Aralık 2017 Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhabalar sizi uzun zamandır takip ediyordum ben de tüp bebek tedavisi oldum puregon 375 merional 75 11 gün kullandım ve bugün çatlama iğnesi yapacağım ancak doktor bugün baktırmak için lh testi istemişti laboratuvar arayıp bu sonucun olmaması gerektiğini o yüzden ankaraya numune gönderdiklerini açıkladı sonuç 0.40 çıkmış bu tedavi sürecinde normal mi sizce tüp bebek merkezini aradım dönüş bekliyorum

Mrb herkese bende tedavinin 9. Uncu gunundeyim cars yumurtalar toplanacak çok karışık duygular icerisindeyim rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin

Aminn canım aminnn. Allah hepimizin sesini duysun.
Hiç korkma, telaşta yapma su gibi akıp geçiyor her şey.
İnşallah güzel haberini de burdan verirsin

Selam kızlar benimde yarın yumurtam alınacak. Bir tane iyi görünen bir tane son kontrolde büyümeyen 14 mm de kalmış yumurtam var. Ancak şöyle bir durum var. Kanamam durmuyor adetim çok uzadı. Doktorum bunun olmaması gerektiğini rahimim hazır görünmediğini söyledi. Gerekirse embriyonu dondurur rahimin hazır olunca transfer yaparız sesi. Acaba transfer gününe kadar rahimim hazır olur mu?

Canım geçmiş olsun, doktorun dışında hiç kimse bu soruna yanıt veremez.

Kanama falan olmadı zamanlarda bile rahimin dinlenmesini tercih eden doktorlar var. Benim öyle oldu mesela. Yumurtalarım ekimde toplandı ve donduruldu. Birsürü hormon ilacı iğnesi aldın üstüne yumurtalar toplandı rahimin dinlenmesi gerek dedi doktorum ve transferi erteledi.

işte sorun orda... yaş geçiyor 38 oldum. ağlamadım daha.... bi durgunluk bi suskunluk var sadece.... kısmet ne diyelim.

işte sorun orda... yaş geçiyor 38 oldum. ağlamadım daha.... bi durgunluk bi suskunluk var sadece.... kısmet ne diyelim.
Benim kuzenim 41 yaşında anne oldu, öncelikle umudunu kaybetme.
Bende iki kez düşük yaptım, ilkinde hiç bir şey anlamadım. İkincisinde de dirayetli duruyordum güya. Bir gün araba kullanıırken hüzünlü bir şarkı çaldı ve ben ağlaya ağlaya eve döndüm. Neredeyse 1,5-2 saat araba kullanarak ağladım. Belki olaydan bir kaç gün sonra idi. Sonraki bir kaç gün içersinde eşime sarılıp ağladım ve gerçekten rahatladım. Sonra da doktorumu değiştirdim. Kkendime yeni bir sayfa açtım. Nasıl birisin ne hissediyorsun bilmiyorum ama bir kadın olarak bu duyguları içinden sök at. Kurtul bir an önce ve yoluna bak.
Yürekten kucaklıyorum seni, sevgiler

K Kbr42 canım naptın? Test yaptinmi tekrardan ne durumda degerin? Hayırlı haberlerini bekliyorum..

Bende 4 negatif görmüş biri olarak her sonuçtan sonra odaya kapanıp biraz ağlayıp biraz teselli edip biraz şükredip çıkıyorum ne yapalım bizim de sınavımız bu

7defa olumsuz sonuc aldım..ılk baslarda aglıyordum ama artk ağlayamıyorum zamanla aynı sonucu almaya alıstım galiba

K Kbr42 canım naptın? Test yaptinmi tekrardan ne durumda degerin? Hayırlı haberlerini bekliyorum..

Canım kan tahlili gittikçe düşüyor 12,3 oldu. Hemşire 2 gün sonra yine test istedi ilaçları kesme dedi ama emin olmak için galiba. Yükseleceğini sanmıyorum. 4. Denemede ilk defa gebe kaldım o da kimyasal oldu. Nasip artık 1-2 ay dinlenip 5. Tedaviye başlayacağım.

7defa olumsuz sonuc aldım..ılk baslarda aglıyordum ama artk ağlayamıyorum zamanla aynı sonucu almaya alıstım galiba

Canım olumsuz olmasının nedenleri neler. Araştırma falan yaptılar mı. Bende 4. Denemede gebe kaldım o da kimyasal oldu değer düşüyor. Tek yapmadığım genetik tüp bebek kaldı

Canım olumsuz olmasının nedenleri neler. Araştırma falan yaptılar mı. Bende 4. Denemede gebe kaldım o da kimyasal oldu değer düşüyor. Tek yapmadığım genetik tüp bebek kaldı
Canm herseye bakıldı..embriyolar hep iyi kalıtede oluyor ama tutunma olmuyor..7transferin 2 si kimyasal oldu..on iki kimyasaldada ilk kez kortizon kullanmştm ama saddece 5gün..cıkolata kisti vardı amelıyat oldm rezervm düştü..şimdiki denemedede donrulmş bile kalmadı ıkı transfer oldu ama kalıtelerı iyi degıl..genetık esıme ve bana yapıldı ama embriyoya yaptrmadk..bu sefer fazla dan kalsaydı gonderecektk ama o bile kalmadı 4.gune kadar 7tane embriyo cok iyi gidiyordu sonra ıkı tane kalıverdi oda 5.gun olmasına ragmen morula evresındeydı..bosuna transfer oldm belkıde

Bende 4 negatif görmüş biri olarak her sonuçtan sonra odaya kapanıp biraz ağlayıp biraz teselli edip biraz şükredip çıkıyorum ne yapalım bizim de sınavımız bu

Canlarim bende 4 negatif yaşayanlardanim. Hikayelerinizi okuyunca uzulmedim desem yalan olur. RABBİM hayırlısını nasib etsin. Diycek sözüm yok, dua edebilirim sadece sizler için. Sevgiler duaci

Sağlıklı sıhatli hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah. Benim de bundan sonraki denemeler genetik tüp bebek olacak bana transfer edilen embriyo hatching di yani tam tutunma evresındeydı 5. Gün. Ama malesef kimyasal oldu. İlk gebelik deneyimim ilk defa değerim 1,2 yi geçti ama giderek düşüyor. 1-2 ay bekleyip bir kez daha deneyeceğiz inşallah.Eşimin de benimde genetik temiz ama demekki bizden olanlarda sıkıntı var. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Canım benim yaa gözlerim doldu şu an....Ben de seni kucaklıyorum Ben daha ağlayamadım... heralde yanlız kalmam gerekiyor. Sonucu iş yerinde öğrendim şimdi evde eşim var... Bi de bu konuda kendimi yanlız hissediyorum. Eşim işten geldi sormadı bile ne oldu diye. Küstüm konuşmuyorum ben de. Sus pus oturuyoruz şimdi o tlf da oyun oynuyor. Sonuçtan haberi yok yaptırdın mı diye sormadı bile ki bugünü beklediğimi biliyor.

Kızlar merhaba ben progestan fitil kullanıyorum ve vajinaya zor itiyorum artık çünkü iç kısım şişmiş durumda . Bu durumda olan yada bilgisi olan lutfen yardımcı olsun n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…