- 26 Aralık 2019
- 195
- 173
- 18
- 34
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
2 AralıktaydıMerhaba transfer gününüz kaçıydı.
Allahım dualarınızı karşılıksız bırakmasın. İnşallah birkaç güne bayram edelim burdaKızlar o zaman toplam 5 kişiyiz guzel haberi beklenen
1-Peteklim
2-December 2019
3-Bukbukus
4-Burcuengin
5-Rainbow66
Kızlar o zaman toplam 5 kişiyiz guzel haberi beklenen
1-Peteklim
2-December 2019
3-Bukbukus
4-Burcuengin
5-Rainbow66
Diş eti iltihabı değil ama transfere 1 gün kalaya kadar dişimle uğraştım ; 2 hafta içinde 20 yaş dişim çekildi ; alveolit diye bir kemik iltihabı oldu damar yoluyla antibiyotik almak zorunda kaldım , o yetmedi önündeki dişe kanal tedavisi yapıldı , o da yetmedi agrılar hiç geçmedi... ta ki transferden 1 gün öncesine kadar ... Allah yardım eder diye düşünüyorum , apse gibi bir durum veya vücudunuzun genel durumunu etkileyen bir durum yoksa veya dişinizi kaybetme veya diş ile ilgili ekstra bir tedavi görmeyecekseniz etkileyeceğini zannetmiyorum ama diş hekiminiz ne diyor bu duruma ? Benim diş hekimim sağolsun sürecimi de biliyordu ve beni hep rahatlattı .... günü gününe de yetiştirdiDis eti iltihabi olan varmi aranizda
Bu arada anlattığım seyler teker teker, üstüste geldi .... tabi bende sinirler laçka oldu o ara.... diş ağrısı insanoğlunun hissedebileceği en büyük agrılardan biriymişDiş eti iltihabı değil ama transfere 1 gün kalaya kadar dişimle uğraştım ; 2 hafta içinde 20 yaş dişim çekildi ; alveolit diye bir kemik iltihabı oldu damar yoluyla antibiyotik almak zorunda kaldım , o yetmedi önündeki dişe kanal tedavisi yapıldı , o da yetmedi agrılar hiç geçmedi... ta ki transferden 1 gün öncesine kadar ... Allah yardım eder diye düşünüyorum , apse gibi bir durum veya vücudunuzun genel durumunu etkileyen bir durum yoksa veya dişinizi kaybetme veya diş ile ilgili ekstra bir tedavi görmeyecekseniz etkileyeceğini zannetmiyorum ama diş hekiminiz ne diyor bu duruma ? Benim diş hekimim sağolsun sürecimi de biliyordu ve beni hep rahatlattı .... günü gününe de yetiştirdi
Benim de dünden beri sabah çok hafif bulantım oluyor, kahvaltı sonrasında. Kasığımda bi batma var 3-4 gündür düzenli olarak. Bunun dışında gaz deposuyum çok fena. Yeme içmede fark olmamasına rağmen bu hafta idrara daha sık çıkıyorum.insallah , bugün bulantım biraz hafifledi , herseyden bir anlam çıkarmak zor geliyor (( yalnız her işi ters olan %50 laz biri olarak ; sabah bulantısı bende akşam oluyor akşam 18-21 arası acayip bir bulantı ... son 3 gündür .... bugün bir gıdım azdı ama
Canim.merhaba insallah tutar benimde ilk denemem 28 aralikta transfer olacak. Ancak ben emriyolar hakkinda hic bilgi sahibi degilim sadece gelisimleri iyi diye bir kere arandim. Transfer günümü ogreniyorsunuz kalitesini. Benimkide 5. Gun emriyosu olacakKızlar merhaba benimde transferim 24 Aralık dr bana 1 Ocak dedi negatif çıkarsa ilaçlara devam et 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Benim ilk denemem ve olursa ilk kez hamile olacamİnş. Hepimizin gönlünden geçen olsun... 5. Gün embriyosuydu 5AA. Bi de 3 AA çözdürmüştü ama ben tek istedim geri dondurdu. Şansın %10-15 artar dedi ama göze alamadım çoğul gebelik istemediğim için. Tutmazsa 2 transfer düşünüyorum.
Canim benimde c.tesi 5. Gun emriyosu transfer olacak nerede yaptiriyorsunuz siz?Kızlar 17 yumurta 10u birleşmiş az önce aradılar cumartesi çağırırlar diye tahmin esiyordum pazartesi de transfer olabilir demişler ilkinde böyle olmamıştı bir sıkıntı yok dediler ama insan korkuyor
Benim de dünden beri sabah çok hafif bulantım oluyor, kahvaltı sonrasında. Kasığımda bi batma var 3-4 gündür düzenli olarak. Bunun dışında gaz deposuyum çok fena. Yeme içmede fark olmamasına rağmen bu hafta idrara daha sık çıkıyorum.
Evet hareketsizlik kötü etkiliyor. Geçen perşembe transferim oldu, pazartesi akşam eşimle markete çıktım ilk defa. Salı yine kendim çıktım eczaneden test alma bahanesiyle. Çarşamba pazara uğradım, bugün kuaföre gittim ve hastaneye kan testine tabi. Hep böyle ufak ufak şeyler. Ama doktorum da demişti bakkala markete falan git ama parka gideyim 20dk yürüyüş yapayım işine girme diye. O yüzden korkudan söz dinliyorumKritik süreç geçtikten sonra düzenli yürüyüş yapmak lazım aslında .... bagırsak hareketleri açısından çok faydalı .... hem de kafa dağıtmak icin
Ben de benzer sonuç aldım 6-7. günlerde, 7.gün kanda da çıktıKizlar slm benimde 8. Gun idrar , yarin kan vericem herkes hamilesin diyo
Ee sonuc pozitif miDiş eti iltihabı değil ama transfere 1 gün kalaya kadar dişimle uğraştım ; 2 hafta içinde 20 yaş dişim çekildi ; alveolit diye bir kemik iltihabı oldu damar yoluyla antibiyotik almak zorunda kaldım , o yetmedi önündeki dişe kanal tedavisi yapıldı , o da yetmedi agrılar hiç geçmedi... ta ki transferden 1 gün öncesine kadar ... Allah yardım eder diye düşünüyorum , apse gibi bir durum veya vücudunuzun genel durumunu etkileyen bir durum yoksa veya dişinizi kaybetme veya diş ile ilgili ekstra bir tedavi görmeyecekseniz etkileyeceğini zannetmiyorum ama diş hekiminiz ne diyor bu duruma ? Benim diş hekimim sağolsun sürecimi de biliyordu ve beni hep rahatlattı .... günü gününe de yetiştirdi
Pazartesi göreceğizEe sonuc pozitif mi
Evde test yapmadn mii kiz masallah nasil duruyosunPazartesi göreceğiz
Insallah canim ya cunku biz artik hamileyim diye dusunuyoruzBen de benzer sonuç aldım 6-7. günlerde, 7.gün kanda da çıktıyani herkes haklı gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?