- 26 Haziran 2018
- 174
- 98
- 48
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar benimde transferim az sonra bana dua edin lütfen
Evet daha erkenmişBugün 4. Gün.... ben biraz abarttım ; dediğim gibi literatürde en erken 5. Günde görülebiliyor, o da kanda ve herkeste degil... moral bozmaya gerek yok işte ama benim karakterim aşırı tezcanlıyım((( bu sefer sakin olacağım dedim ama işte hormonlar dinlemiyor kendimi bu sefer her sonuca hazırladım a planı b planı c planı yaptım o yüzden sorun yok Geçen sefer çok havaya girmiştim pozitifi görür görmez telefondan Uygulama yüklemiştim hadi kendim neyse de eşimle babama da yükletmiştim bu sefer 12 hafta kimseye söylemeyeceğim pozitif olursa.....
Benim içimden sen hamilesin geçiyor güzel haberlerini bizimle paylaşırsan daha da sevinelim. Ayrıca şu aşılama olayı insanların sadece vakit kaybından başka bişey değil yani.Evet daha erkenmişbu benim ilk transferim. İki defa aşılama denedik sonuç alamadık. İlk defa idrar testinde silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum çok tuhaf hissediyorum. Cuma kanda baktırıcam o güne kadar sakin kalmaya çalışıyorum bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun dua edelim
RahatlayamıyorumMerhaba hayırlı olsun Bence artık rahatlayabilirsizbirşey merak ettim bu testin markası nedir erken gebelik testimi normalmi
Her zaman güzel düşünelim ki güzel şeyler olsun o yüzden 10 gün sonra yapın diyorlar boşa boşa stres oluyoruz daha önceki denemelerde erken test olayını yapardım üzülürdüm artık gunu geldiğinde yapıyorum.
Haklısın aslında sonradan üzülmek daha fena. O yüzden kan testi için sabrediyorum. Ama doktorum da maşallah 11. güne verdi testi, 8de bi test yaptırsam, negatif çıkarsa da daha günüm var derim, olumsuza kendimi hazırlarım. Şu an hiç olumsuz düşünmüyorum embriyolarım hisseder de bırakır diyeBir onceki denememde senin gibi pozitif sonucu almıştım herkesle paylaştık iki kere test yaptırdım sorun yoktu sonrasında boş gebelik denildi cok sevinip sonrada hüsran yaşamak daha acı o yüzden bu kez hemen paylaşmayacağım.
Inşallah öyledir ya hemen gelir yazarım sonucu buraya ne çıkarsa artıkBenim içimden sen hamilesin geçiyor güzel haberlerini bizimle paylaşırsan daha da sevinelim. Ayrıca şu aşılama olayı insanların sadece vakit kaybından başka bişey değil yani.
Bendeki olay olumsuz görüp üzülmek değil, aksine silik de olsa ikinci çizgiyi görüp sevinmemeye çalışmakmerhabalar. ilk denememiz, 17 Aralık'ta transfer oldum, 27'sinde test günüm. sabırla o günü bekliyorum :)
gebelik olmuşsa dahi idrarda bu kadar erken pek çıkmaz. bhcg hormonu ilk önce kanda yükselir... idrar testinde olumsuz sonuç görüp üzmeyin kendinizi lütfen...
5. gün çıkması çok mümkün değil bence çünkü yerleşme 4.ve 5. Gün gerçekleşiyor ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir ama belki de doğrudur istersen idrar testinin görüntüsünü at, ikinci çizginin pembe olması gerekiyorKızlar selam. 19 aralık 2 embriyo 5. gün transferi yapıldı bana. Bugün 6. günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım ve silik çizgi görüyorum, bugün çıkan dünkünden daha koyu. Sorum şu: progesteron fitil kullanıyorum ve idrar örneğimde bu ilaçtan kalma beyazlıklar da var haliyle. Acaba bu ilaç yüzünden test sonucu etkileniyor olabilir mi?
Evet ikinci testte pembe çizgi var hadi inşallah hamilesindirDün ve bugün. Bana öyle gelmiyorsa bugün çizgide koyulaşma var. Ama aldığım ilaçlardan mı diye şüpheleniyorum. Günde üç kere progestan fitil yapıyorum değeri yükselten oymuş gibi de geliyor. Beklemek zor yani.
5. gün çıkması çok mümkün değil bence çünkü yerleşme 4.ve 5. Gün gerçekleşiyor ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir ama belki de doğrudur istersen idrar testinin görüntüsünü at, ikinci çizginin pembe olması gerekiyor
5. gün test için erken diyordum ama birçok tüp bebek uzmanı 5. gün embriyosunun 48 saat içinde tutunacağını söylemiş. Gidişatı görürüm diye dün test yaptım, sonucunu ciddiye almadım. Ama bugün test sonucu daha koyu çıkınca bi acaba mı dedim açıkçasıEvet ikinci testte pembe çizgi var hadi inşallah hamilesindir
Ben 4 gün idrar yaptım silik çıktı senin gibi akşam kan verdim değerim 10 çıktı 5 gün tekrardım 19 çıktı 7. Gün 45 çıktı 11. Gün 293 çıktı bu kişiyle alakalı benim hemen idrarda göründü ki bide sabah idrarı bile değildi :) ben ilk öğrendiğimde kaptırmadım temkinli oldum yani hayırlısı herşeyin5. gün test için erken diyordum ama birçok tüp bebek uzmanı 5. gün embriyosunun 48 saat içinde tutunacağını söylemiş. Gidişatı görürüm diye dün test yaptım, sonucunu ciddiye almadım. Ama bugün test sonucu daha koyu çıkınca bi acaba mı dedim açıkçası
Hadi inşallah bakalım cuma kan testi yapıcam
Benim de ilk idrar değil bunlar, sabah uyandığımda o kadar sıkışmış hissediyorum ki aklıma gelmiyor testBen 4 gün idrar yaptım silik çıktı senin gibi akşam kan verdim değerim 10 çıktı 5 gün tekrardım 19 çıktı 7. Gün 45 çıktı 11. Gün 293 çıktı bu kişiyle alakalı benim hemen idrarda göründü ki bide sabah idrarı bile değildi :) ben ilk öğrendiğimde kaptırmadım temkinli oldum yani hayırlısı herşeyin
Kızlar transferden sonraneler yaptınız ayrıca transferden sonra ıslaklık hissettiniz mi hiç
Benim de ilk idrar değil bunlar, sabah uyandığımda o kadar sıkışmış hissediyorum ki aklıma gelmiyor test
Hayırlısı bakalım. Sizin de hayırlı olsun ne güzel sonuç gelmiş, darısı başımıza
Ay demeyin öylesizin yüzünüzden yarın ben de test yapıcam
O da birşey mi ; şahsen gaza getiren insan olarak kendim de gaza gelip idrar testi aldımAy demeyin öyleben de normalde pazartesi kan testim, ama dayanamayıp cuma yapıcam, geldim burda yarın yap diyen oldu diye acaba yarın yapsam mı diyorum buradaki destek, birlik çok güzel ama bu kadar da gaza getirmemeliyiz birbirimizi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?