kızlar bugun 7.gunum asilamadan sonra ve dayanamadim beta hcg yaptrdim dokuz cikti.aldigim hormonlardanmi acaba
benim sonuc negatif arkadaslar hamile deyilim dünyam basıma yıkıldı sanki
Kizlar hamileyim 17.gunumde test yaptirfim drgerlerim 427 Rabbim devamini nadip etsin insss Rabbim.hic birimizin emekletini bosa cikarmasin hepimizn kucagini bebislerle doldursun
canim Allah razi olsun ins.inan herzaman dualarimdasiniz kendim icin ne istiyorsam hepimiz icinde ayni seyi istiyorum Rabbim hepimize nasip edip kucagimiza almayi nasip etsin insCnmm cok sevindim senin adina ins hayirlisiyla saglikla kucagina almayida nasip eder:)darisi bizim basimiza bol bol dua et bize olurmu
canim Allah razi olsun ins.inan herzaman dualarimdasiniz kendim icin ne istiyorsam hepimiz icinde ayni seyi istiyorum Rabbim hepimize nasip edip kucagimiza almayi nasip etsin ins
cnm doktoruma soyledim iki gun sonra tekrar yap dedi.38 çıktı.inş bi aksilik olmaz cunku hala hafif sancim ufak tefek sivilcelerim varDaha ilac vucuttan atilmamistir canm birazda bekle daha sonra yine yap ins
cnm doktoruma soyledim iki gun sonra tekrar yap dedi.38 çıktı.inş bi aksilik olmaz cunku hala hafif sancim ufak tefek sivilcelerim var
cnm doktoruma soyledim iki gun sonra tekrar yap dedi.38 çıktı.inş bi aksilik olmaz cunku hala hafif sancim ufak tefek sivilcelerim var
yarın birde belli olacak, idrar testi ikinci cizgi cikti, inanamdim mucize gibiydi.kanda da umarim degerim yukselmistir.olursa sayet burda hamilelik surecimi ve yasadiklarimi paylasicam ins.Cnm naptin tekrar test yaptirdinmi sonuc nedir?
Ayy ins hayirli haberlerini aliriz :) benimde bugun 10 gun oldu son 5 gun kaldi 13unde test yaptircam gecmio ama gunleryarın birde belli olacak, idrar testi ikinci cizgi cikti, inanamdim mucize gibiydi.kanda da umarim degerim yukselmistir.olursa sayet burda hamilelik surecimi ve yasadiklarimi paylasicam ins.
pardon canım.yukarıda yazmışsın 13ünde test yaptıracağını.görmemişim kusura bakma.
inşallah hayırlı neticeler alırsın canım.herşey gönlünce olsun...
canım benimde bugün 10.günüm aşılamadan sonra.
bahsettiğin kasık ağrıları bende de oldu ara ara.
şu an yok mesela ama dün vardı.benim göğüs ağrım ya da hassasiyetim de yok.
yani hiçbir belirtim yok.zaten umudum da yok.büyük ihtimalle tutmadı.
ben cuma günü tahlil yaptırıcam.sonuç cuma belli olucak inşallah.sen ne zaman yaptırıcaksın kan tahlilini?
Ben de cuma test yaptırcam :) aşılamamı 27 sinde oldum
kizlar 266 cikti hamileyimm.Ben ikinci asilamada buldum isteyen herkes bulsun inş.bu sureci paylasmak istiyorum, cunku ben bu sayfalarda o kadar sey aradm ki beni rahatlaticak; bir bucuk senelik evliyiz oncelikle ne esimde ne bende problem yoktu iki doktor degistirdim bu doktoruma gelinceye kadar.Hastanede gereken ilgiyi ozel de olsa goremedim bes ay klomen kist klomen kist siralamasyla vakit kaybettim., bu doktoru buldum tamamen tesadufle.Ilk asilamam basarisiz gecti cok yipraticiydi agrisal olarak, sonra kistim oldu iki ay ilac derken, beyin olarak bu fikri kafamizdan attik bir ay esimle, gezdik dolastik..Sonra ikinciden once annem yakıyı onerdi.iki gun oncesinden yapıstrdim belime.Ve esimin spermleri elli milyon olmasina ragmen havuc suyu icirdim, bal tarcin yedirdim.Ve en onemlisi DUA.Ya EVVELU okudum gunde bin tane.esimin sperm sayisi altmis bine cikti.bu on bes gunde sanci, gogus agrisi ve son bi hafta gaz siskinligi yasadim hala da var.Surec bu,,yilmayin ve dua edin derim.cok zor ama sabir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?