ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Terlik unutmuşum ben. Bide fincan. =) alt pijama 4 adet kirlettim kanamam yoğundu hasta benzinden bile çıkmisti

Sezeryanmiydi sizinki.iyikide sormuşum ben orkid koymustum çantaya hasta bezi almamıştım
Hasta bezini bende alamadım hastane ben dogumdayken liste vermişti abur cubur şeyler meyve suyu hasta bezi falan anne ye alınacaklar diye o ara eşim almıştı

Merhaba canlar bir sürü eksikle devam ediyorum , ben terlik yerine panduf alarım diye düşündüm. Sonuçta ayaklar sıcak olsun aralık doğumu icin daha iyi olur diye düşündüm. Bebekle bakim kremlerini alacagim ınsallah besik anne ürünleri yani liste kabarık. Bir sey sormak istiyorum bebeğim 10 günde sadece 50 gram almış bir normal mi? Biraz canim sıkıldı vallahi pompisimi besleyemedim mi diye((

Canım kiloya takılma.bebeğin pozisyonundan dolayı değişebiliyor.benim de bi kere öyle oldu bi haftada sadece 50 gr almış gözüküyordu doktor öyle demişti tam yuvarlayamıyormuş bazen pozisyondan dolayı.sonraki haftalarda 300-400 gr aldı.bende korkmuştum ama durumlar böyle :)

Ay inşallah canim ağzından bal damlıyor, kızımız baş aşağı duruyor haftalardır ve kordonu boynun altında toplanmış ama dolanmış demedi doktorumuz . Insallah Önce sağlıklı olsun da kilosu da azicik olsun ki minciklayabilelim:)))

Önemli bi durum olsa doktor mutlaka söylerdi içini ferah tut canım.benim de sata göre Doğum 5 Aralık ama doktor 25 Kasım’a gün verdi.zorunlu sezeryan olacak önceden ameliyat olduğu için.sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar 38+0 haftalık oldum bugün nişanım geldim 1 parmak açıklık ve sancım 10 dk bir var . Hayırlısıyla doğumumuz olsun inşallah nişanı gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…