- 6 Haziran 2014
- 492
- 472
- 123
- Konu Sahibi benbirmelek
-
Canim benim, kiyamam yaaaa.. insanin anlsilmak isterken böyle yalniz hissetmesi incitici bisey.. Esin de belki negatif okdugunu anladi da daha cok üzülme diye mi öyle davranıyor acaba.. bilemedim. İnsaallah en kısa zamanda araniz düzelir ve birbirinize destek olursunuz. MEVLA'm yardimcin olsun..Canım benim yaa gözlerim doldu şu an....Ben de seni kucaklıyorum Ben daha ağlayamadım... heralde yanlız kalmam gerekiyor. Sonucu iş yerinde öğrendim şimdi evde eşim var... Bi de bu konuda kendimi yanlız hissediyorum. Eşim işten geldi sormadı bile ne oldu diye. Küstüm konuşmuyorum ben de. Sus pus oturuyoruz şimdi o tlf da oyun oynuyor. Sonuçtan haberi yok yaptırdın mı diye sormadı bile ki bugünü beklediğimi biliyor.
O zaman değiştirilmesi gerekebilir alternatif başkabir ilaç verebilir doktorun teste kaç gün kaldıKızlar merhaba ben progestan fitil kullanıyorum ve vajinaya zor itiyorum artık çünkü iç kısım şişmiş durumda . Bu durumda olan yada bilgisi olan lutfen yardımcı olsun n
Salı günü testim yarın arayıp sorucamO zaman değiştirilmesi gerekebilir alternatif başkabir ilaç verebilir doktorun teste kaç gün kaldı
Canım ben düşük yaptığımda eşim çok ilgisizdi, 5-6 gün sonrası idi önce bir estim gürledim. Sen nasıl bir adamsın? insan teselli vermez mi falan diye. Dedi ki kaybettiğimiz benim de çocuğum artı sen aşırı dirayetli duruyorsun, önemsediğini düşünmedimCanım benim yaa gözlerim doldu şu an....Ben de seni kucaklıyorum Ben daha ağlayamadım... heralde yanlız kalmam gerekiyor. Sonucu iş yerinde öğrendim şimdi evde eşim var... Bi de bu konuda kendimi yanlız hissediyorum. Eşim işten geldi sormadı bile ne oldu diye. Küstüm konuşmuyorum ben de. Sus pus oturuyoruz şimdi o tlf da oyun oynuyor. Sonuçtan haberi yok yaptırdın mı diye sormadı bile ki bugünü beklediğimi biliyor.
Su an İstanbul tup bebek merkezi raporsuz fiyatArkadaşlar hepinizden bir ricam var: Mümkünse hangi hastanede kime ne kadara tedavi olduğunuzu ve embiryo dondurma işlemi yaptıysanız ne kadar ödediğinizi yazar mısınız?
dondurulmuş embiryo transferi olduysanız onun da fiyat bilgisini paylaşır mısınız?
Çok geçmiş olsun inşallah herşey çok daha Güzel devam eder Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizin kucakları en koşa zamanda dolsunCOK MUTLUYUZ COKKK...
ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN
Nereden başlasam nasil anlatsam bilemiyorum. Dr. Nurettin beyin de tavsiyesiyle bugun 3. Kez rahim filmi cekmek icin echomar'in yolunu tuttuk. Daha once ilk rahim filmi ile tupler kapalı teshisi konmustu ve yolun en basinda bizim aldigimiz ilk uzucu haber bu olmustu. Hemen laporoskopik cerrahi önermişti doktor, dinledik ve operasyon oldu, malesef sonuç aynıydı tupler acilamadi. İlk tüp bebek tedavisi için gittigimiz doktorumuz bu rahim filmi ameliyat oncesi çekilmiş, birde simdi cektirin dedi, cektirdik. Sonuç yine ayni.. 4. Başarısız deneme sonrasi doktorum echomar'da cevat bey değişik bir yöntem ile çekiyor oraya da mutlaka gidin dedi hemen o gun gittik ama cevat bey bayram tatiline çıkmıştı nasib olmadi. Dr. Nurettin beyde israrci olunca bugun nihayet meshur "kateterli rahim filmini" cektirdik. Dr. Cevat bey kateteri ilerletti veeeeee "BİR TÜPÜN AÇILDI" dedi o anki şaşkınlığımi kelimelerle ifade etmem imkansız.. Daha o şaşkınlığım gecemeden "DİĞER TÜPÜN DE AÇILDI" dedi.. ben şok ustune şok yasadim... İşlem bitti, "eeee nasil yani, benim normal yolla bebegim olacak mi " dedim. Baska bir problemin yoksa evet, tüplerle ilgili sıkıntıyı giderdik dedi.. ve ben sanirim ancak "hamilesin" denirse bundan daha cok sevinirim... Hemen çıktım bekleme salonunda esimi buldum, daha doğrusu şaşkınlıktan, heyecandan göremedim o beni görmüş yanıma geldi.. Tabi ben ağlamaya başladım hemen, adamcağız da ben aglayinca icinden "eyvahh yine kötü bisey oldu herhalde" diye geçirmiş, son 4.5 yıldır genelde üzücü haberler duydugumuzdan ötürü, sevinçten ağladığımi düşünmemiş garibim... Neyse sarildik, sevindik vs vs vs.. cuma gunu randevumuz var dr. Nurettin bey'e. Rahimde kucuk bur cikinti farkettim belki küçük bir polip olabilir dedi bugun hsg filmini çeken dr. Cuma gunu belli olacak, bunu duymak bile uzmedi bizi bugun. RABBİM isteyen tum kardeşlerime de bize de hayirli sağlıklı salih ve Saliha evlatlar nasib etsin insaallah...
Amin canim amin inşaallah.Çok geçmiş olsun inşallah herşey çok daha Güzel devam eder Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizin kucakları en koşa zamanda dolsun
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnn allah hayırlı pozitiffler gostersinArkadaşlar yarın test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var. Yüreğim ağzımda geziyorum.
Sizin pozitifti değil mi?Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnn allah hayırlı pozitiffler gostersin
Yok cnn benim teste 5 gün var yarın 5 gunumSizin pozitifti değil mi?
Allahım darısı başıma, sağol varol arkadaşım. Sana da sağlıkla huzurla bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah.
Affedersin karıştırdımYok cnn benim teste 5 gün var yarın 5 gunum
Kaç çıktı değerinizArkadaşlar test sonucum 15.
Doktor düşük buldu, yine de dinlenmemi istedi. Sırt üstü yatacakmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?