- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
:) malesef canım ben cuma yaptircam test insallah o vakte adet olmazsam. çünkü doktorum cumaya kadar bekle demişti. ben de garanti olsun diye bekliyeyim diyorumvalla ben birtekShinSeGi dan bekliyorum yarın test canım.
amiiinnn cnm inşallah zaten ben birimiz hamile kalsak zincirleme hepimizi etkilicek hepimiz arka arkaya hamile kalcaz gibi hissediyorum insallah. bu arada progestani daha önce kullandin mi? çok ağır bi ilaç. ben de ilk kullandığımda normal uİnşAllah canım benim ilk senden bekliyoruzz
Bence pazartesi kan testi yaptır.. İnşallah hamilesindir..
Erken gebelik testleri herzaman gostermiyor. Testi bir daha yenilesen? Ben progestan kullandigimda doktorum kan testiyle gebelik olmadigindan iyice emin olduktan sonra verdi. Bence pazartesiyi bekle testi tekrar yap belki gec dollenmedir? Ayy insallah hamilesindir
canım yumurta 12 sinde çatladıysa biraz daha bekle bence.çünkü progestanı bıraktıktan bikaç gün sonra adet olman lazımdı. biraz sabırlı ol pAzartesiye kdr olmazsan kan testi yaptırt bi.
inşAllah bebiştir
yaa kızlar malesef adet oldum. yarın daha iyi bir doktorla görüşecem. bakalım bir daha ki aya kaldı anlayacağınız. inş sizden güzel haberler alırız. :)
teşekkür ederim canım ilk defa klomen kullanıcam 13 aylık evliyimHayırlı olsun.. İlk defa mı klomen kullaniyorum ve ne kadarlik evlisin..
ben de bu ay ilk defa kullandım acaip etkili bir ilaç 5 gün erken çatladı yumurtam ama acaip yan etkier yaptıteşekkür ederim canım ilk defa klomen kullanıcam 13 aylık evliyim
yok kullanmamıştım canım ama etkilerini okudum. hamileliğe çok yardımcı olduğu için kullanmak istedim. gece yatmadan önce iki tane içiyorum yan etkisini görmedim. sadece uyku yaptı bence inşAllah bu ay sevinçli haberler veririm.amiiinnn cnm inşallah zaten ben birimiz hamile kalsak zincirleme hepimizi etkilicek hepimiz arka arkaya hamile kalcaz gibi hissediyorum insallah. bu arada progestani daha önce kullandin mi? çok ağır bi ilaç. ben de ilk kullandığımda normal u
yutarak içiyordum beni mahfediyordu resmen sarhoş gibi oluyordum. sonra öğrendim ki fitil olarak kullanilabiliyormus hatta öyle daha etkiliymis ve daha az yan etki yapiyormus. ondan sonra doktorumdan onay alip hep fitil olarak kullandim. yine de sevmiyorum progestani. çünkü ne zaman progestan kullansam ben de adet gecikmesi yaptı hep hamileyim heralde deyip sevindim ilaci bırakınca hüsran olduAllahtan bu sefer doktor vermedi
tühyaa kızlar malesef adet oldum. yarın daha iyi bir doktorla görüşecem. bakalım bir daha ki aya kaldı anlayacağınız. inş sizden güzel haberler alırız. :)
inşalah rabbim gönlündekini nasip etsinnn ey güzel rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip et kimsenin kucagını boş bırakmaamiiinnn cnm inşallah zaten ben birimiz hamile kalsak zincirleme hepimizi etkilicek hepimiz arka arkaya hamile kalcaz gibi hissediyorum insallah. bu arada progestani daha önce kullandin mi? çok ağır bi ilaç. ben de ilk kullandığımda normal u
yutarak içiyordum beni mahfediyordu resmen sarhoş gibi oluyordum. sonra öğrendim ki fitil olarak kullanilabiliyormus hatta öyle daha etkiliymis ve daha az yan etki yapiyormus. ondan sonra doktorumdan onay alip hep fitil olarak kullandim. yine de sevmiyorum progestani. çünkü ne zaman progestan kullansam ben de adet gecikmesi yaptı hep hamileyim heralde deyip sevindim ilaci bırakınca hüsran olduAllahtan bu sefer doktor vermedi
yan etkisini hissetmedim pazardan beri kullanıyorum bugun 3. gün inş rabbim nasip etsinde hamile kalalım nolur rabbim senden istiyoruz bunlar bi vesileben de bu ay ilk defa kullandım acaip etkili bir ilaç 5 gün erken çatladı yumurtam ama acaip yan etkier yaptı
daha önce böyle bişey okumuştum gidip kan tahlili yaptırsınbayanlar sizce adete 3-4 gün kala yapilan idrar testinde 4 saat sonra beliren 2. ince çizgi dikkate alinmali mi? arkadaşımda böyle bi durum yaşadık kafamız karıştı yazık kız tekrar test yapmaya korkuyor . var mi böyle bir şey yaşayan
hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinyaa kızlar malesef adet oldum. yarın daha iyi bir doktorla görüşecem. bakalım bir daha ki aya kaldı anlayacağınız. inş sizden güzel haberler alırız. :)
çok yeniyse hamileliği betahcg si çok düşüktür ondan öyle çıkmıştır kan testi yaptırsın. İnşAllah hamiledir. sen ne yaptın bu arada canım?bayanlar sizce adete 3-4 gün kala yapilan idrar testinde 4 saat sonra beliren 2. ince çizgi dikkate alinmali mi? arkadaşımda böyle bi durum yaşadık kafamız karıştı yazık kız tekrar test yapmaya korkuyor . var mi böyle bir şey yaşayan
ben adet olmazsam cuma günü kan tahlili yaptircam gerçi cuma tatil ama tanıdık bi ebe nöbetçi olacakmış gel sen acilden yaptırırız dedi. insallah bi problem olmazçok yeniyse hamileliği betahcg si çok düşüktür ondan öyle çıkmıştır kan testi yaptırsın. İnşAllah hamiledir. sen ne yaptın bu arada canım?
evde erken gebwlik testlerinden yapsan?ben adet olmazsam cuma günü kan tahlili yaptircam gerçi cuma tatil ama tanıdık bi ebe nöbetçi olacakmış gel sen acilden yaptırırız dedi. insallah bi problem olmaz
ya o idrar testlerinden yana hiç yüzüm gulmedi. simdi yapcam negatif cikarsa moralim bozulcak sonra acaba erken mi yaptim diye içim içimi yiyecekevde erken gebwlik testlerinden yapsan?
ben senden daha meraklıyım
Hadi bakalım ilk güzel haber senden olsun sonra bu konudaki herkes sırasıyla mutlu haberler verir inşAllahya o idrar testlerinden yana hiç yüzüm gulmedi. simdi yapcam negatif cikarsa moralim bozulcak sonra acaba erken mi yaptim diye içim içimi yiyecekinanki bende meraktan çatlamak üzereyim ama az kaldı son 2 gün
amin insallah cnm. sırayla hepimiz mutlu haberler verelim :)Hadi bakalım ilk güzel haber senden olsun sonra bu konudaki herkes sırasıyla mutlu haberler verir inşAllah
inşallah cnm hep pozitif düşünmeye çalış çünkü stres çok etkiliyor. sanki hamileymissin gibi havaya girKızlar merhabaaa.
bugün iğnemin ( iğne gününü saymazsak) 6. günü.
biz iğnedem önceki günü
iğneden sonraki 36. saati
ve ardındaki 4 günün hepsini değerlendirdik.
Valla tüm hesaplamalarıma göre bir şekilde benim yumurtayla spermlerin karşılaşmış olması lazım
umarım bu ay mutlu haberler verebilirim.
Bata 9 gün var.
progestanın da bugün 6. günü 4 gün sonra içmeyi bırakıcam. adete 5 gün kala yani.
muhtemelen dayanamayıp test yaparım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?