Aralık 2017 Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ayyy kiyamam ilk deneyenlere. 2. 3. 4. 5. Çok geliyor bak seni okuyunca benim 4 deneme yaninda az kaldi. Aynen hepimiz cok yorgunuz herkesin maddi ve manevi dayanma gucu farkli farkli. Kimi baslarda pes ediyor, kimi ortalarda kimiyse param ve bedenim iyi oldukca deniycem diyor. Bu imtihanda RABBİM hepimize isyana düşmeden ilerleyip hayirla nasib etsin evlat sahibi olmayi. Bende 4. Denemeden sonra psikolijik olarak cokmus durumdayım. İnstagramda ismim gizli olarak sayfa actim ordan paylaştım 4. Deneme boyunca yaşadıklarımı hrm ben icimi dokup rahatliyorum hem de ayni yolda yuruyenler ike dertledip birbirimize yoldas oluyoruz. İnsaallah RABBİM gönlümüzdekini verecek, bizi hoşnut kılacak, insaallah. Aminnn

ya ben özelde olmadım, ünv. hastanesinde oldum hiç bir bilgi vermiyorlar. bana söyledikleri sadece şu gün gel bu ilaçları kullan. bi yumurta toplamada 7 tane toplandı dediler. ayın 6 sında toplandı. 7 sinde transfer günü için ara dediler aradım 11 de gel dediler. cuma tekrar aradım yumurta durumları nasıl diye iyi gelişiyorlar pazartesi transfere geldiğinde ayrıntılı bilgi verirler dediler. pazartesi gittim transfer anında söylediler 1 tanesi iyi gelişmiş 1 tanesi açılmamış dediler belki rahimde açılır dedi o ikisini koydu. öğrenciler falan da vardı zaten işlem sırasında. o an başka bi şey gelmedi aklıma sonra hemşireye sordum dr öyle dediyse öyle dedi. anlayacağın ayrıntılı bişi bilmiyorum yani. ben bi de çoğul gebelik istiyordum 1 tanesi zor oluşmuş baksana. inşallah diğeri de açılır ve ikisi de tutunur diye dua ediyorum şimdi. bi da açılmaması ne onu anlamadım, hücreler oluşmuyor heralde.

kızlar tekrar selam hepinize, k.bakmayın burayı çok ihmal ettim.
ilk kontrolde 8-9 mm endometrıum kalınlıgı vardı doktor gayet ıyı demıstı. 2. kontrole gıttık hatta rahım kalınlıgımız gayet ıyıydı dıyıp bı baktı 7 mm düşmüş doktorumda bende şokkk...
transfer sabahı son kontrole gıttık eger kalınlaşma olmadıysa transfer bu ay ıptal dedı doktor. nasıl korka korka gıttım bı bılsenız. çok şükür ki yine 8-9 a çıkmıştıda sat 1de transferin dedi.
bu denemede dha bı ayrı ınandım bn herşeye Allah buyuktur ne derse o ama sankı ıcıme doğuyo gibi. hayır olsun artk hakkımzda.
11 aralık saat 13.00 da 6. gün 2 adet yüksek kalite embryo tranferi yapıldı. 45 dk idrarımı tuttum, 45 dk dan snra dayanamayıp sürgüye yaptım bi 45 dk ya yakın yine yattım. kalkarken 1 doz proluton vurdular ve giyinip evin yolunu tuttum. bu sefer hep yatışş oldu. eve gelince uyuyakalmışım zaten 1 saat kadar. sonra yemek fln yedım ayaklarımı hep uzattım oturdum. iş güç yapmadım genelde ayaklarımı uzatıp oturdum yada yattm. ama tabi kös kös evde değildim hep. 3. günden itibaren hergün dışarı çıkıp temiz havada gezinddim. avm ye gittim. meydanda gezdim. annemlere indik her aksam muhabbete... derken 16 aralık akşam yani 5. gün yaptık hayal meyal çizgi ama gercekmı bızmı hayal görduk bılemedık. eşim 2 tane daha aldı. 17 aralık saat 04.30 civarı tuvalete kalktım tekrar yaptım. 6. gundu yıne belırsız hayal cızgıydı var yok arası. bu sabah eşim geldiğinde saat 8de son kalan testtle tekrar ettık ve bu sefer cıdden vardı. hala silik ama vardı. gittikçe koyulaşıyodu çizgilerimiz.
ki daha çok erken çıkmasa çıkmaz bile. yarın 8. günümüz kan vericem sabah erken. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versn emeklerımızı boşa cıkarmasın. bi aksılık cıkmazsa yarın gelıp son durumu buraya yazarım ınsallah.. hepiniz öpüldünüzzzzz bol şanss allahım hepinizin yardımcısı olsunnn

Merhabalar arkadaşlar ben de 15 aralıkta regl oldum ve 17 aralıkta estrofeme başladım günde 3 tane. 25 aralıkta da kontrolüm var. Transfer gününü söyleyecek doktorum sanırım. Tahmini ne zaman transfer olurum acaba? Donmuş transferinin sonucunu bekleyen var mı?ilk denemem umatım son olur hayırlısıyla. Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte kavuşuruz bebişlerimize..

aynı gün transfer olmuşuz. ben ısrarla test gününü bekliyorum ama ben de yapsam mı acaba gebelik testi :)

Canim aslinda bazi seyleri bilmemek daha iyi bosuna strese sokuyoruz cunku kendimizi.insallah sonucu hayirli olur senin benim ve butun isteyenlere.

aynı gün transfer olmuşuz. ben ısrarla test gününü bekliyorum ama ben de yapsam mı acaba gebelik testi :)
Ay bilemedim ki, eşim çok meraklı ama yalan olmasın benimde içten içe merakım vardı. Şimdilik pozitif görünüyo ama kısmet, ilkide böyle çıktı değer düşük çıktı 2 gün sonrada düştü zaten. Hakkımızda hayırlısı inşallah tutunurlarda hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olurr.. Bir gider gelişmelerimiz ne güzel :)

maşallah... 20 tane yumurta mı. bende 7 tane topladılar, sadece biri olmuş
Canım bende polikistik over var, bizler normalden çok daha fazla yumurtluyoruz. Önemli olan çok yumurtlamak değil kaliteli yumurtlamak.
20 yumurta toplandı benden, 10 tanesi döllendi. 6 tanesi gelişmedi, sonuç itibari ile 4 yumurta kaldı. Aslında pek bir fark yok yani
1 tane transfer ettiler, 3 tane donduruldu. Allahım hepimize nasip eder inşalah.

Hayırlı olsun tedavin blast mı transfer oldun

inşallah tatlım yaa . bu sabah yapacaktım unuttum :) işe geldim. amaaannn cumaya ne kaldı zaten :))

hıııııı demek öyle oluyor ha.. bilmiyordum. bu polikistik over i hep görüyorum da ne olduğuna bakmamışım hiç :)
peki bu dondurma işlemi nasıl sen mi söylüyorsun, merkez kendi mi yapıyor. ve ücreti ne kadar ?
gerçi benim dondurulacak yumurtam kalmamış ama :)

Kızlar 10. Gün değerim 15.96 çıktı. İnşallah yükselir böyle olupta yükselen var mı. Görünüşe göre gebeyim ilk defa bu değerleri görüyorum 4. Denemem.
5. Gün embriyosu için düşük bir değer ama geç tutunmuş olabilir inşallah katlanarak artar örneklerini okumuştum sayfada

5. Gün embriyosuydu 2 tane konulmuştu. 5AA ve 4 AA kalitedeydi sanırım sadece 1 i tuttu oda bu değer
Canm seni üzmek istemıyorjm ama bende yaşadm hatta benm 8.gun degerm 15cıkmıştı..en fazla 36ya cıktı ve düştü yani kimyasal gebelik yaşadm..umarm senjnkı oyle degıldır allahtan umut kesılmez canım..hayırlısı olsun hakkımızda

İçini ferah tut, 1 tane de olsa 40 tane de olsa canı veren ne sensin ne de ben. Olaacağı varsa oluyor.
Tüp bebek merkezi soruyor dondurmak ister misin diye?
300 euro gibi bir fiyatı vardı, eşim ilgilendiği için tam bilmiyorum ben.
siz transfer oldunuz mu?

Merhaba hanımlar,
Bugun 5. Tup bebek tedavisi icin ilk randevum vardı.
Dr. NURETTİN TÜRKTEKİN bey.
Oncelikle tedavi 2 regl donemi sonrasina ertelendi şimdilik.
Doktorumun söyledikleri şunlar;

*İlk deneme taze embriyio 2.ve 3. Dondurulmuş embriyo ilk üç denemen 3. Gun embriyosu 4. Denemen ise 5. Gun embriyosu ve tum transfer edilen embriyolarin iyi kalitede, nerdeyse her cedit denenmiş o yuzden bi sebep bulmak zorunda hissediyor insan kendini.

*Sizin probleminiz tuplerle ilgili ve esinizde de sperm sorunu görülmemiş o nedenle hep size yoğunlaşmış çalışmalar ama ben micro-chip ile sperm secimini tavsiye ederim. Çünkü sperm pribkemi olan hastalarda buna zaten bakılıyor. Bazen sperm durumu semen analizinde normal görünse de, bu yöntemle şansınız artiyor.

*Kilo fazlam oldugu icin, insulin direnci yumurtayapısında problem oluşturabiliyor o nedenle 3 aylik bir diyet takvimi olusturalim..

* Un, şeker, pirinc ve patates hic olmasın hayatınızda bu uc ay
Bu dönemde hem kilo vermis hemde bu tedavi için yumurta kalitenizi yükseltmiş olursunuz.
Durum bu hanımlar, umarım diyet programini guzelbir sekilde uygularim da sonuca dogru iyi bir sekilde ilerlerim.. Hepimize hayırla nasib etsin RABBİM anne olmayi insaallah. Sevgiler duaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…