ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Hayırlı akşamlar kızlar.Benim bugün son kont vardı.Bazi nedenlerden dolayı haftaya perşembe sezeryan ile doğum olacak Allahin izniyle haber ederim inş

Hayırlı akşamlar kızlar.Benim bugün son kont vardı.Bazi nedenlerden dolayı haftaya perşembe sezeryan ile doğum olacak Allahin izniyle haber ederim inş
Hayırlı olsun canim şimdiden, Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Heyecan da vardır kavuşmanın heyecanı. Her şey gönlünce olsun canim.

Bende bugun son kontrolume gittim pazartesi sabahi sezeryan olacagim korku endise mutluluk hersey birbirine karisti cok gerginim Bir de şanssizligimdan hasta oldum faranjit oksuruk falan basladi gecmiyor napacagim dikislerle düsunmeden edemiyoum daha cok gerdi bu hastalik beni

Kızlar var mı doğum yapan? Nasıl geçti?
38 hafta bitecek birkaç gün içinde, çok korkuyorum
Doğum tarihine 31 aralık demişti doktor, belki ocak annesi olurum ne zaman gelecek bilmiyorum. İlk doğumum ve aşırı heyecanlıyım

Biz de 31 aralığı bekliyoruz ,bugun kontrol vardi her şey yolunda benim tontikligim dusinda

Aman kilo verilir doğumdan sonra çocuğun peşinde koşarken ben de bugün gittim kontrole doğum başlamış dediler korktum eve geldim sancım olursa gideceğim

Hayırlı akşamlar kızlar.Ben doğum yaptım çok şükür.Hayatta en mutlu olduğum ve en duygusal olduğum an o gündü.Darisi sizlere Allahin izniyle.Sezeryan bana gore zordu.4. Günde yeni toparladım.Ama en zoru süt problemimiz bebek emiyor ama süt gelmiyor ona stres oluyor insan inş o da hallolur.

Canım hayırlı olsun sezeryan mi oldun??? Ben de yarin sabah erkenden sezaryan olacagim ama duygularım karman çorman sute odaklandim,gelir umarım. Bir de spinal mi oldun genel mi? Bebis nasil? Umarım her şey çok güzel olur.

Kusura bakma şimdi gördüm.belden uyuşturma epidural oldum.bebiste çok iyi maşallah tek derdimiz emmek ve süt sarılık artabilir.sende sağlıkla kucağına alıp hayirlica büyültürsün inş

Kusura bakma şimdi gördüm.belden uyuşturma epidural oldum.bebiste çok iyi maşallah tek derdimiz emmek ve süt sarılık artabilir.sende sağlıkla kucağına alıp hayirlica büyültürsün inş
Canım Ben de salı oldum evet benim icin toparlanmak zor oldu ama ben ameliyatlardan sonr hep böyleyim. Neyse bir sey sormak istiyorum senin ayaklarında da ödem oldu mu? Benm dizime kadar ödemin var

Bende dogurdum 11 günluk olduk bile 2. Sezeryanim ilk 3 gun cok zordu sonra rahatladim spinal oldum cok gaz sancim sırt agrim ve ödemim oldu ama bir hafta sonra gecti cok sukur. Sutüm hamileyken gelmeye baslamisti ama bebisim tutmakta zorlandi ama onu da bol bol idman yaparak düzelttik suan hersey yolunda cok sukur.

Ödemim çok fazla oldu.halada var 2 haftayı bulur gecmesi dedi.bebek anca emiyor zaten vok geç geldi ucundaki yara için diyeceginiz varmı.sut içinde yapmadigim kalmadı dok sütun yeterli gelmezse mama dedi.cok üzülüyorum

Canım benim de göğüslerim fena oldu ama yara degil. Ben lahana yaprağı koydurdum etkili diyemem ama rahatlattı. Lanishon krem oneriyorlar . Benim de ödemin cok, sırtım agriyor vucudum ateş gibi. Biraz pişman oldum acikcasi ama bebek her sete değer.

Ay be guzel 3 günde gecen ağrı sızı masallah sana. Benim agrım sizin cok fena . Bazen yürümekte zorlaniyorum. bebeğime tek ben bakiyorum o da iyileşme sürecin zorlan.dı .

Ay be guzel 3 günde gecen ağrı sızı masallah sana. Benim agrım sizin cok fena . Bazen yürümekte zorlaniyorum. bebeğime tek ben bakiyorum o da iyileşme sürecin zorlan.dı .
Bende yalnizim malesef o yuzden allah güc verdi galiba cok sukur her isimi kendim yaptim kendim baktim bebegime bir tane daha cocugum var onunla da ilgilendim ev isi falan hepsi bendeydi o yuzden hiç durmadim ameliyattan sonra hemen kalktim bir daha da oturmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…