biraz önce kan verdim, bakalım ne çıkacak. Sonucu sizinle paylaşırım, çok teşekkür ederimAllah hepimizin gönlüne göre versin
merhaba bende aranıza katıldım.
cuma gunu test yaptım 2. cızgı sılık cıkınca c.tesı gunu kan tahlılı yaptırdım hamıleymısım.
ama daha erken oldugundan (sanırım henuz 3 haftalık ) kese gorunmedı 10 gun sonra tekrar cagırdı doktor.
Bakalım 10 gun sonra neler olucak....
Hepinizin gözü aydın.....
ne oldu sonuc ne cıktı canım
merhaba bende aranıza katıldım.
cuma gunu test yaptım 2. cızgı sılık cıkınca c.tesı gunu kan tahlılı yaptırdım hamıleymısım.
ama daha erken oldugundan (sanırım henuz 3 haftalık ) kese gorunmedı 10 gun sonra tekrar cagırdı doktor.
Bakalım 10 gun sonra neler olucak....
Hepinizin gözü aydın.....
adetim 8 gün geçti kan değerim htg 26 çıktı ve gecikmenin 9. günü adet gördüm, hamile miyim? idrar testleri henüz negatif
inşallah değildir hayırlısı ile gelişirneden böyle dedin canım normalde kaç olması gerekir
hamileyim :) 114 çıktı canım adetime 2 gün var, herhalde normal bir değer. çünkü benim diğer gebeliklerimde baya düşük çıkmıştı, o yüzden biraz rahatladım bu yönde
şimdi ne zaman doktora gideyim diye düşünüyorum :))
kac aydir kendi kendime belirti uyduruyordum. dun kasik agrisi da baslayinca adet olurum diye yanima ped aldim :) birgun gecikince bi umut test yaptim tenefuste ve ta taaaa! aninda cikti ikinci cizgi. bi an once ders bitse de kan testine gitsem.. kesin sonucu aksam haber veririm :)))
ayyyyy cok sevındım hayırlı olsun.sen yumurtlama gunlerını takıp ederekmı hamıle kaldın peki.allah tamamına erdırsın canımm cok sevındım
Günaydın kızlarrrrr :)))) dün doktora gittim hcg 188 çıktı progesteron 18. Adetim 5 gün geçmişti ama zaten geç çatlamıştı bizim yumoş :))) çarşamba tekrar kan vericem bakalım ne kadar yükselmiş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?