Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

merhaba canım, 11-14 haftalar arası ikili tarama testi yapılıyor.daha var doktorun soyler zaten.

Selam kizlar,
ben 12.12 de hamile olacagimi ögrendim üstelik adetimin gelmesine tam 3 gün vardi, pozitif cikti, sonrasinda doktora gittim ve Allaha sukur hersey olunda

kesinlikle çok haklısınız.doktoruna güven çok önemli.sizin içinde dua ediyorum umarım aklınıza yatan bir doktor bulursunuz doğuma kadar.

evet yaa bende bu konuyu merak ediyorum haftasonu zamanımız gelmiş oluyor, en geç pazartesi yaptırmalıyım ama ...

kontroller için devamlı gittiğiniz yer yokmu?doktorunuzunda sizi uyarması lazım.misal benim doktorum 8 şubatta seni mutlaka görmeliyim dedi.çünkü 2li test zamanı dualarınızı bekliyorum :)

kesinlikle çok haklısınız.doktoruna güven çok önemli.sizin içinde dua ediyorum umarım aklınıza yatan bir doktor bulursunuz doğuma kadar.

Çok şükür buldum bir doktor, yarın kontrolüm var. Şu kanamamda bir bitseydi benden iyisi olmayacaktı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bir doğsun hart hartt ısırcam totosunu

Çok şükür buldum bir doktor, yarın kontrolüm var. Şu kanamamda bir bitseydi benden iyisi olmayacaktı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bir doğsun hart hartt ısırcam totosunu

Biter merak etmeyin ben 2. Bebeğimi bekliyorum diğer kuzu 15 aylık ot otoları ısırmak hımmmm acayip zevkli :)

Off 2 hafta içinde bu 3. Kanamam butum gun yatiyorum ona rahmen yine kanamam var esimi bekliyorum dr a goturecek valla psikolojim bozuldu

Iyi akşamlar kizlar bende Aralık ayında hamile olduğunu öğrendim ama doktordan yana şansım yok Avrupa yakası eyup cevresinde onerebileceginiz bi doktor varmi halenda net olarak bebeğimin ne kadarlik olduğunu bilmiyorum hep bi karışıklık (

19 Aralikta kan testiii vee pozitifff...pek birsey anlamadan ertesi sabah yurtdisina cikmistim, anca geldigimde Ocak basi doktor muayenesinde inanabildim :) Allah herkese bu mutlulugu yasatsin...

Arkadaslar ben de bugun kan testi yaptirdim sonuc1558 cikti.gidip de goremedim ne kadarlik bilemiyorum ama cok merak ediyorum.

Biter merak etmeyin ben 2. Bebeğimi bekliyorum diğer kuzu 15 aylık ot otoları ısırmak hımmmm acayip zevkli :)

Niyeyse hep böyle canlanıyor gözümün önünde, totosunu yerken
Ohh siz 2ci desiniz, Allah bana da nasip eder inşallah.

Off 2 hafta içinde bu 3. Kanamam butum gun yatiyorum ona rahmen yine kanamam var esimi bekliyorum dr a goturecek valla psikolojim bozuldu

Canım moralini bozma, benim de gene bir haftadır aralıksız kanamam var, aynı senin gibi hep yatıyorum, ama dün gördüm çok şükür bebeğimi sorun yok. Oluyor işte, niye oluyor bilmem ama kanıyor. Ama stres daha tehlikeli bence, senin ne şekilde kanaman oluyor?

Arkadaslar ben de bugun kan testi yaptirdim sonuc1558 cikti.gidip de goremedim ne kadarlik bilemiyorum ama cok merak ediyorum.

Hayırlı olsun canım. Daha anca kese gözükür zaten bir kaç gün dayanıp gidersen bebeğini de görürsün inşallah. Bu arada 5 haftalık civarı olması lazım

o tarafta doktor bilmediğim için öneremem ama bir an önce herhangi bi jinekologa görünün bence, daha önce gittiğiniz bir doktor yok mu? Medikalpark bahçelievlerin methini duydum, ama dediğim gibi önereceğim bi dr yok ne yazık ki.

bir de artık bağli olduğunuz sağlik ocakları da gebelik kaydı açıp yakından ilgileniyorlar, hatta özelden daha bile ilgililer... ultrason bile oluyor artık.

bilginize...

Allah razi olsun arkadaslar.Yarin doktora gidecegiz insallah.Allah herkese hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.

Selam tavsiye edebileceğim çok iyi bir doktorum var güleryüzlü sorularına net cevap veren biri.Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde Mine Gül Hatipoğlu

Rabbim dileyen herkese2-3-4-5 :) nasip etsin.Hiç bir kadının kucağı boş kalmasın.Bu arada bebişini görmene iyi olmanıza sevindim.
Kanamalarında geçecek sabır .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…