ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Merhaba arkdslar hepimizin bebeği hayrlı olsn saglıcakla zamanında kucagımıza alalım insaallah...nasipse bende aralık annesi olucam bugun öğrendim 2.bebişim geliyor

İlk gebeliğim de cok kötüydm bulantm kanamam cok olmstu ins bu iyi gecer hayrlısıyla

Canım yat hep sakın iş yapma fazla inşallah birşeý olmaz allahın izniyle
Kayinvaldeme geldim yatiyorum hep damla seklinde geliyor ya korkuyorum bide 28 subat spn adet tarihim dpktor 4 haftaliksin dedi

Kayinvaldeme geldim yatiyorum hep damla seklinde geliyor ya korkuyorum bide 28 subat spn adet tarihim dpktor 4 haftaliksin dedi
Ay canım brnim de 28 şubat benim de karnımda ne kese ne bebek görğndü bende çok korluyorum sadece altta kese göründü stres yapmayalım dicem ama olmuyo ki . Halbuki çok zarar veriyoruz kendimize de bebeğede

Ay canım brnim de 28 şubat benim de karnımda ne kese ne bebek görğndü bende çok korluyorum sadece altta kese göründü stres yapmayalım dicem ama olmuyo ki . Halbuki çok zarar veriyoruz kendimize de bebeğede
Ya neden gorunmedi ne dedi doktor benim kesede sorun yok yerinde dedi doktor ama bakalim iste yarin ne dicek

Canım ben gittim kese karnımda görğnmedi diğer türlü göründü bebek daha küçükmüş 3 hafta sonra tekrar gidicem
Geç dollenmedir kuzum olabilir birazcık daha bekleticek seni ufaklık demek ki bende gittim bugün sadece keseyi gördük büyümüş ama kalp atışını duyamadık salı günü tekrar çağırdı bakalim

Kuzum hic korkma bende ilk gittim kese görünmedi alttan bakmayalım dedi bikac gün sonra ac karnına ve idrara sıkışık çağırdı öyle gördü geç dollenmelerde böyle olabiliyo moral bozmaya hic gerek yok strese sokma kendini de bebisi de

Geçmiş olsun canım Inşallah herşey yoluna girer bol bol dua et yat lavabo haricinde kalmamaya çalış ilaç verdiyse düzenli kullanmaya bak Allah şifa versin yardım etsin inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…