Benimde adetim 3 gun gecti fakat ben kendimde degisiklikler hissetmeye basladigim da anladim.Kasik agrisi ve test aldim ilkinde heycandan yanlis yere damlattim.Eve gelince tekrar yaptim.İlk cizgiden sonra yavas yavas 2.cizgide belli olunca heycandan ne yapacagimi sasirdim.Allah herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin.
aranıza yeni katıldım arkadaşlar,bende 4 aralıkta adetimi beklerken hafif kasık ağrıyla doktora gittim 3 haftalık hamileymişim ağladım tabı heyecandan hala inanamıyorum salı gunu ultrasonda baktırıcam allah herkeze tattırsın
ayy senle aynıyız galiba canm cunku ben de 3 aralıkta felan beklıyodum dun test pozitif cıktı
yumurtlama gununuzu hesaplayarakmı hamıle kaldınız yoksa tesadufenmı.yumurtlama takıbı yaptıran varmı aranızda
Eki Görüntüle 887057
arkadaşlar sizce hamile miyim, 2.çizgi silik olarak çıktı ama fotoda pek belli olmuyor, bu arada adetime 4 gün var. ne olur cevap verin, çok endişeliyim
Eki Görüntüle 887057
arkadaşlar sizce hamile miyim, 2.çizgi silik olarak çıktı ama fotoda pek belli olmuyor, bu arada adetime 4 gün var. ne olur cevap verin, çok endişeliyim
benımde ıkıncı cızgı sılık cıkmısdı hamıleydım canım.ama bence sabah erken ılk ıdrarınla yenıden bır test yap bakalım aynımı olacak
benimde adetim 2 gün gecti. idrar testinde senin ki gibi silik çıktı. yarın kan testi yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?