Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

inşallah cnm hep pozitif düşünmeye çalış çünkü stres çok etkiliyor. sanki hamileymissin gibi havaya gir ama cok da kaptirmadan
Ay bendeki stres negatifi gördükten sonra oluşuyor. onun öncesinde hamileymişim gibi takılıyorum. annemlerle plan yaparken yalnız ben o ay doğurucam o ay olmaz falan diyorum
ama işte Allahın planı başka belliki 1,5 senedir olmyor
inşAllah bu aya kısmet

inşallah cnm :) pozitif olmak en iyisi. hatta keşke elimizde olsa da hiç düşünmesek

HAYIRLI HABERLER BEKLİYORUZ

BENİM HAPIMIN 4. GÜNÜ BUGUN VEE ÇOKKK HEYCANLIYIM İÇİM KIPIR KIPIR ARADA KASIKLARIMDA HAFİF AGRILAR OLUYO YUMURTALARIN BÜYÜME BELİRTİSİ DYORUM HEP İNŞ ÖYLEDİR Bİ AN ÖNCE HAMİLE OLASIM VAR HAYIRLISIYLA

ah keşke bebeğim

Progestani neden kullaniyorsun canim? Doktorum bana adetim gununde gelmedigi icon addt olayim diye 7 gunluk vermisti, ama ben 5.gunun ilacini aldiktan sonra adet oldum. Daha sonra adetin 5.gunu de klomene basladim. Yani progestan adet sokturucu etkili neden kullaniyorsun ben yanlis mi biliyorum. Doktoruma sorayim bende kullaniyim ona gore
Bu arada bize de doktor klomenden sonra 5 gun bekleyip 5.gunle birlikge 3 gun birliktelik onerdi. Degerlendirdik bakalim bizde beklemedeyiz yeni yilda insallah mijdelerimkzi aliriz

canım bu progestan hamileliğe yardımcı olan bir hormon döllenme oldysa eğer zaten adet olmazsın. hamilelikte de düşüğü önlemek amacıyla kullanılıyor

selam kızlar. doktora gittim. sağ göğsümü sıktı süt geldi birazcık. anlayacağınız prolaktin hormonum yüksekmiş. bu da yumurtamı bozuyormuş. prolaktin düşürücü ilaç kullanmam gerekecek.

kızlar ben se kan tahlili yaptırdım bugün 0.21 yani negatif demekki belirtilerim klomendenmis. 3 gün önceki o gelen az kan neydi hiç anlamadım

canım moralini bozma bu hormonu düşürünce hemen hamile kalanlar oluyor ilacını hemen kullanmaya başla.
kızlar ben se kan tahlili yaptırdım bugün 0.21 yani negatif demekki belirtilerim klomendenmis. 3 gün önceki o gelen az kan neydi hiç anlamadım
o kanı tutunma kanaması sayarsak daha tutunalı 3 gün olmuş demektir. napıyoruuz sabırla biraz daha bekliyoruz, moral bozmuyoruz hemen

çok sağol cnm ya başta çok ağladım ama şimdi az da olsa hala umutluyum belki de erkendir belki yükselir diyorum. hatta pek güvenmediğim bi devlet hastanesinde yaptırmıştım belki yanlış ölçmüslerdir diyorum hatta belki tahliler karışmıştır filmlerdeki gibi adet olana kadar az da olsa umut etmeye devam edeceğim. desteğin için çok sağol

Kızlar ben adet oldum Çok moralim bozuldu inşallah sizden gelir güzel haberler..
moral bozmak yooook. yeni sene yeni umutlar. adetten sonra tam gaz devam.
2016 belki müjdelerle gelir sana?
hahaha evet aynen böyle devam
ben hala ümitliyim senden beklemeye devam.
inşAllah hayırlı haberler alırız.

Canim bende bu ay klomen kullandim.. 31 aralikta kasik bel agrim oldu.leke seklinde kanamam oldu.. Sonrasi akintim hep beyaz.. Adet tarihim 2 ocak gecti.. Senin adet gunun gectimi.. Adet tarihinden once mi yaptin kan tahlili

Canim bende bu ay klomen kullandim.. 31 aralikta kasik bel agrim oldu.leke seklinde kanamam oldu.. Sonrasi akintim hep beyaz.. Adet tarihim 2 ocak gecti.. Senin adet gunun gectimi.. Adet tarihinden once mi yaptin kan tahlili

Daha test yapmadin mi Sema? Gununde gecmis hadi bize mujdeli haber ver insallah

Yok yapmadim canim. Negatif cikar diye korkuyom
Ayni korku hep bende de var ama bilmeden de olmaz yanlis hareket yaparsin falan aman aman. kotu haber zorumuza gitsede ogrenmek zorundasin canim. Hem negatif ciksada uzulme bundan sonraki turabkendini hazirla adet olnaya bak. Benim adetletim duzensiz, bu ay hamile degilsem insallah gunumde adet olurum diye dua ediyorum. Biliyorsun klomenin kist yapma riskide var. Test yap canim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…