- 5 Mart 2019
- 222
- 152
- 33
- 34
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Bu sabahki testim. Gitgide koyulaşmış. Ve ben dayanamadım gittim kan verdim bir saat önce: 66.910 görmeye o kadar şartlanmıştım ki hala gözümden yaş süzülüyor durduramıyorum. İnşallah devamı gelir.
Hayırlı olsun canımkan testim yarın. predictor'de sonuç bu umarım herşey bu kadar pozitif devam eder
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım
İnşallah canım darısı isteyen herkese olsun sağlıkla..Aralık ayı bol bebiş ayı sanırım hep güzel haberler geliyor maşallah darısı bize de inşallah
3. Gün veya 5. Gün transferi icin karar vermeye çalışıyorlardır merak etmeyin ....Kızlar 17 yumurta 10u birleşmiş az önce aradılar cumartesi çağırırlar diye tahmin esiyordum pazartesi de transfer olabilir demişler ilkinde böyle olmamıştı bir sıkıntı yok dediler ama insan korkuyor
Harika !!!!! Çok sevindimBu sabahki testim. Gitgide koyulaşmış. Ve ben dayanamadım gittim kan verdim bir saat önce: 66.910 görmeye o kadar şartlanmıştım ki hala gözümden yaş süzülüyor durduramıyorum. İnşallah devamı gelir.
Normal gibi duruyor ; internette doubling time ı hesaplayan siteler var katlanması normal mi diye beta hcg doubling diye yazarsanız çıkar ama bence takmayın , insallah uzuuuuuuun bir yolumuz var 9 at 10 gün ; böyle geçmez (kendi kendime böyle tekrarlıyorumKızlar 8.gün 132ydi sonucum 10.gün 248 ama 8.günü akşam vermiştim 10.günü bugün sabah erkenden verdim artış normal değil mi
Bence sen de pozitif göreceksin, ama beklemek istiyorsan sen bilirsinHarika !!!!! Çok sevindiminsan dayanamıyor ama degil mi bense herkesi gaza getirdim , kendim idrar testini gördükten sonra kan testini beklemeye karar verdim
Darısı kesenin ve kalp atışının başına
Merhaba Benim de 23 aralık transfer günüm aynıyiz ama test günüm 02 ocak senin niye 04 ocak verilmiş anlayamadim
Benim 3.gün embriyosuydu canım.Aa kalite olduğu söylendi. .
Benimde 5.gun embriyosu ben suna inanıyorum ister 3 yada 5 olsun kısmetse tutar o kadar hikayeler gördüm ki çok kalitesiz yumurtalar bile tutuyor onemli olan rahime yerleştikten sonra o sır olan kısımda.
Bende öyle düşündüm ama ilkini 4 buçuk aylık kaybedince herşey geliyor aklıma3. Gün veya 5. Gün transferi icin karar vermeye çalışıyorlardır merak etmeyin ....
Merhaba, benim de 23 Aralık, 1 ocak verildiMerhaba Benim de 23 aralık transfer günüm aynıyiz ama test günüm 02 ocak senin niye 04 ocak verilmiş anlayamadim
bu sefer olacak insallah merak etmeyinBende öyle düşündüm ama ilkini 4 buçuk aylık kaybedince herşey geliyor aklıma
Yeni bebisler hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?