Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

arkadaslar hepınızın gözu aydın olsun ne guzel cok sevındım hepınız ıcınde.allah tamamına erdırsın

hepinizin bebişleri hayırlı olsun sizleri okuyunca kendimin ilk zamanları geldi aklıma

başakela seninle yakın gebeliğimiz :))) bende 6. hafta içerisindeyim ama kese hala görünmedi çok merak ediyorum ...sen de durumlar nasıl ????

testide 3.gündemi yaptın.

benimde 3. gün bugün. dün yaptım o teslerden bişe çıkmadı. ama hala olmadım. ve hiç daha önce böyle gecikmeli olmamışdım. normalde adet olucağımdan bi hafta öncesinde sancılarım başlardı. ağrı kesicilerle geçirirdim. ama şuan hiçbir sancım adet belirtim yok.

benimde 3. gün bugün gecikmenin. dün yaptım o testlerden bişe çıkmadı. ama hala olmadım. ve hiç daha önce böyle gecikmeli olmamışdım. normalde adet olucağımdan bi hafta öncesinde sancılarım başlardı. ağrı kesicilerle geçirirdim. ama şuan hiçbir sancım adet belirtim yok. hamilemiyim acaba hamileysem neden negatif çıktı değilsem nie hala regl i olmadım.

Dün öğleden sonra tuvalete çıktıkça peçeteye hafif hafif pembemsi kan geldi kızlar, çok endişelendim adet olucam, bebeğim gidecek diye ama herhalde tutunma kanaması diye düşünüyorum. Bugün herhangi birşey olmadı çünkü, inşallah birşey olmaz, kalp atışlarını bir duysaydım hayırlısıyla. Acaba bu konuda ne yapabilirim diye forumları kurcalarken de bu yazıyı buldum, doğruluğu nedir bilmiyorum ama sizin de görmenizi istedim.. Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah

arkadaşlar 5+6günlük iken düşük yaptım...

4 ay sonrasında RABBİme sonsuz şükürler ki hamileyim.... yada hamileyim heralde bugun adetimin gecikmesinin 1.günüydü az önce gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı elhamdülillah...
yarın ilk işim kan testi yaptırmak..
ama belirtilerde hamile olduğum yönünde göğüslerim şişti,sancılı.midem bulanmakta ALLAhım inş. yarın ki kan testide pozitif çıkar...:26:

RABBİM isteyen herkese nasip etsin inş.

başakela seninle yakın gebeliğimiz :))) bende 6. hafta içerisindeyim ama kese hala görünmedi çok merak ediyorum ...sen de durumlar nasıl ????

canımm ben geçen perşembe gördüm çok şükür haftaya kalp atışları için gideceğiz darısı sana )

Benim adet olmam gereken tarih 25 kasim, ancak o gunden beri hala adet olmayi bekliyorum. gecen hafta idrar testi yaptim Negatif cikti. ama belirti olarak pek bisey yok. sadece iki gundur siddetli bel agrisi cekiyorum. baska bir belirti yok. test negatif ciktigi icin hamile oldugum dusuncesini kafamdan cikardim.. Doktora gitmek icin de biraz daha beklemek istiyorum. bu tarz sorunlar yasayan var mi hamilelik doneminde?

Son düzenleme:

acilde veya sağlık ocaklarında kan testi yapılıyo neden bekliyosun ki

hayırlı olsun canımadet gecıkmesıylemı test yaptın yoksa adete yakınmı test yaptın.benım 6 haftalıkken kalp atısı duyulmustu.ılk onu duyuyosun cok heyecanlı allah herkese nasıp etsın

Tesekkur ederim. Adetime 10 gun kala yaptım gecıkmeden yanı belırtılerden suphelendım.. daha 6 ahftalık olmadık galıba bu hafta 4. hafta doktor benı onumuzdekı hafta kontrole cagırdı keseyı gormek ıcın kan degerım 614 tu bu degerde zaten keseyı gormeyı beklemıyordum dedı bızımkısı beklenmedık bı anda oldu dusunmuyorduk cocuk ck saskınız su anda henuz alısamasım ama ben yıne de cok korkuyorum ya gıttıgımdede gorunmezse kese

canım sen sata ne kadar varken tahlil yaptırdın ve kaç çıktı? :) Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin:81:

merhaba cnm 10 gun vardı yaptım gebelık testını 2. cızgı sılık cıktı bır gun sonra kan tahlılı yaptırdım 614 cıktı degerı..Amin canım hepımızınkını ıns..

merhaba oncelıkle hayırlı olsun..
bende senınle aynı durumdayım kan degerım 614 cıktı ama doktor keseyı goremedı ama normal dedı bu deger ıcın suanda kesenın gorunmemesı dedıgın gıbı bende heycan yapamıyorum bu sebeple ve cok korkuyorum kese olurmazsa dıye .. inş. ıyı sonuclar alırız.

slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim bu belirtiler nezaman başlar mide bulantıları uyku hii vs. merak ediyorum aydınlatırmıınız.

bende dün hamile olduğumu ogrendim kan testi yapptırdım dün regl günümdü tam 4 haftalık yani 197 cıktı, nasıl sizce değer? daha kimseye soylemedim eşimden baska tabii, yaa kızlar ben hep gebelik belirtilerini filan okurdum burdan o kadar destek olurdu ki banaa şimdi hamile olduğuma inananmıyorum halaa yaaa bi de nasıl soylicez ailelere siz nasıl soylediniz ?

selam kızlar bende adet gecikmesinin 3.günündeyim adet günümde test yaptım negatifti bakalım yarın tekrar yapıcam 7 aydır bekliyorum inşlh hamileyimdir...6 yaşındada bir oğlum var 2.istiyoruz nasipse

Kızlar merhaba,ben de kendi sürecimi anlatayım sizlere.2,5 yıllık evliyim.İlk 6 ay doğum kontrol hapıyla korunduk, sonrasında ekim ayına kadar ise hapsız devam ettik.Ekim ayında korunmayı bıraktık.Çok şanslıyım ki bu ay hamile olduğumu öğrendim.

4 aralık regl olma günümdü olmadım, hafif bir baş dönemem vardı bunun dışında herhangi bir belirtim yoktu.Adet dönemimde bir iki damla kadar ,her gün, önceleri koyu kahve sonrasında ise gitgide rengi açılan akıntılarım oldu; halen daha sarımsı renkte devam etmekte.

Eczaneden aldığım erken dönem hamilelik testlerinden 3 tane yaptım, üçünde de ikinci çizgi silik çıkıyordu.Pazartesi günü ise kan testi yaptırdım, HCG değeri 768,34, bugün yaptırdığımda ise 2226 çıktı. Yani 2,5 haftalık gibi hamile olduğum sonucu çıkıyor.Şayet başka bir problem yoksa.Umarım isteyen herkese nasip olur, umarım benimki de tamamına erer. İyi günler diliyorum sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…