Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

olabilir :) neden olmasın, yani bu kadar geç olur mu bilmiyorum ama "mucize" denilen birşey var sonucta.... bana göre zaten bu tüp bebek olayı mucize ....

Dert etme bende senin gibi hasta hasta transfer oldum hapşırmaktan ve öksürmekten kasıklarıma ağrı giriyordu çok şükür şuan pozitif :)

Dert etme bende senin gibi hasta hasta transfer oldum hapşırmaktan ve öksürmekten kasıklarıma ağrı giriyordu çok şükür şuan pozitif :)
Bende transfer gunu itibari ile bogaz yanmasi agrisi hapsirik her biseyi yasadim, oksuruk halen var. idrar testimds boyke cikti ve bugun kan verdim seninde boyle silik mi cikmisti ilki

Eklentiler

• 8E81A4A5-71E9-43DF-8A9D-0E9D20DBBA1A.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 19
7 gün tekrarladığımda 4. Günde silik çıkmıştı ben o yüzden idrar yapmayı bıraktım kan ile takip ettim
Anladim canim cok sagol cevap icin . Iste insan bir an umutsuzluga kapiliyor tahlil sonucu acikca gostersede pozitif oldugunu. Su serptin icime tesekkurler arkadasim

Aramızda henüz doktora gidenimiz oldu mu ? ben unuttum beta hcg pozitif olunca kaçıncı gün çağırıyorlardı? kalp sesi için ne zaman çağırıyorlardı ? benim hatırladıgım 2 defa gitmiştim ama zamanlarını hatırlayamıyorum ......

Canim sanirim iki hafta icinde cagiriyorlar . Benim ilk bebekte oyle olmustu kese gormek icin

Benim doktorum 30 aralıkta kan testi yapıp gelirsin bana, sonuca göre konuşuruz dedi. Ben dün test yaptım, yarın ve pazartesi de yapıp sonra doktora gidicem sonuçlarla. Doktorumun dediği gibi ilk testi pazartesi yapıp gitseydim iki gün sonra bi daha yap bakalım diyecekti. Şimdi ilerlemeyi görebileceği için ultrason için gün verecek direkt diye düşünüyorum.

Bi de araştırdığıma göre kese için hcg 3000 olmasını bekliyorlarmış galiba. 5. haftada keseye bakıldı diyen çok gördüm gebelik sayfasında. Kalbi dinlemeye de 6. veya 7. hafta çağırıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…