Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

İnşAllah canım benim ilk senden bekliyoruzz
amiiinnn cnm inşallah zaten ben birimiz hamile kalsak zincirleme hepimizi etkilicek hepimiz arka arkaya hamile kalcaz gibi hissediyorum insallah. bu arada progestani daha önce kullandin mi? çok ağır bi ilaç. ben de ilk kullandığımda normal u
yutarak içiyordum beni mahfediyordu resmen sarhoş gibi oluyordum. sonra öğrendim ki fitil olarak kullanilabiliyormus hatta öyle daha etkiliymis ve daha az yan etki yapiyormus. ondan sonra doktorumdan onay alip hep fitil olarak kullandim. yine de sevmiyorum progestani. çünkü ne zaman progestan kullansam ben de adet gecikmesi yaptı hep hamileyim heralde deyip sevindim ilaci bırakınca hüsran oldu Allahtan bu sefer doktor vermedi

Bence pazartesi kan testi yaptır.. İnşallah hamilesindir..

yaa kızlar malesef adet oldum. yarın daha iyi bir doktorla görüşecem. bakalım bir daha ki aya kaldı anlayacağınız. inş sizden güzel haberler alırız. :)

yok kullanmamıştım canım ama etkilerini okudum. hamileliğe çok yardımcı olduğu için kullanmak istedim. gece yatmadan önce iki tane içiyorum yan etkisini görmedim. sadece uyku yaptı bence inşAllah bu ay sevinçli haberler veririm.
bana da öyle geliyo :) sanki bu posttakiler sırayla güzel haber vericek gibi hissediyorum. inşAllah.

yaa kızlar malesef adet oldum. yarın daha iyi bir doktorla görüşecem. bakalım bir daha ki aya kaldı anlayacağınız. inş sizden güzel haberler alırız. :)
tüh
artık yeni sene yeni umutlar canım.

inşalah rabbim gönlündekini nasip etsinnn ey güzel rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip et kimsenin kucagını boş bırakma

bayanlar sizce adete 3-4 gün kala yapilan idrar testinde 4 saat sonra beliren 2. ince çizgi dikkate alinmali mi? arkadaşımda böyle bi durum yaşadık kafamız karıştı yazık kız tekrar test yapmaya korkuyor . var mi böyle bir şey yaşayan

daha önce böyle bişey okumuştum gidip kan tahlili yaptırsın

çok yeniyse hamileliği betahcg si çok düşüktür ondan öyle çıkmıştır kan testi yaptırsın. İnşAllah hamiledir. sen ne yaptın bu arada canım?

çok yeniyse hamileliği betahcg si çok düşüktür ondan öyle çıkmıştır kan testi yaptırsın. İnşAllah hamiledir. sen ne yaptın bu arada canım?
ben adet olmazsam cuma günü kan tahlili yaptircam gerçi cuma tatil ama tanıdık bi ebe nöbetçi olacakmış gel sen acilden yaptırırız dedi. insallah bi problem olmaz

ya o idrar testlerinden yana hiç yüzüm gulmedi. simdi yapcam negatif cikarsa moralim bozulcak sonra acaba erken mi yaptim diye içim içimi yiyecek inanki bende meraktan çatlamak üzereyim ama az kaldı son 2 gün
Hadi bakalım ilk güzel haber senden olsun sonra bu konudaki herkes sırasıyla mutlu haberler verir inşAllah

Kızlar merhabaaa.
bugün iğnemin ( iğne gününü saymazsak) 6. günü.
biz iğnedem önceki günü
iğneden sonraki 36. saati
ve ardındaki 4 günün hepsini değerlendirdik.
Valla tüm hesaplamalarıma göre bir şekilde benim yumurtayla spermlerin karşılaşmış olması lazım
umarım bu ay mutlu haberler verebilirim.
Bata 9 gün var.
progestanın da bugün 6. günü 4 gün sonra içmeyi bırakıcam. adete 5 gün kala yani.
muhtemelen dayanamayıp test yaparım ben

inşallah cnm hep pozitif düşünmeye çalış çünkü stres çok etkiliyor. sanki hamileymissin gibi havaya gir ama cok da kaptirmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…