Benim de öyle ama devam ediyor kahverengi akıntı şeklinde.Valla hala brkliyom ben ne gelen var ne giden
Canım ben beşiği bekliyorum bu hafta ici de bebek eşyalarını yıkamayı planlıyorum. Hastane icin gerekli olanları aldim. Kuzenim doğum fotoğrafçısı onunla dış çekim vs yaptik ama artık yorucu olabiliyor, simdi kız arkadaşlarımla bebek icin 5 çayı yapacagiz . Gunler geçsin diye cabaliyoruzCanım sen ne yaptın hallettinmi varmı aklına takilan
Ha mim ile başlayan surelerdir. Mü’min Suresi, Fussilet Suresi, Şura Suresi, Zuhruf Suresi, Duhan Suresi, Casiye Suresi, Ahkaf Suresi.Hanımlar ben bi forum da doğumun kolay geçmesi icin himam duası okunur diye bir şey okudum deneyen ya da duyan var mi????
Heycan dan gelecek bizim kuzular onlar içerde rahat ama anneler telasta.Katiluyorum sana ilk başta erken yapmayin dediler.simdide hem biz agirlastik hemde stres oluyor insan hala sanki biseyler eksikmis gibi.Son ayın icindeyiz hayırlısı.Canım ben beşiği bekliyorum bu hafta ici de bebek eşyalarını yıkamayı planlıyorum. Hastane icin gerekli olanları aldim. Kuzenim doğum fotoğrafçısı onunla dış çekim vs yaptik ama artık yorucu olabiliyor, simdi kız arkadaşlarımla bebek icin 5 çayı yapacagiz . Gunler geçsin diye cabaliyoruz
Doğum yaptın mı cNımBenim de nisanim geldi dün itibariyle 1 cm acikligim vardı aynen
Şimdi bekliyoruz bakalim
Yok Canım daha 36 haftalığız ama herkes sen 2 haftaya doğurursun diyorDoğum yaptın mı cNım
Hayir daha bekliyoruz. Sen?Doğum yaptın mı cNım
Yok ama şuan sancım var inşallah olurHayir daha bekliyoruz. Sen?
Hadii hayırlısı Allah yardımcınız olsunYok ama şuan sancım var inşallah olur
Slm canım bende de birşey yok çok istiyorum ama kısmet ne olacak. benim bu cuma çatı muayenesi yapılacak ama bu kesin birşey belli edermi bilemem sezeryan sadece süt geç gelecek korkusundan ıstemiyorum ☹Hiç sancısı olan var mi? Ben de henüz düzenli doğum sancısı yok ,tabi haftamda erken. Bebeğim de kucuj(bi hafta geriden geliyor .
Vallahi sona geldikçe icimde garip hisler ne hissedecegimi bilemiyorum, benim kuzenim Sezaryan oldu ve sütünün maşallahı vardi korkma, ınsallah bizim de bol bol olur. Ben nstye gitdim,regli sancısı gibi sandim vardi ama düzensiz ara ara 100 bulan sandim vardi.Slm canım bende de birşey yok çok istiyorum ama kısmet ne olacak. benim bu cuma çatı muayenesi yapılacak ama bu kesin birşey belli edermi bilemem sezeryan sadece süt geç gelecek korkusundan ıstemiyorum ☹
40+2 olarak bekliyorum halaHanımlar doğumlar mi gerçekleşti? Nerelerdesiniz? Biz bekliyoruz ama dudaklarim falan çatladı ve ikk defa gözlerim de sis
Hayırlısıyla kavuşmanız dileğiyle. Cati açılması icin bir sey yaptin mi canim? Hurma tarçınlı su ahu dudu yaprağı çayi squat???40+2 olarak bekliyorum hala
Hurma yiyorum ahududu yaprağı bulamadım yürüyüş yapıyorum pilates de. Tarçınlı suyu duymamıştım nst de düzensiz sancılar var çok şiddetli değil bilmiyorum daha ne kadar bekleyecekHayırlısıyla kavuşmanız dileğiyle. Cati açılması icin bir sey yaptin mi canim? Hurma tarçınlı su ahu dudu yaprağı çayi squat???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?