Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

benim bugün 3. günüm ama hiç belirtim yok. adet öncesi olduğu gibi gaz var ama çok değil bir de rahim kısmı biraz idrar bekletmiş gibi şişkin hissediyorum ama her zaman değil.
Benim 3. veya 4. günümdü. Akşam namazını kılıyordum, ayaktayken bi anda kasığımda sol tarafta bi batma hissettim, böyle nasıl anlatsam çimdik yemiş gibi. O anda istemsizce ağlamaya başladım. Neden ağladım hiç bilmiyorum kendi kendine oldu. Tuhaf bi andı. O zamandan beri o batma geçmedi, aynı yerde aynı his, bugün 8. gün hala orda..

Kendine yer açıyor annesi bence 9 ay alış :) sonra da ömür boyu kalbinde yer edecek ....

Tesekkurler biraz daha koyu olmasi gerekmiyormuydu ikinci testte?
Canım idararlar bu konuda yanıltıyor benim değerim 10 çıktığı idrarla 45 çıktığı idrara baksan 45 olan 10 dam daha silinti hatta korktuğum bi daha yaptım 45 üstüne 73 çıkmıştı bence takılma yanıltıyor

Kendine yer açıyor annesi bence 9 ay alış :) sonra da ömür boyu kalbinde yer edecek ....
Açsın iki gözümün çiçeği sadece kafama takılan, iki embriyo koydurduk, ilk defa bugün sağ tarafımda aynı buna benzer bi batma hissetmeye başladım. İkinci embriyo geç tutunmuş olabilir mi? Yoksa hiç alakalı değil mi? Bekliyciiiz göriciiiz

Benim dün 3. Günümdü sol kasığımda ara ara hafif sancıLar hissettim gün boyu. Bugün 4. Gün pek bir şey hissetmiyorum 1-2 kere sağ kasığımda bişe hissettim ama ben tek embriyo koydurdum. Ay günler geçtikçe heyecan artır ya

Beklemek çok zor. Yarın ikinci kez kan vericem, neler olacak çatlıyorum

Bayanlar benim şansıma bu tedaviye başlamadan evvel rahatsızdım grip geçer dedim halen geçmedi en kötüsü öksürük tutması korkuyorum doktor bişey olmaz dedi hayatımda bu kadar öksürüğümü bilmem yani bu da kadermis sizin bilginiz var mi sıkıntı olur mu?

Bana da transferden gelen hemşire bilgilendirirken “öksürmek, hapşırmak, banyo yapmak” da bir sakınca yok sadece kabız olmanı istemiyoruz,dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…