Aralık 2017 Tüp Bebek Yaptıracaklar

Benım oldu transferım ama moralimiz bozuldu dün 6tane olan embrıyo bugun ıkı tane kalmş bugun 5.gündü ama morula evresındeymiş transfer ettıler ama umut yok pek..hayırlısı artık...

valiente umut yok olurmu
5.gün transferi olamayan nice insanlar var
Daha ilk dakikadan karalar bağlama
Bu transferlerinin tutacağına inan dua et bol bol
Bende yarın olucam bak 1 tane 5.gün transferi olucak
Diğerinin gelişimi orta seviye
Kaçıncı güne test tarihin verildi?

Canm bu benm 8.transferim kalıtelı embrıyolarda bile sonuc alamadık..bu 5.gun ama blast degıl ondan yani..sabah baya şok yaşadık..gercekten merkezin labaratuvarı cok onemliymiş.hayrlsı olsun hakkımızda canım

valiente
Benim 1 canlı doğumum var çok şükür Allaha
Ve bu yarınki transferimin ilk muayenesine gittiğimizde dr tutan embriyomun fotoğrafına baktı
Ve ne dedi biliyormusun
3.gün embriyosuydu bu arada
Yani bir mucize olmuş bu
Çokta tutar bu dediğimiz bi embriyo değilmiş dedi
Kızımı görünce şaşırdı
Yani herşey kalitede bitmiyor
Tabi bu 8.transfer süreci çok zor bir süreç yaşadıkların kolay değil ama olmaz denilen bile oluyorsa hepsi Allahın bir mucizesi dua et bol bol.

Merhaba hanimlar, buzde 5. Deneme ucin sali gunu dr. Nurettin Turktekin e randevu aldik. İnsaallah bu sefer hayırla nasib olur bize ve tüm isteyenlere.. dua eder, dua beklerim... Sevgiler duaci

Haklısın canım hayrlısı olsun hakkımızda..allah bağışlasın canım..transferın kacta?inşallah güzel haberlerle gel canım..

Merhaba arkadaslar benim carsamba transferim var 3 tane embiriyom var 8 hucreli umarim 3 ude 5.gune kaliteli bi sekilde gider
Sizlerde durum nedir?
Transferler ne zaman?

kızlır günaydın. ben geçen pazartesi oldum transferi. bu cuma da teste gideceğim. benim 7 yumurtadan sadece biri çok iyi dedi biri de açılmamış daha. ikisini koydu belki içerde açılır diye. bişi hissetmiyorum, ne sevinç var, ne üzüntü ne de heyecan... hayırlısı bakalım ne olacak.

Canim artik o kadar yoruluyor ki, beden, ruh, kalp ya cok duygu yuklu oluyoruz ya da duygusuz donuk vs vs. Bu buyuk imtihanin yollarında olmasi gereken stressiz sakin duruşu sergilemek zor olsa gerek.. seni cok iyi anlıyorum yarin 5. Deneme icin randevum var ve ben sabah 5.5 a kadar gözümü kirpmadim. İlk tedavide seni neler bekliyor bilmiyirsun o yüzden stres oluyir. Sinrasinda da ne olursa, neler yaşayacaksın hepsini biliyirsun. O yuzden stres her daim var malesef. RABBİM gonlune ferahlık versin.. hayirli sonuçlar alin inşaallah. Sevgiler. duaci

inşallah canım, sağol teşekkür ederim. benim bu ilk işlem... senin ise 5 miş.. Allah yardımcımız olsun. hem psikolojik hem bedensel olarak zor bir durum... Allah hepimize bir an önce nasip etsin uğraştırmasın, aratmasın inşallah...

Canm benmde dün 8.transferi oldu..deıdgın gibi okadar yoruldum okadar yıprandımki..2 defa kımyasal gebelık oldu bı denemelerde.geri kalan hep negatıf..aldıgım ılaclar bi dünya.vucudum yoruldu artık..bu surecte 2 histeroskopi 1 laparoskopi 2 rahim filmi falan derken geecekten cok yoruldum..tabi amelıyat amh degerımı de cok düşürdü...rabbım herseyın hayırlısnı versin.

RABBİM İnsaallah hayirla nasib etsinde bir daha hiç gerek kalmasın insaallah. Hepimiz için..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…