Rabbim dileyen herkese2-3-4-5 :) nasip etsin.Hiç bir kadının kucağı boş kalmasın.Bu arada bebişini görmene iyi olmanıza sevindim.
Kanamalarında geçecek sabır .....
Selam tavsiye edebileceğim çok iyi bir doktorum var güleryüzlü sorularına net cevap veren biri.Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde Mine Gül Hatipoğlu
merhaba bende mine hanıma gidiyorum kesinlikle pozitif güler yüzlü bi doktor. daha önce bi çok kişiye sordum ama hep sezeryanla doğum yapmışlar. siz bu konuda mine hanım hakkında ne düşünüyosunuz. genelde sezeryan yanlısı bi doktor gibi geldi banadoktorumuda bırakmak istemiyorum.
merhaba kizlar bende bugün ögrendim cift cizgiI gördümaraniza katilim dedim
merhaba;
iş yoğunluğundan geç yazıyorum kusura bakma hem çalışmak hem anne hem eş olmak üstüne hamiş olmak :) anlarsın az çok herhalde. Mine hanım için ben iyilik meleğim diyorum bu haftadan sonra .hiç farkında bile olmadığım rahatsızlığımı ultrasonda gördü belki onun bu tecrübesi sayesinde bebeğim ve ben daha iyiyiz. şimdi tedavi görüyorum .doğum konusunda ise sezeryan yanlısı olarak düşünmüyorum çünkü hamileliğim başında bir hastası için en iyi yolun normal doğum olduğunu söylüyordu. sonuçta kişi için ne uygunsa o oluyor. evet bende ilk doğumumu sezeryan ile yaptım ama benim ufaklığın sabırsızlığından dolayı. o zaman kendisine 1 minnettardım şimdi 2.beni tanıyan beni anlayan hep güler yüzlü olan doktorumu seviyorum. :)
Est. nedemek cevap verdiğin için teşekkür ederim. şimdi içim biraz daha rahatladı. bırakmak istemiyorum çünkü Mine hanımı. ayrıca çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini :) bir sorum daha olacak ben hamile olduğumu öğrendiğim gün çağırdı beni seni ilk ay her hafta görmek istiyorum dedi. şuan hamilelik takvimine göre 6. haftadayım kalp atışını hala duymadım ne zaman duyucam acabaaa :) sen ne zaman duydun
merhaba arkadaslar 1.5 senelik evliyim bugun test yaptım ama bişi anlamadım test mi bozuk çıktı yoksa çizgimi çok silik bişi anlamadım Eki Görüntüle 1042035 ?
Benim de sonucum böyle çıkmıştı. Çok yüksek ihtimalle hamilesin, hayırlı olsun :)
Ayyy insallah öyleyimdir ilk defa bu kadar umutlandım eşimede söylemedim üzülmesin diye her ay test yapmaktan biktim daha cok negatif sonuc almaktan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan testi yaptırdınız mı? Sonuç iyidir inşallah
Kan degilde tekrar test yaptim hic birsey cikmadi malesefkısmet degilmis
Arkadaslar bu test gecersizmi t c yanda bide cizgi ortada cikti bir tanede en bitiminde pembe cizgi var bir sorayim dedim Eki Görüntüle 1127768
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?