ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Slm arkadaşlar ikinizinde ilk dogumumu cinsiyetleri nedir.Bende kont vardı bebek aşağı dönmüş ama doğum belirtisi yok dedi benim kızım olacak Allahin izniyle inş kendiliğinden gelir bizler içinde dua edermisiniz Sizde sağlıkla kurtulun inş Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Canım sen ne yaptın hallettinmi varmı aklına takilan
Canım ben beşiği bekliyorum bu hafta ici de bebek eşyalarını yıkamayı planlıyorum. Hastane icin gerekli olanları aldim. Kuzenim doğum fotoğrafçısı onunla dış çekim vs yaptik ama artık yorucu olabiliyor, simdi kız arkadaşlarımla bebek icin 5 çayı yapacagiz . Gunler geçsin diye cabaliyoruz

Hanımlar ben bi forum da doğumun kolay geçmesi icin himam duası okunur diye bir şey okudum deneyen ya da duyan var mi????

Heycan dan gelecek bizim kuzular onlar içerde rahat ama anneler telasta.Katiluyorum sana ilk başta erken yapmayin dediler.simdide hem biz agirlastik hemde stres oluyor insan hala sanki biseyler eksikmis gibi.Son ayın icindeyiz hayırlısı.

Anneler ben de kac kilo aldığınızi merak ettim, bir de artık ödem olmaya basladim resmen çoraplar bileklerimi kesiyor. Benim boyum 167 cm 77 ile basladim 88 le devam ediyorum ama artık ödemden her şeyin izi üstümde. Bu ara eşime uyup yeme düzenimi bozdum boyle görunuyorum su halimi de cok seviyorum

Hiç sancısı olan var mi? Ben de henüz düzenli doğum sancısı yok ,tabi haftamda erken. Bebeğim de kucuj(bi hafta geriden geliyor .

Hiç sancısı olan var mi? Ben de henüz düzenli doğum sancısı yok ,tabi haftamda erken. Bebeğim de kucuj(bi hafta geriden geliyor .
Slm canım bende de birşey yok çok istiyorum ama kısmet ne olacak. benim bu cuma çatı muayenesi yapılacak ama bu kesin birşey belli edermi bilemem sezeryan sadece süt geç gelecek korkusundan ıstemiyorum ☹

Slm canım bende de birşey yok çok istiyorum ama kısmet ne olacak. benim bu cuma çatı muayenesi yapılacak ama bu kesin birşey belli edermi bilemem sezeryan sadece süt geç gelecek korkusundan ıstemiyorum ☹
Vallahi sona geldikçe icimde garip hisler ne hissedecegimi bilemiyorum, benim kuzenim Sezaryan oldu ve sütünün maşallahı vardi korkma, ınsallah bizim de bol bol olur. Ben nstye gitdim,regli sancısı gibi sandim vardi ama düzensiz ara ara 100 bulan sandim vardi.

Hanımlar doğumlar mi gerçekleşti? Nerelerdesiniz? Biz bekliyoruz ama dudaklarim falan çatladı ve ikk defa gözlerim de sis

Hayırlısıyla kavuşmanız dileğiyle. Cati açılması icin bir sey yaptin mi canim? Hurma tarçınlı su ahu dudu yaprağı çayi squat???
Hurma yiyorum ahududu yaprağı bulamadım yürüyüş yapıyorum pilates de. Tarçınlı suyu duymamıştım nst de düzensiz sancılar var çok şiddetli değil bilmiyorum daha ne kadar bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…