Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Kızlar 17 yumurta 10u birleşmiş az önce aradılar cumartesi çağırırlar diye tahmin esiyordum pazartesi de transfer olabilir demişler ilkinde böyle olmamıştı bir sıkıntı yok dediler ama insan korkuyor
3. Gün veya 5. Gün transferi icin karar vermeye çalışıyorlardır merak etmeyin ....

Harika !!!!! Çok sevindim insan dayanamıyor ama degil mi bense herkesi gaza getirdim , kendim idrar testini gördükten sonra kan testini beklemeye karar verdim
Darısı kesenin ve kalp atışının başına

Kızlar 8.gün 132ydi sonucum 10.gün 248 ama 8.günü akşam vermiştim 10.günü bugün sabah erkenden verdim artış normal değil mi
Normal gibi duruyor ; internette doubling time ı hesaplayan siteler var katlanması normal mi diye beta hcg doubling diye yazarsanız çıkar ama bence takmayın , insallah uzuuuuuuun bir yolumuz var 9 at 10 gün ; böyle geçmez (kendi kendime böyle tekrarlıyorum )

Harika !!!!! Çok sevindim insan dayanamıyor ama degil mi bense herkesi gaza getirdim , kendim idrar testini gördükten sonra kan testini beklemeye karar verdim
Darısı kesenin ve kalp atışının başına
Bence sen de pozitif göreceksin, ama beklemek istiyorsan sen bilirsin
2019 çok güzel bitiyor eşek sıpası

Benimde 5.gun embriyosu ben suna inanıyorum ister 3 yada 5 olsun kısmetse tutar o kadar hikayeler gördüm ki çok kalitesiz yumurtalar bile tutuyor onemli olan rahime yerleştikten sonra o sır olan kısımda.
Inşallah bizde aralık ayı güzel haberler ile kapatırız. Allah bize de nasip eder insallah

Kızlar benim transfer 2 ocak ya....doktor bana probiyotik verdi neden acaba.? Rahim 8.5 Muş o yüzden teee ocak a şarkti ya...şu nar kimisine kalinlasma kimisinede inceltme yapiyormus

Kızlar merhaba benimde transferim 24 Aralık dr bana 1 Ocak dedi negatif çıkarsa ilaçlara devam et 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Benim ilk denemem ve olursa ilk kez hamile olacam İnş. Hepimizin gönlünden geçen olsun... 5. Gün embriyosuydu 5AA. Bi de 3 AA çözdürmüştü ama ben tek istedim geri dondurdu. Şansın %10-15 artar dedi ama göze alamadım çoğul gebelik istemediğim için. Tutmazsa 2 transfer düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…