Hem ne agrı kasık bel bacak sanki adet olucamm..ama hamileyimMerhababende test yaptım pozitif çıktı ama hala inananmıyorum kan vermeye yarın gidicem ama felaket bir bel ağrım var sizlerde de oluyormu?
Ay canım çoğu belirtiler aynı oluyor. Amin inşallahBen de ağzımda metalik ya da pas tadı çektim 1 hafta öyle şüphelenip test yaptımkan değeri 92 çıktı adet günümden 2 gün önce. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amiiinn. Hayırlı sağlıklı olsun inşallahMerhaba arkdslar hepimizin bebeği hayrlı olsn saglıcakla zamanında kucagımıza alalım insaallah...nasipse bende aralık annesi olucam bugun öğrendim 2.bebişim geliyor
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkdslar hepimizin bebeği hayrlı olsn saglıcakla zamanında kucagımıza alalım insaallah...nasipse bende aralık annesi olucam bugun öğrendim 2.bebişim geliyor
Aynı olcak bu ufaklıkların herşeyi galibaAynı nasıl da aynı günde kalp atışı duymaya gidiyoruz @maşallah ya sen ne kadarlık evlisin
Hoşgeldin canim Allah hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkdslar hepimizin bebeği hayrlı olsn saglıcakla zamanında kucagımıza alalım insaallah...nasipse bende aralık annesi olucam bugun öğrendim 2.bebişim geliyor
Canım ben gittim kese karnımda görğnmedi diğer türlü göründü bebek daha küçükmüş 3 hafta sonra tekrar gidicemHoşgeldin canim Allah hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende 8 aylık canımAynı olcak bu ufaklıkların herşeyi galiba4 aylık evliyim canım sen ?
bende düşünüyordum gidim mi diye biraz daha bekleyim sat 24 şubat benimdeCanım ben gittim kese karnımda görğnmedi diğer türlü göründü bebek daha küçükmüş 3 hafta sonra tekrar gidicem
Hemen gitme canım biraz zaman geçsin ben şuan çok stres yaptım hiç yok yerdenbende düşünüyordum gidim mi diye biraz daha bekleyim sat 24 şubat benimde
Kayinvaldeme geldim yatiyorum hep damla seklinde geliyor ya korkuyorumCanım yat hep sakın iş yapma fazla inşallah birşeý olmaz allahın izniyle
Ay canım brnim de 28 şubat benim de karnımda ne kese ne bebek görğndü bende çok korluyorum sadece altta kese göründüKayinvaldeme geldim yatiyorum hep damla seklinde geliyor ya korkuyorumbide 28 subat spn adet tarihim dpktor 4 haftaliksin dedi
İnşallah canım yaİlk gebeliğim de cok kötüydm bulantm kanamam cok olmstu ins bu iyi gecer hayrlısıyla
Ya neden gorunmedi ne dedi doktor benim kesede sorun yok yerinde dedi doktor ama bakalim iste yarin ne dicekAy canım brnim de 28 şubat benim de karnımda ne kese ne bebek görğndü bende çok korluyorum sadece altta kese göründüstres yapmayalım dicem ama olmuyo ki . Halbuki çok zarar veriyoruz kendimize de bebeğede
Geç dollenmedir kuzum olabilir birazcık daha bekleticek seni ufaklık demek kiCanım ben gittim kese karnımda görğnmedi diğer türlü göründü bebek daha küçükmüş 3 hafta sonra tekrar gidicem
Kuzum hic korkma bende ilk gittim kese görünmedi alttan bakmayalım dedi bikac gün sonra ac karnına ve idrara sıkışık çağırdı öyle gördü geç dollenmelerde böyle olabiliyo moral bozmaya hic gerek yok strese sokma kendini de bebisi deAy canım brnim de 28 şubat benim de karnımda ne kese ne bebek görğndü bende çok korluyorum sadece altta kese göründüstres yapmayalım dicem ama olmuyo ki . Halbuki çok zarar veriyoruz kendimize de bebeğede
Geçmiş olsun canım Inşallah herşey yoluna girer bol bol dua et yat lavabo haricinde kalmamaya çalış ilaç verdiyse düzenli kullanmaya bak Allah şifa versin yardım etsin inşallah canimKayinvaldeme geldim yatiyorum hep damla seklinde geliyor ya korkuyorumbide 28 subat spn adet tarihim dpktor 4 haftaliksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?