Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

Bence pazartesi kan testi yaptır.. İnşallah hamilesindir..

Bence pazartesi kan testi yaptır.. İnşallah hamilesindir..
Canım pazartesi erken gebelik testi yaptm.perşembe de normal gebelik testlerinden yaptm.silik bile çkmadı 2. Çizgi. Anlayacağın hiç ihtimal yok.bende zaten pco var.adetlerim çok düzensiz.hep geç olurum.ama progestan vaktinde olmamı sağlar diye düşünmüştüm burda yazanlardan dolayı.

Erken gebelik testleri herzaman gostermiyor. Testi bir daha yenilesen? Ben progestan kullandigimda doktorum kan testiyle gebelik olmadigindan iyice emin olduktan sonra verdi. Bence pazartesiyi bekle testi tekrar yap belki gec dollenmedir? Ayy insallah hamilesindir

canım yumurta 12 sinde çatladıysa biraz daha bekle bence.çünkü progestanı bıraktıktan bikaç gün sonra adet olman lazımdı. biraz sabırlı ol pAzartesiye kdr olmazsan kan testi yaptırt bi.
inşAllah bebiştir

Kızlar yüzümde sivilceler çıktı adetim ayın 1 i. Ayrıca göğüs uçlarım çok acıyo hamilelik belirtisi mi adet mi olucam..

Kızlar yüzümde sivilceler çıktı adetim ayın 1 i. Ayrıca göğüs uçlarım çok acıyo hamilelik belirtisi mi adet mi olucam..

Gogus ucu agrimasi hamilelik belirtisi rengi de koyulasiyor. Benim adet doneminde goguslerimin etrafi agriyor. Ucu agridigi donem hamilelikti ama dusukle sonuclandi insallah bebisinin belirtileridir

Gogus ucu agrimasi hamilelik belirtisi rengi de koyulasiyor. Benim adet doneminde goguslerimin etrafi agriyor. Ucu agridigi donem hamilelikti ama dusukle sonuclandi insallah bebisinin belirtileridir

Ayy inşallah.. Adet olucağım zaman benim de gögüslerim acır genelde ama bu sefer uçları acıyo.. Acaba çok mu kuruyorum kafamda o yüzden mi böyle oluyo bilmiyorum.. Pazartesi test yapsam erken mi?

Ayy inşallah.. Adet olucağım zaman benim de gögüslerim acır genelde ama bu sefer uçları acıyo.. Acaba çok mu kuruyorum kafamda o yüzden mi böyle oluyo bilmiyorum.. Pazartesi test yapsam erken mi?
Bu arada çok üzüldüm . Allah kısa zamanda kavuştursun bebişine..

Amin insallah hepimiz bu ay sirayla mujdeyi veririz. Isersen yap pazartesi ama adet gunu gecmeden kesin belli olmuyor canim test de negatif ciksada mecbur bekliyiceksin.

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. Lesin2 adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? yaşayan var mi? kafam allak bullak.

ayyyy hayırrlısı inşAllah canım benim Belki o yerleşme kanamasıdır? kan testti yaptırtsanAa

Bu arada beni soracak olursanız;
24 aralıkta adetimin 16. günü pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum.
23 ü,26 sını ve 27 sini değerlendirdik.
önümüzdeki iki günü de değerlendirmeyi düşünüyorum.
Ayrıca 25 inde akşam 2 tane içmek suretiyle progestan' a başladım.
Genelde sanırım iğnenin yan etkisi sol kasığımda hafif sancı oluyor.
bir de afedersiniz hep tuvaletim varmış gibi hissediyorum.
iğnenin 11. günü progestan kullanımım biticek.
iğnemin 12. günü erken gebelik testi yaparım sanırım. yani adetimin 27. günü.
pek ümitli değilim ama, olsun...

valla şu an akıntim normal beyaza döndü ağrılarım da geçti bi umut oldu :) ama kan tahlilini bi kaç gün sonra yaptiricam cnm garanti olsun.

ohhh ne güzel inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…