Aşılama Aralık 2013 te asılama yaptıranlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar hamileyim 17.gunumde test yaptirfim drgerlerim 427 Rabbim devamini nadip etsin insss Rabbim.hic birimizin emekletini bosa cikarmasin hepimizn kucagini bebislerle doldursun

Cnmm cok sevindim senin adina ins hayirlisiyla saglikla kucagina almayida nasip eder:)darisi bizim basimiza bol bol dua et bize olurmu

Cnmm cok sevindim senin adina ins hayirlisiyla saglikla kucagina almayida nasip eder:)darisi bizim basimiza bol bol dua et bize olurmu
canim Allah razi olsun ins.inan herzaman dualarimdasiniz kendim icin ne istiyorsam hepimiz icinde ayni seyi istiyorum Rabbim hepimize nasip edip kucagimiza almayi nasip etsin ins

canim Allah razi olsun ins.inan herzaman dualarimdasiniz kendim icin ne istiyorsam hepimiz icinde ayni seyi istiyorum Rabbim hepimize nasip edip kucagimiza almayi nasip etsin ins

Saol cnm ins hepimizin dualari kabul olur:)

arkadaslar asılama olalı 6-7 gun oldu benım hıc akıntım yok ( normal mı bu asılamadan sonra sadece 2-3gun akıntım oldu sonra bır kesıldı sımdı hıç yok ve agrım var ve mınnosum cok acıyor... ılıskı sırasındada cok canım yandı nıye boyle oldu acaba((

cnm doktoruma soyledim iki gun sonra tekrar yap dedi.38 çıktı.inş bi aksilik olmaz cunku hala hafif sancim ufak tefek sivilcelerim var

İns artar canm bende 4 haftalik hamileyim ins bende de sivilce ve sancilar devam ediyor ins normaldir hayirli haberlerini bekliyotuz canm ins

yarın birde belli olacak, idrar testi ikinci cizgi cikti, inanamdim mucize gibiydi.kanda da umarim degerim yukselmistir.olursa sayet burda hamilelik surecimi ve yasadiklarimi paylasicam ins.
Ayy ins hayirli haberlerini aliriz :) benimde bugun 10 gun oldu son 5 gun kaldi 13unde test yaptircam gecmio ama gunler

Slm arkadaslar sizlere bise sormak istiorum pazar gecesi karnimin altina ve kasiklarima cok siddetli agri girdim 15 dak.surdu dune kadar cok az kasik agrim oldu gecti bugun yok agrim ve ishal gibide bise oldum acaba ters giden bisemi var asilama gununden beri kasik sancim ara ara oluodu bugun gecince korktum bugun 11.gunum ve hic bi belirttide yok gogus agrimdan baska oda zaten adet onceside olurdu bende Allahim ins hayirlisiyla tutmustur..

canım benimde bugün 10.günüm aşılamadan sonra.
bahsettiğin kasık ağrıları bende de oldu ara ara.
şu an yok mesela ama dün vardı.benim göğüs ağrım ya da hassasiyetim de yok.
yani hiçbir belirtim yok.zaten umudum da yok.büyük ihtimalle tutmadı.
ben cuma günü tahlil yaptırıcam.sonuç cuma belli olucak inşallah.sen ne zaman yaptırıcaksın kan tahlilini?

pardon canım.yukarıda yazmışsın 13ünde test yaptıracağını.görmemişim kusura bakma.
inşallah hayırlı neticeler alırsın canım.herşey gönlünce olsun...

pardon canım.yukarıda yazmışsın 13ünde test yaptıracağını.görmemişim kusura bakma.
inşallah hayırlı neticeler alırsın canım.herşey gönlünce olsun...

İns hayirlisiyla tutar cnm ii haberlerini aliriz ins.ozaman normal galiba.bu sancilar yada ins normaldir:)

Ben de cuma test yaptırcam :) aşılamamı 27 sinde oldum

kizlar 266 cikti hamileyimm.Ben ikinci asilamada buldum isteyen herkes bulsun inş.bu sureci paylasmak istiyorum, cunku ben bu sayfalarda o kadar sey aradm ki beni rahatlaticak; bir bucuk senelik evliyiz oncelikle ne esimde ne bende problem yoktu iki doktor degistirdim bu doktoruma gelinceye kadar.Hastanede gereken ilgiyi ozel de olsa goremedim bes ay klomen kist klomen kist siralamasyla vakit kaybettim., bu doktoru buldum tamamen tesadufle.Ilk asilamam basarisiz gecti cok yipraticiydi agrisal olarak, sonra kistim oldu iki ay ilac derken, beyin olarak bu fikri kafamizdan attik bir ay esimle, gezdik dolastik..Sonra ikinciden once annem yakıyı onerdi.iki gun oncesinden yapıstrdim belime.Ve esimin spermleri elli milyon olmasina ragmen havuc suyu icirdim, bal tarcin yedirdim.Ve en onemlisi DUA.Ya EVVELU okudum gunde bin tane.esimin sperm sayisi altmis bine cikti.bu on bes gunde sanci, gogus agrisi ve son bi hafta gaz siskinligi yasadim hala da var.Surec bu,,yilmayin ve dua edin derim.cok zor ama sabir...

tebrik ederim cok sevindim allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…