Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

Selam benimde bulantılar geçen haftaya göre bu hafta arttı.Doktorum demişti en yoğun bulantıların olduğu haftalardasın diye.Bende tost , peynir, zeytin,kraker , galeta, makarna , meyveler ve salata yiyiyorum.Benim doktorumda için neyi alıyorsa onu ye demişti. Hep yatmak istiyorum ayağa kalkınca bulantı artıyor. Sersem bir halim var.Ev işi - yemek yapma olayını da bu hafta bıraktım zaten...Allah herkese sabır ve kolaylıklar versin hayırlısını nasip etsin Amin...

gebelik kesesini gördü bende doktor ama bebegi göremedi haftaya bidaha gel dedi sizdede öle oldu mu şimdi ben bi boşluktayım hemoroid icinde toz verdi şimdi oturmayayımmı icine ben

gebelik kesesini gördü bende doktor ama bebegi göremedi haftaya bidaha gel dedi sizdede öle oldu mu şimdi ben bi boşluktayım hemoroid icinde toz verdi şimdi oturmayayımmı icine ben

mrb canım, geçmiş olsun tekrardan, kaç haftalık bebeğin?10-11 .haftada falan bebişi görebilirsin.6-7 haftalıksa sadece kese görünürmüş.

doktorun verdiği tozu sıcak suya dök (bi kovaya) buharına otur 3-5 dakika.bide acı baharatlı şeyler yeme ok

kızlar bu sabah dr a gittim herşey yolunda dedi gayet sağlıklı dedi maşallah bende gördüm eli kolu oynuyodu kalp atışlarını gördüm saat 5 gibi kanamam başladı (( apar topar hastaneye gittik iğne verdi hap verdi düşük tehliken olabilir dedi bebek iyi dedi yani kalp atışı var allaha şükür ama ben anlamadım saatler önce baktı bişi yok sonra ne oldu da böyle oldu şimdi ara ara peçeteye kan geliyo ( morelim çok kötü

korktum bende halen aklımda olacakmı diye düşünüp duruyorum inşallah hayırlısı olur yaaaa
doktor öle bişey demedi ama ılık suya otur dedi soguyo zaten öle fazla şey yapmıyorum

İnşallah kötü bir şey olmaz.Hamileliğinde kanama yaşayan ve sağlıklı olarak hamileliği biten o kadar çok ki! Gerçekten moralini iyi tutman bebeğede yansır.Olumlu düşün. Zaten doktor gerekli önlemleri aldırmış. Bir şey olmayacak Allah'ın izniyle!

Nihayet pıt pıtları duydum Çok mutluyum.Çok güzel bir duygu.Kalp atşını ekrandan görmek de çok ilginç geldi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah!

Kızlar allah hepinize bebişlerinzi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah eğer almayı düşünen olursa çok temiz hamile kıyafetlerimvar o kadar para dökmenize gerek yok yarı fiyatından daha düşük fiyata sayfamda ekli bakabilirsiniz ayrıca erkek bebek için park beşik,yatak,uyku seti,nevresim setı satıyorum fiyatı çok uygun yannda kanguru ve ana kucağı hediye

Kendini hiç üzme canım, benim de neredeyse hamileliğimin başından beri kanamam var. Olabiliyor böyle şeyler, ilaçları zaten almışsın. Tedbirli ol, dinlen, kendini yorma, bir şey olmaz Allah'ın izniyle, canını sıkma lütfen.

Gözünüz aydın Ben de ekranda kalp atışlarını görünce kendimi çok garip hissediyorum, ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahhh

Mide ağrım, bulantım yüzünden epeyce zor günler geçirdikten sonra ancak yazabiliyorum bugün.

Biiiir sürü güzel haberler gelmiş, sevincinizi yürekten paylaşıyorum

Yalnız önceden doktorun nexium verdiğini söylemiştim. Maalesef 4 defa aldım o ilaçtan. Yeni gittiğim doktorum sakın kullanma dedi. Sizi yanlış yönlendirmiş olmak istemem o ilaçla, sakın kullanmayın. Sonra kendisine çok güvendiğim dahiliye doktorumu aradım. O da sakın nexium kullanma dedi. Eğer çok zorlanırsan buscopan alabilirsin ama onu da almamaya çalış, bunun dışında talcid emebilirsin, gavisconu rahatlıkla kullanabilirsin dedi.

Sizde durumlar nasıl?

Geçen hafta kan tahlilleri için hastaneye gidince, doktor görmeden tahlil kağıdı veremiyoruz dediler, doktor da görünce kalp atışını duyduk :) tabii ben heyecandan hüngür müngür maalesef babası duyamamış oldu ben yalnız gittiğim için. Bu hafta sonuçları göstermek için gittiğimizde tekrar bebeğe bakabilir miyiz dedim, sık ultrason bebeğe zararlı olur en erken bir ay sonra tekrar bakabiliriz, ABD'de toplam 5 defa ultrasona alınır anneler dedi. Size de öyle dedi mi doktorunuz?

Hamile olduğumu öğrenince bir ayağım doktorda olacak sanıyorum ama bebiş kendi kendine büyüyor işte :) Daha sakin, huzurluyum şimdi. Kanaması olan, süreci yavaş işleyen anneler, hiç korkmayın ne kadar rahat olursanız o kadar iyi hissediyorsunuz ve doğacak bebek her türlü doğuyor hiç endişelenmeyin.

Güzel haberlerinizi almaya devam edelim lütfen

Canım ilk 3 ayda ilaçlardan olabildiğince kaçınmak lazım, ilk zaman yazdığında da söyleyim demiştim nexium alma diye ama doktor kontrolünde diye bahsedince bir şey dememiştim. Benim de normalde ülserim var. Ancak doktorum talcid ten bile ilk 3 ay uzak durmamı istiyor. Dayanabildiğin kadar dayan bence kullanmamak için sen de.

Bu arada ultrasonla ilgili ben herhangi bir şey duymadım hatta ben sık sık kontrole gidiyorum 10 günde veya haftada 1 ve her seferinde ultrasona girdim, kanamayı kontrol ediyorlar çünkü, şu ana kadar sanırım 6 kere ultrasona girdim.

kızlar ikili testlerinizin zamanı geldimi nerde yaptırmyı düşünüyosunuz.

evet yaa bende bu konuyu merak ediyorum haftasonu zamanımız gelmiş oluyor, en geç pazartesi yaptırmalıyım ama ...

Ya evet nerede yaptıracaksınız arkadaşlar araştırdınız mı? Ben demin devam ettiğim hastaneye sordum, fiyatı 344 TL

Bu arada pazartesi günü gittiğimde bebeğimin hareket ettiğini gördüm, doktor başını, bacaklarını, kol tomurcuklarını, parıl parıl parlayan burnunu gösterdi, o kadar heyecanlıyım ki. Çok mutluyum, kendimi daha bir anne gibi hissediyorum artık yerim onu ben, kıpır kıpır bir şey var içimde

Ben de doğum için düşündüğüm doktora gitmeye başladım nihayet.Diğer doktor kanamayı atlattın demişti, bu da kanama görüyorum dedi.Biraz canım sıkıldı. İçimi rahatlatan, alttan lekelenme olmaması. En ufak bir lekelenmede haber ver, ilaç vereceğim dedi.'İçim huzursuz, iki haftada bir ultrason için gelebilir miyim?'dedim; ne zaman istersen gel, önemli olan kendini rahat hissetmen dedi. MALİMUT ; bu konuyu-ultrasonu-çok araştırdım ve hiçbir sakıncası olmadığını öğrendim.Doktorum da böyle konuşunca emin oldum canım.

Ne güzel Gerçekten müthiş bir duygu

merhaba arkadaslar bende 8+5 oldum artık en son 1 ay once gıtmıstım doktora doktorumu degıstırdıgımden 2. cı kontrolum ıcınde c.tesı için randevu aldım ikili test kacıncı haftada yapılıyor veya benım haftamda yapılması gereken testler varmıdydı acaba kacırmıs olmak ıstemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…