Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

Rabbim dileyen herkese2-3-4-5 :) nasip etsin.Hiç bir kadının kucağı boş kalmasın.Bu arada bebişini görmene iyi olmanıza sevindim.
Kanamalarında geçecek sabır .....

Amin canım :) sabrediyorum zaten yapacak başka bir şey yok. Bir sorun olmasın da artık kanamaya da alıştım.

Selam tavsiye edebileceğim çok iyi bir doktorum var güleryüzlü sorularına net cevap veren biri.Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde Mine Gül Hatipoğlu

merhaba bende mine hanıma gidiyorum kesinlikle pozitif güler yüzlü bi doktor. daha önce bi çok kişiye sordum ama hep sezeryanla doğum yapmışlar. siz bu konuda mine hanım hakkında ne düşünüyosunuz. genelde sezeryan yanlısı bi doktor gibi geldi bana doktorumuda bırakmak istemiyorum.

merhaba kizlar bende bugün ögrendim cift cizgiI gördüm araniza katilim dedim

merhaba;

iş yoğunluğundan geç yazıyorum kusura bakma hem çalışmak hem anne hem eş olmak üstüne hamiş olmak :) anlarsın az çok herhalde. Mine hanım için ben iyilik meleğim diyorum bu haftadan sonra .hiç farkında bile olmadığım rahatsızlığımı ultrasonda gördü belki onun bu tecrübesi sayesinde bebeğim ve ben daha iyiyiz. şimdi tedavi görüyorum .doğum konusunda ise sezeryan yanlısı olarak düşünmüyorum çünkü hamileliğim başında bir hastası için en iyi yolun normal doğum olduğunu söylüyordu. sonuçta kişi için ne uygunsa o oluyor. evet bende ilk doğumumu sezeryan ile yaptım ama benim ufaklığın sabırsızlığından dolayı. o zaman kendisine 1 minnettardım şimdi 2.beni tanıyan beni anlayan hep güler yüzlü olan doktorumu seviyorum. :)

Est. nedemek cevap verdiğin için teşekkür ederim. şimdi içim biraz daha rahatladı. bırakmak istemiyorum çünkü Mine hanımı. ayrıca çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini :) bir sorum daha olacak ben hamile olduğumu öğrendiğim gün çağırdı beni seni ilk ay her hafta görmek istiyorum dedi. şuan hamilelik takvimine göre 6. haftadayım kalp atışını hala duymadım ne zaman duyucam acabaaa :) sen ne zaman duydun

merhaba;

öncelikle karar vermene yardımcı olduğumdan dolayı sevindim.benim şuan rahatsızlığım inan ki onun tecrübesi.idrar yollarında enfeksiyon varmış ben hiç farkında bile değilim ne sancım vardı ne sızım ama o ultrasonda nasıl gördü ise bunun tespit etti ve bugün bebeğim ile benim sağlıklı olmamıza vesile oldu.evet bu benim 2.doğumum olacak ilk bebeğimde de 2.bebeğimdede 2li testlere kadar yani 11-12.haftaya kadar herhafta yada 15 günde bir duruma göre çağırdı.bebeğimin kalp atışlarını ise 6. haftadan sonra duyduk bu haftaki kontrollerde eminim onun varlığını duyacaksın.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaslar 1.5 senelik evliyim bugun test yaptım ama bişi anlamadım test mi bozuk çıktı yoksa çizgimi çok silik bişi anlamadım ?

Benim de sonucum böyle çıkmıştı. Çok yüksek ihtimalle hamilesin, hayırlı olsun :)

Ayyy insallah öyleyimdir ilk defa bu kadar umutlandım eşimede söylemedim üzülmesin diye her ay test yapmaktan biktim daha cok negatif sonuc almaktan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy insallah öyleyimdir ilk defa bu kadar umutlandım eşimede söylemedim üzülmesin diye her ay test yapmaktan biktim daha cok negatif sonuc almaktan

Kan testi yaptırdınız mı? Sonuç iyidir inşallah

Kan degilde tekrar test yaptim hic birsey cikmadi malesef kısmet degilmis

Ee kaç gün geçmiş, adet oldun mu?
Bu arada idrar testlerinin yanlış sonuç verme olasılığı oldukça yüksek. Hala adet olmadıysan kan testi yaptır bence..

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle belirtmek isterim ki;MERYEM ANA ELİ OTU nu TÜRKİYE YE ilk getiren ve hayırlara vesile olaması için satan kişi benim.Sonra Prof.Dr.CEVAT AKŞİT Hoca Kanal 7 de nasıl kullanılacağını ve cocuk sahibi olan cevresindeki kişileri örnek göstererek saymıştır.Sonucunda bu ot bir vesile aracıdır.Lütfen ucuz,nereden geldiği ve üretildiği belli olmayan elden satılan otlara umut bağlamak yerine ya hacdan getirtin yada onaylı tek satış noktası olan GİTTİGİDİYOR, SAHİBİNDEN VEYA SANAL PAZAR üzerinden alın derim.

Arkadaslar bu test gecersizmi t c yanda bide cizgi ortada cikti bir tanede en bitiminde pembe cizgi var bir sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…