadı tüp bebek belki belli mi olur bu arada kendiliğinden bile olur.

benm bi tanıdığım var. dr.lar üzgünüz sizin ömür boyu çocuğunuz olmaz dedi. 18 sene sonra hamile kaldı doğal yollarla 2 tane çocuğu var hatta torunları bile oldu:) rabbim herşeyin hayırlısını versin. bu dünya imtihan dünyası sabredelim dua edelim.

bu arada ben aşılamayı askıya aldım şimdidilk. biraz daha denemek istiyorum doğal yollarla.Allah yardımıcımız olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim.

Kizlar hamileyim 17.gunumde test yaptirfim drgerlerim 427 Rabbim devamini nadip etsin insss Rabbim.hic birimizin emekletini bosa cikarmasin hepimizn kucagini bebislerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…