Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

merhaba bende aranıza katıldım.
cuma gunu test yaptım 2. cızgı sılık cıkınca c.tesı gunu kan tahlılı yaptırdım hamıleymısım.
ama daha erken oldugundan (sanırım henuz 3 haftalık ) kese gorunmedı 10 gun sonra tekrar cagırdı doktor.
Bakalım 10 gun sonra neler olucak....
Hepinizin gözü aydın.....

hayırlı olsun canımadet gecıkmesıylemı test yaptın yoksa adete yakınmı test yaptın.benım 6 haftalıkken kalp atısı duyulmustu.ılk onu duyuyosun cok heyecanlı allah herkese nasıp etsın

ne oldu sonuc ne cıktı canım

hamileyim :) 114 çıktı canım adetime 2 gün var, herhalde normal bir değer. çünkü benim diğer gebeliklerimde baya düşük çıkmıştı, o yüzden biraz rahatladım bu yönde
şimdi ne zaman doktora gideyim diye düşünüyorum :))

canım sen sata ne kadar varken tahlil yaptırdın ve kaç çıktı? :) Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin:81:

adetim 8 gün geçti kan değerim htg 26 çıktı ve gecikmenin 9. günü adet gördüm, hamile miyim? idrar testleri henüz negatif

adetim 8 gün geçti kan değerim htg 26 çıktı ve gecikmenin 9. günü adet gördüm, hamile miyim? idrar testleri henüz negatif

canım seni üzmek istemem ama değerin çok düşük, büyük ihtimalle kimyasal gebelik olabilir.

inşallah değildir hayırlısı ile gelişir neden böyle dedin canım normalde kaç olması gerekir

canım ben bir düşük bir de kimyasal gebelik yaşadım, ikisinde de değerlerim seninkine göre biraz daha yüksekti ve zaten ilk beta hcg ölçtürdüğümde doktor direkman şüpheli gebelik demişti. Bu nedenle senin de düşürmüş olabileceğini veya daha gebelik oluşamadan bitmiş olabileceğini düşündüm, umarım değildir ama ne olursa olsun canını sıkma. bu sefer olmazsa bir dahakine olur, hakkında hayırlısı olsun canım

ayyyyy cok sevındım hayırlı olsun.sen yumurtlama gunlerını takıp ederekmı hamıle kaldın peki.allah tamamına erdırsın canımm cok sevındım

Günaydın kızlarrrrr :)))) dün doktora gittim hcg 188 çıktı progesteron 18. Adetim 5 gün geçmişti ama zaten geç çatlamıştı bizim yumoş :))) çarşamba tekrar kan vericem bakalım ne kadar yükselmiş :))))

ben de hamileyim ben de
daha kan vermedim. BAtım yarın normalde. ama taa cuma gününden beri idrar testleri pozitif çıkıyo.
korkuyorum da regl olurum diye

Meraba kızlar bende 3aralıkta adetimi 2gün geçince öğrendim hiç belirtileri yoktu bende değerim 670 çıktı Dr haftaya gel keseyi şuan göremeyiz dedi başka hiçbir test yapmadı sizce normalmi sonrasında çok ağrım oldu ara ara şiddetli karnımın alt kısmı ağrıdı Dr progestan diye ilaç verdi sizede verdilermi

Ayrıca ben 23aralıkta Dr gittim öylesine bir süredir bebek istiyoruz olmuyor diye Dr 1yılı aşmadan tedavi uygulamıyoruz dedi rahat olmalısın dedi ayrıca yumurtan çatlamamış dedi ve ovulasyon günümde geçmişti sabahları spermler daha kaliteli ve hızlı oluyormuş bizde onun için sabahları ve 3 sabah denedik (gün aşırı değil)ve buay yumurta çatlamamış deyince hiç beklemiyorduk mucize oldu rahat olmak gerekiyor sanırım ve mümkün olduğunca sabah deneyiniz Allahım isteyen herkeze nasip etsin şuan keseyi görmediğim için bir korku kapladı içimi mutluluğumu bile yaşayamıyorum

kac aydir kendi kendime belirti uyduruyordum. dun kasik agrisi da baslayinca adet olurum diye yanima ped aldim :) birgun gecikince bi umut test yaptim tenefuste ve ta taaaa! aninda cikti ikinci cizgi. bi an once ders bitse de kan testine gitsem.. kesin sonucu aksam haber veririm :)))

Idrarda çıktı ise kanda kesin çıkar hadi hayırlısı

ayyyyy cok sevındım hayırlı olsun.sen yumurtlama gunlerını takıp ederekmı hamıle kaldın peki.allah tamamına erdırsın canımm cok sevındım

yumurta takibi yapmadım canım ama adetten sonra gün aşırı birlikte olduk ve 14.günde birlikte olmaya özen gösterdim :)

hadı hayırlı olsun canım cok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…