Aralık 2017 Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canm günaydın sana birşey sormal istiyorum..tiroid hormonlarına bakıldımı?tsh t3 t4 filan...özellikler anti tpo? Bu cok onemlı biliyormusun?ben cok gec ogrendm bunu.eger baktrmadıysan anti tpo baktır canm

Naptın bi haber var mı??
Ben dün 8. Gün kan verdim 10,82 çıktı. Kimyasal olacak yine benim
Aslında 8. Gün 10 ise2 gün sonra 2 katı 20 lerde çıksa 12. Gün 40 larda çıkabilir ki bu da illa kimyasal olacak anlamına gelmiyor.40 12. Gün için iyi bir değer. Dünden beri okumadığım türkçe ve yabancı sayfa kalmadı 10. Gün değerim 15.96 üzülüyorum ama umudumu kesmedim İnşallah en az 2-3 katı olacak. Bugün 12. Günüm öğleden sonra kan vereceğim.

Naptın bi haber var mı??
Ben dün 8. Gün kan verdim 10,82 çıktı. Kimyasal olacak yine benim
bugün 9. gün sabah gebelik testi yaptım çok net bir şekilde tek çizgi çıktı. kan vermek için cumayı bekleyeceğim.
al işte hemen moraller bozulmaya başladı, sen kimyasal olacak... ben bişi yok.... ama olacak, Allah mutlaka nasip edecek, inşallah biz kullarını geri çevirmez.

ben geçen pazartesi transfer oldum. 5. gün transferi. bugün 9. gün gebelik testi yaptım çıkmadı. cuma kan testine gitcem.

Canm günaydın sana birşey sormal istiyorum..tiroid hormonlarına bakıldımı?tsh t3 t4 filan...özellikler anti tpo? Bu cok onemlı biliyormusun?ben cok gec ogrendm bunu.eger baktrmadıysan anti tpo baktır canm
ya bunların hepsine tedaviye başladığın zaman bakılmıyor mu ? biz mi isticez bunu. benden tahlil için 3 tüp kan aldılar. şimdi söylediklerine baktım da bunlar var, bakılmış. mesela tsh 0,38 - 5,33 arasında 1,84 çıkmış. düşük değil mi, normal mi yoksa. 5 sayfa tahlil sonucu var. dr bunlarla ilgili hiç bir şey demedi. değerlerin iyi çıkmış normal, veya sıkıntılı olanlar var demedi. hani kendin bakıyon tamam da değerler hep orta sırada ama sınıra yakın olanlar var. neyse bişi olsa söylerdi heralde.

Canm tsh degerin gebelik ıcın gayet iyi..2.5u gecmemesi gerekıyor..arladasın fazla denemesi oldugu ıcın ona ozellıkle anti tpo yapıldımı diye sordum mesela benim tsh degermde bormal ama anti tpo cok yuksek..buda embrıyonun tutunmasına engel oluyor bu hormon embrıyoya saldırıyor..

bize de haber ver

Anti tipo nedir bilemiyorum ama hormon testleri tabiki yapildi zaten bobrek ustu bezlerimle ilgili problem var sürekli capa endokrin de kontrollerim oluyor ama yinede arstiririm tabiki cok teşekkür ederim uyardiginiz icin...

Mrb herkese bende tedavinin 9. Uncu gunundeyim cars yumurtalar toplanacak çok karışık duygular icerisindeyim rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin
Amin canim. Hayırli olsun tedaviniz, insaallah hersey yolunda gider ve sonunda anne olmak nasib olur..

Kan verdiniz mi? Güzel haberlerle gelin

Yumurta toplama işleminden sonra neler oluyor kızlar zor bir süreç mi ağır falan oluyor mu
zaten anestezi veriyorlar hemen uyuyorsun. içerde damar yolu açarken saate baktım bi de odada uyandığımda saate baktım 25 dk falan sürmüş. yalnız benim damar yolu açarken 3 kez iğne batırdılar yapamadılar, iğne bozuk falan dediler, onda çok canım acıdı. elimin üstünden bileğime kadar morardı, 16 gün oldu morluklar ve acısı daha yeni geçiyor elimin üstüne değemiyordum. uyandığında falan hiç ağrı olmuyor. ondan korkma. aç gideceksin, yanına bişeyler götür uyandıktan 1 saat sonra falan yiyip içmeni istiyorlar.her yarım saatte tansiyonunu ölçüyorlar sonra çıkarıyorlar. sabah 8 de gittim, işleme 8,30 da girdim öğlen 2 de çıktım hastaneden.

çok tşkler cvp icin

12 gün değerim 18,96 idi 2 gün sonra yine vereceğim ama yükseleceğini sanmıyorum
Canim benim niye öyle umutsuzca düşünüyorsun. Mü'mine umutsuzluk yaraşmaz. Lutfen olumlu düşün, olmazsa da "hayırlısı" der yolumuza bakarız. Böyle düşünüp moralini bozma. İnsaallah değerin yükselir de yavruna kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…