Selam kizlar, ben de su anda 6+6 haftalik gebeyim. Son 1 haftadir cok mide bulantim var, yediklerim midemde 1 saat bile durmuyolar. Neyse ki doktorum son derece rahat bir insan, ilk 3 ay bebek senin depolarindan beslenir, merak etme, sen miden neyi kaldiriyosa onu ye dedi. Ama cubuk kraker, beyaz leblebi ve yesil elma disinda pek bi seyi kaldirmiyo acikcasi. Sizler ne alemdesiniz?
Hamilelikte sıcak suyun içine oturmak iyi değil diye biliyorum ben .
Hamilelikte sıcak suyun içine oturmak iyi değil diye biliyorum ben .
gebelik kesesini gördü bende doktor ama bebegi göremedi haftaya bidaha gel dedi sizdede öle oldu mu şimdi ben bi boşluktayım hemoroid icinde toz verdi şimdi oturmayayımmı icine ben
kızlar bu sabah dr a gittim herşey yolunda dedi gayet sağlıklı dedi maşallah bende gördüm eli kolu oynuyodu kalp atışlarını gördüm saat 5 gibi kanamam başladı(( apar topar hastaneye gittik iğne verdi hap verdi düşük tehliken olabilir dedi bebek iyi dedi yani kalp atışı var allaha şükür ama ben anlamadım saatler önce baktı bişi yok sonra ne oldu da böyle oldu şimdi ara ara peçeteye kan geliyo ( morelim çok kötü
kızlar bu sabah dr a gittim herşey yolunda dedi gayet sağlıklı dedi maşallah bende gördüm eli kolu oynuyodu kalp atışlarını gördüm saat 5 gibi kanamam başladı(( apar topar hastaneye gittik iğne verdi hap verdi düşük tehliken olabilir dedi bebek iyi dedi yani kalp atışı var allaha şükür ama ben anlamadım saatler önce baktı bişi yok sonra ne oldu da böyle oldu şimdi ara ara peçeteye kan geliyo ( morelim çok kötü
Nihayet pıt pıtları duydum Çok mutluyum.Çok güzel bir duygu.Kalp atşını ekrandan görmek de çok ilginç geldi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah!
evet yaa bende bu konuyu merak ediyorum haftasonu zamanımız gelmiş oluyor, en geç pazartesi yaptırmalıyım ama ...kızlar ikili testlerinizin zamanı geldimi nerde yaptırmyı düşünüyosunuz.
Mide ağrım, bulantım yüzünden epeyce zor günler geçirdikten sonra ancak yazabiliyorum bugün.
Biiiir sürü güzel haberler gelmiş, sevincinizi yürekten paylaşıyorum
Yalnız önceden doktorun nexium verdiğini söylemiştim. Maalesef 4 defa aldım o ilaçtan. Yeni gittiğim doktorum sakın kullanma dedi. Sizi yanlış yönlendirmiş olmak istemem o ilaçla, sakın kullanmayın. Sonra kendisine çok güvendiğim dahiliye doktorumu aradım. O da sakın nexium kullanma dedi. Eğer çok zorlanırsan buscopan alabilirsin ama onu da almamaya çalış, bunun dışında talcid emebilirsin, gavisconu rahatlıkla kullanabilirsin dedi.
Sizde durumlar nasıl?
Geçen hafta kan tahlilleri için hastaneye gidince, doktor görmeden tahlil kağıdı veremiyoruz dediler, doktor da görünce kalp atışını duyduk :) tabii ben heyecandan hüngür müngürmaalesef babası duyamamış oldu ben yalnız gittiğim için. Bu hafta sonuçları göstermek için gittiğimizde tekrar bebeğe bakabilir miyiz dedim, sık ultrason bebeğe zararlı olur en erken bir ay sonra tekrar bakabiliriz, ABD'de toplam 5 defa ultrasona alınır anneler dedi. Size de öyle dedi mi doktorunuz?
Hamile olduğumu öğrenince bir ayağım doktorda olacak sanıyorum ama bebiş kendi kendine büyüyor işte :) Daha sakin, huzurluyum şimdi. Kanaması olan, süreci yavaş işleyen anneler, hiç korkmayın ne kadar rahat olursanız o kadar iyi hissediyorsunuz ve doğacak bebek her türlü doğuyor hiç endişelenmeyin.
Güzel haberlerinizi almaya devam edelim lütfen
kızlar ikili testlerinizin zamanı geldimi nerde yaptırmyı düşünüyosunuz.
evet yaa bende bu konuyu merak ediyorum haftasonu zamanımız gelmiş oluyor, en geç pazartesi yaptırmalıyım ama ...
Bu arada pazartesi günü gittiğimde bebeğimin hareket ettiğini gördüm, doktor başını, bacaklarını, kol tomurcuklarını, parıl parıl parlayan burnunu gösterdi, o kadar heyecanlıyım ki. Çok mutluyum, kendimi daha bir anne gibi hissediyorum artıkyerim onu ben, kıpır kıpır bir şey var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?