- 22 Aralık 2013
- 57
- 35
- 88
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
Olabilir canım baya ümitli konuştu hayırlısı artık bekleyip görecez inş seninde istenilen büyüklüğe ulaşır evet 10 gün boyunca günaşırı ilişki dedi sonrasında da hemen kalkma yat duş alma dediHim bnada klomen vermisti. Adetin 5 gunu ictim 10 tane sabah aksam. 5 gunde bitti. Ve ilac bittikten sonra 3 gun sonra cagirdi.. 5 tane yumurtan olmus dedi. 2 gun arayla yine cagirdi ama yumurtalrim yavas buyuyomus onun icin pazartesi gitcem.. Bakalim ne dicek.. Bence senin yumurtalrini guzel gordugu icin igne vermemistir.. Iliski hakkinda bisey dedi mi peki
Cok yorma kendini agir iş yapma. . cok egilip dogrulma canimnOlabilir canım baya ümitli konuştu hayırlısı artık bekleyip görecez inş seninde istenilen büyüklüğe ulaşır evet 10 gün boyunca günaşırı ilişki dedi sonrasında da hemen kalkma yat duş alma dedi
Aynen dikkat etmeye çalışıyorum 7 ocağı bekliyorum garip bi duygu var içimde çok fazla ümitlenmekte istemiyorum ama düşünmeden De duramıyorum sende dikkat et canım önemli bi süreç Rabbim çok bekletmeden isteyen herkese nasip etsin inşallahCok yorma kendini agir iş yapma. . cok egilip dogrulma canimn
Insallah canim. Sen ne kadarlik evlisin.Aynen dikkat etmeye çalışıyorum 7 ocağı bekliyorum garip bi duygu var içimde çok fazla ümitlenmekte istemiyorum ama düşünmeden De duramıyorum sende dikkat et canım önemli bi süreç Rabbim çok bekletmeden isteyen herkese nasip etsin inşallah
3 yıllık evliyim geçen yıl bi dış gebelik geçirdim bir buçuk yıldır istiyoruz bebiş daha olmadı bakalım senin ne kadar oldu evlilikInsallah canim. Sen ne kadarlik evlisin.
1bucuk yildir evliyim. O zamandan beri dusunuyoz bebis ama olmadi yeni bu ay basladim boyle tedaviye bakalim.. Kismetimizde varsa el getirir yel getirir sel getirir.. Eger yoksa el götürür yel götürür sel götürür.3 yıllık evliyim geçen yıl bi dış gebelik geçirdim bir buçuk yıldır istiyoruz bebiş daha olmadı bakalım senin ne kadar oldu evlilik
canım. benim de 12. günümde yumurtalarım küçük oluyo. 16. günü bitmek üzereyken ovitrelle vuruluyorum. yumoşlar geç büyüdüğü için. belki sende de öyle olur?Bende bilemedim neden vermediğini kendiliğinden çatlar diye düşündü galibabugün 12. Günümdü
Öyle tabi canım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde olsun inş zamanı gelince olur elbet yeterki biz sakin olalım benimde ilk bu ay ilaca başladım hijabiqueen valla anlamadım bende inş gerek kalmaz ama olmazsa bu ay ikinci ay iğne isterim1bucuk yildir evliyim. O zamandan beri dusunuyoz bebis ama olmadi yeni bu ay basladim boyle tedaviye bakalim.. Kismetimizde varsa el getirir yel getirir sel getirir.. Eger yoksa el götürür yel götürür sel götürür.
Olabilir canim .. Sen kacinci gun igne vuruldu..Kızlar durumlar nasıl benim iğne vurulali 5 gün oldu bugün çok halsizim sizce psikolojik mi?
Olabilir canim .. Sen kacinci gun igne vuruldu..
Adetinin 5 kacinci gunu basladin klomeneAyın 10 da klomen bitti 15 iğne vuruldum..
Adetinin 5 kacinci gunu basladin klomene
Bende adetin 5 gunu basladim. Ama biteli 7 gun oldu. Doktorum yavas buyuyor biraz dedi. Yarin istenilen boyuta gelirse igne vercekmis. Benim cok mu gecmis.. Bu ay olmucakmis gibi geliyor.
Günde kaç tane klomen verdi.. Benim 2. ayim hep adetin 3. Günü başladı tedaviye.. Normalde 4 de iğne vurucakti baktı bi gün daha nüfusun yarın vuralim dedi.. Senin Dr da bi bildiği vardır herhalde.. İnşallah olur umutsuz olma sakin
Benim 4 yumurtam vardı biri sağlıksız duruyor diğer ucu iyi durumda dedi biri 19 biri de 20 mm diBenim yumus 12 mm cuma gunu.. Yarina kadar ne kadar olur bilmiyorum. Senin ki ne kadar buyudugunde igne verdi
Him benimdde 5 taneydi bilmiyorum bisey demedi sağlık li olup olmadiklarini.. Ben ilacim bittikten sonra 2 defa muaneye gittim yarin da 3 olcak sen kac defa gittinBenim 4 yumurtam vardı biri sağlıksız duruyor diğer ucu iyi durumda dedi biri 19 biri de 20 mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?