Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Kızlar merhaba, ne çok güzel haber var burada çok mutlu oldum. Sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz inşallah. ben de 23 Aralıkta transfer oldum 3. Günüm bitti çok şükür test günüm 2 Ocak. Bir grup daha açılmış Aralık ayında transfer olanlar diye o nedenle bölünmüşüz. Birarada olsaydı herkes keşke

Kızlar o zaman toplam 5 kişiyiz guzel haberi beklenen
1-Peteklim
2-December 2019
3-Bukbukus
4-Burcuengin
5-Rainbow66

insallah , bugün bulantım biraz hafifledi , herseyden bir anlam çıkarmak zor geliyor(( yalnız her işi ters olan %50 laz biri olarak ; sabah bulantısı bende akşam oluyor akşam 18-21 arası acayip bir bulantı ... son 3 gündür .... bugün bir gıdım azdı ama

Dis eti iltihabi olan varmi aranizda
Diş eti iltihabı değil ama transfere 1 gün kalaya kadar dişimle uğraştım ; 2 hafta içinde 20 yaş dişim çekildi ; alveolit diye bir kemik iltihabı oldu damar yoluyla antibiyotik almak zorunda kaldım , o yetmedi önündeki dişe kanal tedavisi yapıldı , o da yetmedi agrılar hiç geçmedi... ta ki transferden 1 gün öncesine kadar ... Allah yardım eder diye düşünüyorum , apse gibi bir durum veya vücudunuzun genel durumunu etkileyen bir durum yoksa veya dişinizi kaybetme veya diş ile ilgili ekstra bir tedavi görmeyecekseniz etkileyeceğini zannetmiyorum ama diş hekiminiz ne diyor bu duruma ? Benim diş hekimim sağolsun sürecimi de biliyordu ve beni hep rahatlattı .... günü gününe de yetiştirdi

Bu arada anlattığım seyler teker teker, üstüste geldi .... tabi bende sinirler laçka oldu o ara.... diş ağrısı insanoğlunun hissedebileceği en büyük agrılardan biriymiş

Benim de dünden beri sabah çok hafif bulantım oluyor, kahvaltı sonrasında. Kasığımda bi batma var 3-4 gündür düzenli olarak. Bunun dışında gaz deposuyum çok fena. Yeme içmede fark olmamasına rağmen bu hafta idrara daha sık çıkıyorum.

Canim.merhaba insallah tutar benimde ilk denemem 28 aralikta transfer olacak. Ancak ben emriyolar hakkinda hic bilgi sahibi degilim sadece gelisimleri iyi diye bir kere arandim. Transfer günümü ogreniyorsunuz kalitesini. Benimkide 5. Gun emriyosu olacak

Kızlar 17 yumurta 10u birleşmiş az önce aradılar cumartesi çağırırlar diye tahmin esiyordum pazartesi de transfer olabilir demişler ilkinde böyle olmamıştı bir sıkıntı yok dediler ama insan korkuyor
Canim benimde c.tesi 5. Gun emriyosu transfer olacak nerede yaptiriyorsunuz siz?

Kritik süreç geçtikten sonra düzenli yürüyüş yapmak lazım aslında .... bagırsak hareketleri açısından çok faydalı .... hem de kafa dağıtmak icin

Kritik süreç geçtikten sonra düzenli yürüyüş yapmak lazım aslında .... bagırsak hareketleri açısından çok faydalı .... hem de kafa dağıtmak icin
Evet hareketsizlik kötü etkiliyor. Geçen perşembe transferim oldu, pazartesi akşam eşimle markete çıktım ilk defa. Salı yine kendim çıktım eczaneden test alma bahanesiyle. Çarşamba pazara uğradım, bugün kuaföre gittim ve hastaneye kan testine tabi. Hep böyle ufak ufak şeyler. Ama doktorum da demişti bakkala markete falan git ama parka gideyim 20dk yürüyüş yapayım işine girme diye. O yüzden korkudan söz dinliyorum pazartesi işbaşı, biraz açılırım o zaman

Kizlar slm benimde 8. Gun idrar , yarin kan vericem herkes hamilesin diyo

Eklentiler

• 3042DAED-BF4F-40BE-91B6-7008DEF0FF3C.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 32
Ee sonuc pozitif mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…