Terlik unutmuşum ben. Bide fincan. =) alt pijama 4 adet kirlettim kanamam yoğundu hasta benzinden bile çıkmistiSlm arkadaşlar nasılsınız.Bakalim ilk kim doğuracak heycan dolu son aya girdik.Kiz çocuğu erken gelir diyorlar inş kendiliğinden gelecekmi bakalım.hastane çantamızda hazır Allahin izniyle kucagimiza alalım kuzuları.ikinci doğum yapacak anneler çantada onemli olmasi gereken birşey varmi ben çevreden bilgi aldığım kadarıyla hazırladım.
Sezeryanmiydi sizinki.iyikide sormuşum ben orkid koymustum çantaya hasta bezi almamıştımTerlik unutmuşum ben. Bide fincan. =) alt pijama 4 adet kirlettim kanamam yoğundu hasta benzinden bile çıkmisti
Hasta bezini bende alamadım hastane ben dogumdayken liste vermişti abur cubur şeyler meyve suyu hasta bezi falan anne ye alınacaklar diye o ara eşim almıştıSezeryanmiydi sizinki.iyikide sormuşum ben orkid koymustum çantaya hasta bezi almamıştım
NormaldiSezeryanmiydi sizinki.iyikide sormuşum ben orkid koymustum çantaya hasta bezi almamıştım
Canım kiloya takılma.bebeğin pozisyonundan dolayı değişebiliyor.benim de bi kere öyle oldu bi haftada sadece 50 gr almış gözüküyordu doktor öyle demişti tam yuvarlayamıyormuş bazen pozisyondan dolayı.sonraki haftalarda 300-400 gr aldı.bende korkmuştum ama durumlar böyle :)Merhaba canlar bir sürü eksikle devam ediyorum , ben terlik yerine panduf alarım diye düşündüm. Sonuçta ayaklar sıcak olsun aralık doğumu icin daha iyi olur diye düşündüm. Bebekle bakim kremlerini alacagim ınsallah besik anne ürünleri yani liste kabarık. Bir sey sormak istiyorum bebeğim 10 günde sadece 50 gram almış bir normal mi? Biraz canim sıkıldı vallahi pompisimi besleyemedim mi diye((
Ay inşallah canim ağzından bal damlıyor, kızımız baş aşağı duruyor haftalardır ve kordonu boynun altında toplanmış ama dolanmış demedi doktorumuz . Insallah Önce sağlıklı olsun da kilosu da azicik olsun ki minciklayabilelim:)))Canım kiloya takılma.bebeğin pozisyonundan dolayı değişebiliyor.benim de bi kere öyle oldu bi haftada sadece 50 gr almış gözüküyordu doktor öyle demişti tam yuvarlayamıyormuş bazen pozisyondan dolayı.sonraki haftalarda 300-400 gr aldı.bende korkmuştum ama durumlar böyle :)
Önemli bi durum olsa doktor mutlaka söylerdi içini ferah tut canım.benim de sata göre Doğum 5 Aralık ama doktor 25 Kasım’a gün verdi.zorunlu sezeryan olacak önceden ameliyat olduğu için.sağlıkla gelsinler inşallahAy inşallah canim ağzından bal damlıyor, kızımız baş aşağı duruyor haftalardır ve kordonu boynun altında toplanmış ama dolanmış demedi doktorumuz . Insallah Önce sağlıklı olsun da kilosu da azicik olsun ki minciklayabilelim:)))
Sağlıklı olarak kavuşmanız dileğiyle,Önemli bi durum olsa doktor mutlaka söylerdi içini ferah tut canım.benim de sata göre Doğum 5 Aralık ama doktor 25 Kasım’a gün verdi.zorunlu sezeryan olacak önceden ameliyat olduğu için.sağlıkla gelsinler inşallah
Terlik unutmuşum ben. Bide fincan. =) alt pijama 4 adet kirlettim kanamam yoğundu hasta benzinden bile çıkmisti
Günaydın hanımlar sizin baya az kalmış, heyecan var mi?Selam kızlarrrrr nasıl gidiyor
GünaydınGünaydın hanımlar sizin baya az kalmış, heyecan var mi?
A.S sizin çok az kalmis hayırlı haberler bekliyoruz sonra darısı bize inşSelam kızlarrrrr nasıl gidiyor
Canım sen ne yaptın hallettinmi varmı aklına takilanGünaydın hanımlar sizin baya az kalmış, heyecan var mi?
Teşekkür ederizA.S sizin çok az kalmis hayırlı haberler bekliyoruz sonra darısı bize inş
Benim de nisanim geldi dün itibariyle 1 cm acikligim vardı aynenKızlar 38+0 haftalık oldum bugün nişanım geldim 1 parmak açıklık ve sancım 10 dk bir var . Hayırlısıyla doğumumuz olsun inşallah nişanı gelen var mı
Valla hala brkliyom ben ne gelen var ne gidenBenim de nisanim geldi dün itibariyle 1 cm acikligim vardı aynen
Şimdi bekliyoruz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?