Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

Doktorum adetin bi hafta gecerse gel.. Dedi. Onun icin bekliyim dedim.. Ben cok korkagim ya

Ay kızlar benim adetime 4 gün var ama yarın test yapıcam sabah idrarıyla bakalım nolucak iğneden sonraki 11. günüm.

kızlar test bozuktu herhalde c ile t nin ortasında çıktı çizgi tam ortada. tek çizgi çıktı.

kızlar test bozuktu herhalde c ile t nin ortasında çıktı çizgi tam ortada. tek çizgi çıktı.
O testleri bilmiyorum canim buradakilerde arti cikiyorcift cizgi olanlarde da yazi olmuyor. Bilen arkadaslar cevaplasinlar. Uzulme testi tekrarladsin canim

erken gebelik testi yaptım adetime 3 gün varken bugün işte o da negatif çıktı
bu ay da sonuç hüsran sanırım

bekliyorum bitanem hadi bakalım inşAllah. sen ne yaptın?
Benim bata 10 gun var hamilelik olmazsa gununde adet olayim diye dua ediyorum. Cok karisik benim gunlerim. Ama sukur baska bir rahatsizlik cikmadi doktor dusunmekten boyle oluyor baska seylerle kendini mesgul et dedi ama nasil dusunmeyelim dimi :)

Benim bata 10 gun var hamilelik olmazsa gununde adet olayim diye dua ediyorum. Cok karisik benim gunlerim. Ama sukur baska bir rahatsizlik cikmadi doktor dusunmekten boyle oluyor baska seylerle kendini mesgul et dedi ama nasil dusunmeyelim dimi :)
inşAllah adetin gelmeZ bebişin gelir :)
düşünmeden olsa keşke

ben klomen kullanmıştım bugun kontrole gittim yumurtam çatlamış bile kendinden bu akşam ilişki olsun igneye gerek kalmamış dedi ama ben bebek sevdasından vazgeçtim yaa sanırsam bakamıcam ben o bebege bide eşim istemiyomuşta ben zorluyomuşum gibi ondan çookkkk umutsuz mutsuz kötü durumdayım bütün hevesim istegim gitmiş durumda sadece ve sadece uyumak istiyorum inş hepiniz hamile kalırsınız canlar dualarım sizinle

ay canım düşünme böyle. sen çok iyi bakarsın hele bir olsun.
erkekler öyle bazen moral bozuyorlar işte. onlara babalık bizim gibi kodlanmamış. baba olduktan sonra öyle hissediyorlar.
böylece isteyip istemediklerinin bile farkında olmuyorlar. hele bi olsun sonra bak gör. sen yine değerlendir bitanem. Allah en hayırlısı neyse onu versin hepimize

canımm çok sağolasınnn içimi ferahlattın artık diyorum rabbim ne nasip ettiyse o olsun hayırlıysa elbet verir

Benim testler hala negatif
zaten regl olucakmışım gibi bir akıntım ve sancım var. bu aydan snra bırakıcam tedaviyi. dinlenmek istiyorum maddii manevi
Uzulme canim bak beni goz onune al en azindan adet olunca yumurtlama gunlerinin takibi rahat. Benim adetlerim 2 ay da bir nerdeyse birde onu duzeltmekle ugrasiyorum. Sen yinede olmazsa kolay regl oldugun icin sevin canim :))

Uzulme canim bak beni goz onune al en azindan adet olunca yumurtlama gunlerinin takibi rahat. Benim adetlerim 2 ay da bir nerdeyse birde onu duzeltmekle ugrasiyorum. Sen yinede olmazsa kolay regl oldugun icin sevin canim :))
haklısın canım tabi seninki daha zor. sen ne durumdasın peki şimdi?

Günaydın kızlar bugün adet günümdü az önce test yaptım çok silik çıktı böyle olup da hamileliğini öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…