- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
merhaba arkadaslar bende 8+5 oldum artık en son 1 ay once gıtmıstım doktora doktorumu degıstırdıgımden 2. cı kontrolum ıcınde c.tesı için randevu aldım ikili test kacıncı haftada yapılıyor veya benım haftamda yapılması gereken testler varmıdydı acaba kacırmıs olmak ıstemem.
merhaba canım, 11-14 haftalar arası ikili tarama testi yapılıyor.daha var doktorun soyler zaten.
Selam kizlar,
ben 12.12 de hamile olacagimi ögrendim üstelik adetimin gelmesine tam 3 gün vardi, pozitif cikti, sonrasinda doktora gittim ve Allaha sukur hersey olunda
Baktım şimdi doktorunuza ama gaziosmanpaşadaymış, ben anadolu yakasındayım, oraya gelip gitmem çok zor olur. keşke yakında olsaydıama sizin adınıza sevindim, insanın güvenebileceği bir doktorunun olması çok önemli
evet yaa bende bu konuyu merak ediyorum haftasonu zamanımız gelmiş oluyor, en geç pazartesi yaptırmalıyım ama ...
kesinlikle çok haklısınız.doktoruna güven çok önemli.sizin içinde dua ediyorum umarım aklınıza yatan bir doktor bulursunuz doğuma kadar.
Çok şükür buldum bir doktor, yarın kontrolüm var. Şu kanamamda bir bitseydi benden iyisi olmayacaktı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bir doğsun hart hartt ısırcam totosunu
Arkadaslar ben de bugun kan testi yaptirdim sonuc1558 cikti.gidip de goremedim ne kadarlik bilemiyorum ama cok merak ediyorum.
Biter merak etmeyin ben 2. Bebeğimi bekliyorum diğer kuzu 15 aylık ot otoları ısırmak hımmmm acayip zevkli :)
Off 2 hafta içinde bu 3. Kanamam butum gun yatiyorum ona rahmen yine kanamam var esimi bekliyorum dr a goturecek valla psikolojim bozuldu
Arkadaslar ben de bugun kan testi yaptirdim sonuc1558 cikti.gidip de goremedim ne kadarlik bilemiyorum ama cok merak ediyorum.
Iyi akşamlar kizlar bende Aralık ayında hamile olduğunu öğrendim ama doktordan yana şansım yok Avrupa yakası eyup cevresinde onerebileceginiz bi doktor varmi halenda net olarak bebeğimin ne kadarlik olduğunu bilmiyorum hep bi karışıklık(
Iyi akşamlar kizlar bende Aralık ayında hamile olduğunu öğrendim ama doktordan yana şansım yok Avrupa yakası eyup cevresinde onerebileceginiz bi doktor varmi halenda net olarak bebeğimin ne kadarlik olduğunu bilmiyorum hep bi karışıklık(
Niyeyse hep böyle canlanıyor gözümün önünde, totosunu yerken
Ohh siz 2ci desiniz, Allah bana da nasip eder inşallah.
Canım moralini bozma, benim de gene bir haftadır aralıksız kanamam var, aynı senin gibi hep yatıyorum, ama dün gördüm çok şükür bebeğimi sorun yok. Oluyor işte, niye oluyor bilmem ama kanıyor. Ama stres daha tehlikeli bence, senin ne şekilde kanaman oluyor?
Hayırlı olsun canım. Daha anca kese gözükür zaten bir kaç gün dayanıp gidersen bebeğini de görürsün inşallah. Bu arada 5 haftalık civarı olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?