Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

yummyyum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
4
0
6
35
İstanbul
aralık son ay :) yeni sene ye sayılı günler kaldı:) hamiş olduğunu ögrenen güzel anne adayları :) bizlerle paylaşırmısınız yaptıgınız ritüeller yada kürler bizim bilmedigimiz bişeyler varmı :) isteyen herkes bir nebze faydalansın :) şimdiden teşekkür ederiz hayırlı olsun bebişler...

Son düzenleme:
canımcım bende 4+4 günlük hamileyim ama işyerinden sakladığımdan stresten sevincimi kimseyle paylaşamadım daha ah özel sektör ah devlet memuru olamadıkki karnımızı gere gere dolaşalım hep bi eziklik hep bi mahcubiyet

kızım var 7 yaşında o bize süpriz olmuştu evliliğimizin 1.yılında ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım,2.de kızım çok istedi bir kardeşi olsun iki aydır deniyorduk ekimde yalnış hesaplamışım yumurtlama tarihini olmadı kasımda ise sevinçli haberimizi aldık adetin 14*16*18*20. günlerini değerlendirdik öyle yastık koyup uzun uzn yatamadım da işe gitmem gerekiyordu çünki eşim duymuş spermler sabahları daha kaliteli olur diye sabahları yaptık hep en kısa zamanda sizlerinde olur inşallah gebe kalmadan önce dr gitmiştim herşey yolunda hemen olur demişti ama bu kadar çabuk beklemiyordum yaradana kurban.

Arkadaşlar 5+6 günlük hamileyim:) negatif tüp denemesinden sonraki ay bu haber aldım:) dün keseyi gördük ama mucizemin kalp atışları için ayın 11 ini bekliyorum .. Günler geçmek bilmiyor

ben de 04 aralıkta sadece içime doğan bi hisle biraz da kasık ağrısıyla adet günümü beklemeden hastaneye koştum beta hcg 10.92 çıktı dr gebelik var dedi ama daha çok yeni dedi 2 gün sonra tekrar gidicem bakalm değerler yükselir inşallah. çok garip ve güzel bi duygu umarım sağlıklı bir şeklde kucağımıza alırız :)

aranıza yeni katıldım arkadaşlar,bende 4 aralıkta adetimi beklerken hafif kasık ağrıyla doktora gittim 3 haftalık hamileymişim ağladım tabı heyecandan hala inanamıyorum salı gunu ultrasonda baktırıcam allah herkeze tattırsın

Benimde adetim 3 gun gecti fakat ben kendimde degisiklikler hissetmeye basladigim da anladim.Kasik agrisi ve test aldim ilkinde heycandan yanlis yere damlattim.Eve gelince tekrar yaptim.İlk cizgiden sonra yavas yavas 2.cizgide belli olunca heycandan ne yapacagimi sasirdim.Allah herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin.

hamilesin canımmm ben de yeni öğrendim. kan tahlili yaptırcam ama test gösterdi kendini

ayy senle aynıyız galiba canm cunku ben de 3 aralıkta felan beklıyodum dun test pozitif cıktı

Merhaba kızlar. Son bat 4 aralıktı bende bu sabah gebelik testi yaptığımda çok silikte olsa 2. çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım. Eşime gösterdim ya bu çok silik yanlış olmasın dedi bende 3 gündür yapıyordum hep negatifti diye eski testleri gösterdim bak dedim bu pozitif. Kan için bugün gitme pazartesiyi bekle dedi peki dedim ne yapalım. Ama beni bir heyecan aldı sormayın gitsin.

kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.pekı bır deneılemı hamıle kaldınız yoksa gunasırı ılıskylemı oldu hamılelıklerınız

yumurtlama gununuzu hesaplayarakmı hamıle kaldınız yoksa tesadufenmı.yumurtlama takıbı yaptıran varmı aranızda

yumurtlama gununuzu hesaplayarakmı hamıle kaldınız yoksa tesadufenmı.yumurtlama takıbı yaptıran varmı aranızda

ben yumurta takibi ile hamile kaldıgımı dusunuyorum. bi de adet bittikten sonra ilişkiyi sıklastırdık. iki üç güne bir felan. ovulasyon testi al canm onlar işe yarıyor. sekiz ay korunmadık şimdiye kısmetmiş

Eki Görüntüle 887057

arkadaşlar sizce hamile miyim, 2.çizgi silik olarak çıktı ama fotoda pek belli olmuyor, bu arada adetime 4 gün var. ne olur cevap verin, çok endişeliyim

benımde ıkıncı cızgı sılık cıkmısdı hamıleydım canım.ama bence sabah erken ılk ıdrarınla yenıden bır test yap bakalım aynımı olacak

benımde ıkıncı cızgı sılık cıkmısdı hamıleydım canım.ama bence sabah erken ılk ıdrarınla yenıden bır test yap bakalım aynımı olacak

benimde adetim 2 gün gecti. idrar testinde senin ki gibi silik çıktı. yarın kan testi yaptıracağım.

biraz önce kan verdim, bakalım ne çıkacak. Sonucu sizinle paylaşırım, çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…