- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
Ay bendeki stres negatifi gördükten sonra oluşuyor. onun öncesinde hamileymişim gibi takılıyorum. annemlerle plan yaparken yalnız ben o ay doğurucam o ay olmaz falan diyoruminşallah cnm hep pozitif düşünmeye çalış çünkü stres çok etkiliyor. sanki hamileymissin gibi havaya girama cok da kaptirmadan
inşallah cnm :) pozitif olmak en iyisi. hatta keşke elimizde olsa da hiç düşünmesekAy bendeki stres negatifi gördükten sonra oluşuyor. onun öncesinde hamileymişim gibi takılıyorum. annemlerle plan yaparken yalnız ben o ay doğurucam o ay olmaz falan diyorum
ama işte Allahın planı başka belliki 1,5 senedir olmyor
inşAllah bu aya kısmet
ah keşke bebeğiminşallah cnm :) pozitif olmak en iyisi. hatta keşke elimizde olsa da hiç düşünmesek
HAYIRLI HABERLER BEKLİYORUZKızlar merhabaaa.
bugün iğnemin ( iğne gününü saymazsak) 6. günü.
biz iğnedem önceki günü
iğneden sonraki 36. saati
ve ardındaki 4 günün hepsini değerlendirdik.
Valla tüm hesaplamalarıma göre bir şekilde benim yumurtayla spermlerin karşılaşmış olması lazım
umarım bu ay mutlu haberler verebilirim.
Bata 9 gün var.
progestanın da bugün 6. günü 4 gün sonra içmeyi bırakıcam. adete 5 gün kala yani.
muhtemelen dayanamayıp test yaparım ben
ah keşke bebeğim
canım bu progestan hamileliğe yardımcı olan bir hormon döllenme oldysa eğer zaten adet olmazsın. hamilelikte de düşüğü önlemek amacıyla kullanılıyorProgestani neden kullaniyorsun canim? Doktorum bana adetim gununde gelmedigi icon addt olayim diye 7 gunluk vermisti, ama ben 5.gunun ilacini aldiktan sonra adet oldum. Daha sonra adetin 5.gunu de klomene basladim. Yani progestan adet sokturucu etkili neden kullaniyorsun ben yanlis mi biliyorum. Doktoruma sorayim bende kullaniyim ona gore
Bu arada bize de doktor klomenden sonra 5 gun bekleyip 5.gunle birlikge 3 gun birliktelik onerdi. Degerlendirdik bakalim bizde beklemedeyiz yeni yilda insallah mijdelerimkzi aliriz
canım moralini bozma bu hormonu düşürünce hemen hamile kalanlar oluyor ilacını hemen kullanmaya başla.selam kızlar. doktora gittim. sağ göğsümü sıktı süt geldi birazcık. anlayacağınız prolaktin hormonum yüksekmiş. bu da yumurtamı bozuyormuş. prolaktin düşürücü ilaç kullanmam gerekecek.
o kanı tutunma kanaması sayarsak daha tutunalı 3 gün olmuş demektir. napıyoruuz sabırla biraz daha bekliyoruz, moral bozmuyoruz hemenkızlar ben se kan tahlili yaptırdım bugün 0.21 yani negatifdemekki belirtilerim klomendenmis. 3 gün önceki o gelen az kan neydi hiç anlamadım
çok sağol cnm ya başta çok ağladım ama şimdi az da olsa hala umutluyum belki de erkendir belki yükselir diyorum. hatta pek güvenmediğim bi devlet hastanesinde yaptırmıştım belki yanlış ölçmüslerdir diyorum hatta belki tahliler karışmıştır filmlerdeki gibicanım moralini bozma bu hormonu düşürünce hemen hamile kalanlar oluyor ilacını hemen kullanmaya başla.
o kanı tutunma kanaması sayarsak daha tutunalı 3 gün olmuş demektir. napıyoruuz sabırla biraz daha bekliyoruz, moral bozmuyoruz hemen
Hayirlisi canim moral bozmak yok! Yola devam:) ne guzelki zamaninda adet oluyorsun birde adet duzenlemeyle ugrasmiyorsun benim gibi :) mutlu yillar kizlar bebisli bebisli insallahKızlar ben adet oldumÇok moralim bozuldu inşallah sizden gelir güzel haberler..
benim de kan testi negatif çıktı yakında adet olurum heraldeKızlar ben adet oldumÇok moralim bozuldu inşallah sizden gelir güzel haberler..
moral bozmak yooook. yeni sene yeni umutlar. adetten sonra tam gaz devam.Kızlar ben adet oldumÇok moralim bozuldu inşallah sizden gelir güzel haberler..
hahaha evet aynen böyle devamçok sağol cnm ya başta çok ağladım ama şimdi az da olsa hala umutluyum belki de erkendir belki yükselir diyorum. hatta pek güvenmediğim bi devlet hastanesinde yaptırmıştım belki yanlış ölçmüslerdir diyorum hatta belki tahliler karışmıştır filmlerdeki gibiadet olana kadar az da olsa umut etmeye devam edeceğim. desteğin için çok sağol
Canim bende bu ay klomen kullandim.. 31 aralikta kasik bel agrim oldu.leke seklinde kanamam oldu.. Sonrasi akintim hep beyaz.. Adet tarihim 2 ocak gecti.. Senin adet gunun gectimi.. Adet tarihinden once mi yaptin kan tahliliçok sağol cnm ya başta çok ağladım ama şimdi az da olsa hala umutluyum belki de erkendir belki yükselir diyorum. hatta pek güvenmediğim bi devlet hastanesinde yaptırmıştım belki yanlış ölçmüslerdir diyorum hatta belki tahliler karışmıştır filmlerdeki gibiadet olana kadar az da olsa umut etmeye devam edeceğim. desteğin için çok sağol
Canim bende bu ay klomen kullandim.. 31 aralikta kasik bel agrim oldu.leke seklinde kanamam oldu.. Sonrasi akintim hep beyaz.. Adet tarihim 2 ocak gecti.. Senin adet gunun gectimi.. Adet tarihinden once mi yaptin kan tahlili
Yok yapmadim canim. Negatif cikar diye korkuyomDaha test yapmadin mi Sema? Gununde gecmis hadi bize mujdeli haber ver insallah
Ayni korku hep bende de var ama bilmeden de olmaz yanlis hareket yaparsin falan aman aman. kotu haber zorumuza gitsede ogrenmek zorundasin canim. Hem negatif ciksada uzulme bundan sonraki turabkendini hazirla adet olnaya bak. Benim adetletim duzensiz, bu ay hamile degilsem insallah gunumde adet olurum diye dua ediyorum. Biliyorsun klomenin kist yapma riskide var. Test yap canim benceYok yapmadim canim. Negatif cikar diye korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?