- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Benim 3. veya 4. günümdü. Akşam namazını kılıyordum, ayaktayken bi anda kasığımda sol tarafta bi batma hissettim, böyle nasıl anlatsam çimdik yemiş gibi. O anda istemsizce ağlamaya başladım. Neden ağladım hiç bilmiyorum kendi kendine oldu. Tuhaf bi andı. O zamandan beri o batma geçmedi, aynı yerde aynı his, bugün 8. gün hala orda..benim bugün 3. günüm ama hiç belirtim yok. adet öncesi olduğu gibi gaz var ama çok değil bir de rahim kısmı biraz idrar bekletmiş gibi şişkin hissediyorum ama her zaman değil.
Bence hepsi koyuIlki 8.gun digerleri bugun yani 10.gun nasil sizce kizlar? Ben bugun kan test verdim pazartesi alicam ;(
Bugün verdiysen niye ki pazartesi günü alacaksın özellerde 1 saat sanırım sen devlette yaptırmış olmalısın onu bile ınternetten labaratuvar sonuçlarından bakabilirsinIlki 8.gun digerleri bugun yani 10.gun nasil sizce kizlar? Ben bugun kan test verdim pazartesi alicam ;(
Benim 3. veya 4. günümdü. Akşam namazını kılıyordum, ayaktayken bi anda kasığımda sol tarafta bi batma hissettim, böyle nasıl anlatsam çimdik yemiş gibi. O anda istemsizce ağlamaya başladım. Neden ağladım hiç bilmiyorum kendi kendine oldu. Tuhaf bi andı. O zamandan beri o batma geçmedi, aynı yerde aynı his, bugün 8. gün hala orda..
Kan değerinle alakalı bence. Sonuçta ikinci çizgi var ya koyuluğunu boşverTesekkurler biraz daha koyu olmasi gerekmiyormuydu ikinci testte?
Canım idararlar bu konuda yanıltıyor benim değerim 10 çıktığı idrarla 45 çıktığı idrara baksan 45 olan 10 dam daha silinti hatta korktuğum bi daha yaptım 45 üstüne 73 çıkmıştı bence takılma yanıltıyorTesekkurler biraz daha koyu olmasi gerekmiyormuydu ikinci testte?
Yurtdisinda boyle maalesef cok keyfe keder cokBence hepsi koyu
Normalde , devlette de , aynı gün çıkıyor ama ?
Yurtdisinda yasiyorum maalesefBugün verdiysen niye ki pazartesi günü alacaksın özellerde 1 saat sanırım sen devlette yaptırmış olmalısın onu bile ınternetten labaratuvar sonuçlarından bakabilirsin
Ayrıca testin kendisiyle de alakalı olabilir koyulugu...Kan değerinle alakalı bence. Sonuçta ikinci çizgi var ya koyuluğunu boşver
Yurtdisinda yasiyorum maalesef
Açsın iki gözümün çiçeğiKendine yer açıyor annesibence 9 ay alış :) sonra da ömür boyu kalbinde yer edecek ....
O ani agri bende de oldu canim ins seninde olucakKendine yer açıyor annesibence 9 ay alış :) sonra da ömür boyu kalbinde yer edecek ....
EvetAvrupa?
Sagol rahatlad biraz sonucta var mi var dimiKan değerinle alakalı bence. Sonuçta ikinci çizgi var ya koyuluğunu boşver
KesinlikleSagol rahatlad biraz sonucta var mi var dimi
Beklemek çok zor. Yarın ikinci kez kan vericem, neler olacak çatlıyorumBenim dün 3. Günümdü sol kasığımda ara ara hafif sancıLar hissettim gün boyu. Bugün 4. Gün pek bir şey hissetmiyorum 1-2 kere sağ kasığımda bişe hissettim ama ben tek embriyo koydurdum. Ay günler geçtikçe heyecan artır ya
Bana da transferden gelen hemşire bilgilendirirken “öksürmek, hapşırmak, banyo yapmak” da bir sakınca yok sadece kabız olmanı istemiyoruz,dediBayanlar benim şansıma bu tedaviye başlamadan evvel rahatsızdım grip geçer dedim halen geçmedi en kötüsü öksürük tutması korkuyorum doktor bişey olmaz dedi hayatımda bu kadar öksürüğümü bilmem yani bu da kadermis sizin bilginiz var mi sıkıntı olur mu?
Çok teşekkür ederim içim rahatladı.Bana da transferden gelen hemşire bilgilendirirken “öksürmek, hapşırmak, banyo yapmak” da bir sakınca yok sadece kabız olmanı istemiyoruz,dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?