Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Şaka bir yana , erkenden öğrenmeye çalışmamın sebebi çok ağır bir işim var ve ona göre yol haritası çizeceğim yeni yıldan sonra .... tekrar negatif olursa belki ücretsiz izne çıkarım .....

Bende 2 saatlik idrarla yaptım ama negatif, hayalet çizgi bile yok. 5. Günde 5.gün embriyosunun çıkması gerekirdi

Şaka bir yana , erkenden öğrenmeye çalışmamın sebebi çok ağır bir işim var ve ona göre yol haritası çizeceğim yeni yıldan sonra .... tekrar negatif olursa belki ücretsiz izne çıkarım .....
İş olayı önemli evet. Ben bu hafta raporluydum, fizikselin yanında özellikle psikolojik olarak insanlar yoruyor. İnşallah pozitif olur da ona göre izin yaparsın

Bende 2 saatlik idrarla yaptım ama negatif, hayalet çizgi bile yok. 5. Günde 5.gün embriyosunun çıkması gerekirdi
5. gün erken, öyle düşünme. Kiminin tutunması geç oluyormuş. Bende çizgi çıktı da bi şey var mı yok mu daha belli değil. Bütün olay kanda ne çıkacağı. Sabırlı ol güzel düşün, inşallah güzel olur sonuç

Ya bende tutunma kanaması gibi şeyler olmadı. İlla olmalı mı yoksa olmasa da tutunabiliyor mu embriyo acaba?

Ya bende tutunma kanaması gibi şeyler olmadı. İlla olmalı mı yoksa olmasa da tutunabiliyor mu embriyo acaba?
Bende de kanama olmadı henüz. Çocuğu olan arkadaşlarıma sormuştum, tutunma kanaması yaşamamış bazıları. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler, hatta bazı kişilerde belirti bile olmuyor. İlk aşılama yaptırdığımda ilaçların etkisiyle bir sürü belirtim vardı, baya hamileyim diye havaya girmiştim. Test günümde hem sıfırı gördüm, hem de regl oldum. Tek gerçek var o da kan testi, gerisini boşver o yüzden.

kan testim yarın. predictor'de sonuç bu umarım herşey bu kadar pozitif devam eder

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-12-26 at 09.13.47.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 21
İlk denemelerde hüsran olunca insan biraz daha temkinli ilerliyor ..... kalp atışını görmek bile degil - kulaklarımla duymadığım sürece oh be diyemeyeceğim .....

Kızlar 17 yumurta 10u birleşmiş az önce aradılar cumartesi çağırırlar diye tahmin esiyordum pazartesi de transfer olabilir demişler ilkinde böyle olmamıştı bir sıkıntı yok dediler ama insan korkuyor

Kızlar 8.gün 132ydi sonucum 10.gün 248 ama 8.günü akşam vermiştim 10.günü bugün sabah erkenden verdim artış normal değil mi

Bugün opu günümdü sira geldi zor bekleyişe.
Progesteron hormonu 1.95 çıktığı için gelecek ay transfer olacak inşallah minişler sağlıklı olur hepsi yaşarlar

Merhaba Benim de 23 aralık transfer günüm aynıyiz ama test günüm 02 ocak senin niye 04 ocak verilmiş anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…