- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
- 53
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Bende 2 saatlik idrarla yaptım ama negatif, hayalet çizgi bile yok. 5. Günde 5.gün embriyosunun çıkması gerekirdiBenim de ilk idrar değil bunlar, sabah uyandığımda o kadar sıkışmış hissediyorum ki aklıma gelmiyor test
Hayırlısı bakalım. Sizin de hayırlı olsun ne güzel sonuç gelmiş, darısı başımıza
Allah sonumuzu hayır etsinO da birşey mi ; şahsen gaza getiren insan olarak kendim de gaza gelip idrar testi aldım
İş olayı önemli evet. Ben bu hafta raporluydum, fizikselin yanında özellikle psikolojik olarak insanlar yoruyor. İnşallah pozitif olur da ona göre izin yaparsınŞaka bir yana , erkenden öğrenmeye çalışmamın sebebi çok ağır bir işim var ve ona göre yol haritası çizeceğim yeni yıldan sonra .... tekrar negatif olursa belki ücretsiz izne çıkarım .....
5. gün erken, öyle düşünme. Kiminin tutunması geç oluyormuş. Bende çizgi çıktı da bi şey var mı yok mu daha belli değil. Bütün olay kanda ne çıkacağı. Sabırlı ol güzel düşün, inşallah güzel olur sonuçBende 2 saatlik idrarla yaptım ama negatif, hayalet çizgi bile yok. 5. Günde 5.gün embriyosunun çıkması gerekirdi
İşte benim sonucu gördün ya, 6. gün koyulaştı. Yarından sonra bi daha yap sen de. İnşallah olmuştur ya
Bende de kanama olmadı henüz. Çocuğu olan arkadaşlarıma sormuştum, tutunma kanaması yaşamamış bazıları. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler, hatta bazı kişilerde belirti bile olmuyor. İlk aşılama yaptırdığımda ilaçların etkisiyle bir sürü belirtim vardı, baya hamileyim diye havaya girmiştim. Test günümde hem sıfırı gördüm, hem de regl oldum. Tek gerçek var o da kan testi, gerisini boşver o yüzden.Ya bende tutunma kanaması gibi şeyler olmadı. İlla olmalı mı yoksa olmasa da tutunabiliyor mu embriyo acaba?
Çıkmış bi şey kalmamışkan testim yarın. predictor'de sonuç bu umarım herşey bu kadar pozitif devam eder
Şimdiden hayırlı olsun pozitifi görmüşsünkan testim yarın. predictor'de sonuç bu umarım herşey bu kadar pozitif devam eder
Merhaba transfer gününüz kaçıydı.Çok şükür bak ben sana demiştim :) hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin biz de keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışını duymaya gidicez
Merhaba Benim de 23 aralık transfer günüm aynıyiz ama test günüm 02 ocak senin niye 04 ocak verilmiş anlayamadimMerhaba arkadaşlar..hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. .benim transferim 23 aralıkta yapıldı. .ve test günüm 4 ocak..çok tezcanliyim. .ama günümden önce test yapıp kendimi strese sokmayı düsünmüyorum. .böyle ćok daha rahat. .size tavsiyem çok düşünmeyın. .ve bir hobi edinin..Ayrıca rapor almaya da gerek yok..çok ağır bir işte calismiyorsaniz calismaya devam edin... .kafanız dagilir. .ha birde tüp bebekle ilgili internette gerekli gereksiz bir sürü bilgi var..hiç aramayin. .yani kafanızı doldurmayin..mutlu ve sağlıklı günler diliyorum..
Merhaba Benim de 23 aralık transfer günüm aynıyiz ama test günüm 02 ocak senin niye 04 ocak verilmiş anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?