- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Evet keseye 5. Haftada bakılıyor benim 5+3 de bakıldı kese ve yolk salt gözüktü çok şükür kalp atışını dinlemek içinde bir hafta sonra gel demişti 4 günümüz kaldı :)Bi de araştırdığıma göre kese için hcg 3000 olmasını bekliyorlarmış galiba. 5. haftada keseye bakıldı diyen çok gördüm gebelik sayfasında. Kalbi dinlemeye de 6. veya 7. hafta çağırıyorlarmış.
Kızlar o zaman toplam 5 kişiyiz guzel haberi beklenen
1-Peteklim
2-December 2019
3-Bukbukus
4-Burcuengin
5-Rainbow66
Amin ins arkadasim xBen gorebildiklerimi yazdım hoşgeldiniz güzel haberlerimiz olsun inşallah Allah hepimize yardımcı olsun
İnşallah kalp atışını da duyarsın :)Evet keseye 5. Haftada bakılıyor benim 5+3 de bakıldı kese ve yolk salt gözüktü çok şükür kalp atışını dinlemek içinde bir hafta sonra gel demişti 4 günümüz kaldı :)
Hafta ve gün ; 6+2 olunca 7. Haftanda oluyorsun mesela .... siz an itibariyle 5. Haftanıza girdiniz sanıyorum :) keseye bakma haftası :) sonraki 2 hafta içinde de kalbi dinleme ....İnşallah kalp atışını da duyarsın :)
Bu hamilelik olaylarına yeniyim ya bilmiyorum, burda çok görüyorum 6+2, 5+3. Şey mi bu hafta ve gün mü? 5 hafta 3 gün yani
Ah ah nerdee :) ben daha 3+5 :) saat olarak yeni güne girdiğimize göre 9. günüm, ikinci kan testimi yapıcam.Hafta ve gün ; 6+2 olunca 7. Haftanda oluyorsun mesela .... siz an itibariyle 5. Haftanıza girdiniz sanıyorum :) keseye bakma haftası :) sonraki 2 hafta içinde de kalbi dinleme ....
Ben de pazartesi işe dönüyorum, öğretmenim gerçi ağır çalışma şartlarım yok ama koridorlarda merdivenlerde deli mayın gibi koşan çocuklar düşündürüyor beni de :)Ben bu sene izin kullanmadığım icin transferin öncesinden de başlayan uzun bir izin kullanmıştım , haftaya işe döneceğim ama sinir stres gözümde büyüyor , keske kalp atışını da görüp dönme şansım olsaydı .... ama hayat da devam ediyor , bakalım .....
Ben normalde de kolay uyuyabilen biri değilim ama biraz daha zorluyorum kendimi artık. Bence işe dönünce ilk günün yorgunluğundan sonra rahat uykuya dalarsın. Ayran, yoğurt tüket akşamları, hem protein de olur.Bir de bozulan uyku düzenini toparlamak var ; normalde yastığa kafasını koyduğu anda uyuyan bir insanımdır ama bu gebelik öncesi ve bası dönemlerinde kaygıdan ve endişeden dolayı uykuya dalmakta zorlanıyorum ömrümde uykusuzlukla ilk defa bu sene tanıştımbunu yaşayan var mı? Çözümü olan?
Canım aynı gün aynı yerde olmuşuz transferi ne güzelBenimde 23 aralık 5. Gün embriyosu banada 3 0cak dediler, bahçeci fulyadayım . İkinci denemem 1.den 5 yaşında oğlum var o zaman dondurmuştuk kalitesi 4 aa dediler, en yüksek bu oluyo dediler ama ben burada 5aa 6 aa okuyorum anlayamadım tabi sayılar bahane hayırlısı olsun hakkımızda
Geçenlerde dışarı çıktığımda otobüse yetişmeye çalışan çocuklar beni strese sokmustu hiç düşünmüyorlar çarparsak karşıdaki kişi hasta mı düşkün mü diye , öğretmen odasından çıkmamaya çalışın en azından ilk birkaç hafta ....Ah ah nerdee :) ben daha 3+5 :) saat olarak yeni güne girdiğimize göre 9. günüm, ikinci kan testimi yapıcam.
Ben de pazartesi işe dönüyorum, öğretmenim gerçi ağır çalışma şartlarım yok ama koridorlarda merdivenlerde deli mayın gibi koşan çocuklar düşündürüyor beni de :)
Ben normalde de kolay uyuyabilen biri değilim ama biraz daha zorluyorum kendimi artık. Bence işe dönünce ilk günün yorgunluğundan sonra rahat uykuya dalarsın. Ayran, yoğurt tüket akşamları, hem protein de olur.
Benim doktorum kübra boynukalın inşallah canım , benim 5 yaşında oğlum var 1.denemeden şimdi 5 yıllık dondurulmuş embriyo koyuldu senin kaçıncı denemenCanım aynı gün aynı yerde olmuşuz transferi ne güzelGüzel sonuçlar alırız inşallah benimde test günüm 2 ocak. Doktorum Remzi Abalı
kan da pozitif :)Kızlar o zaman toplam 5 kişiyiz guzel haberi beklenen
1-Peteklim
2-December 2019
3-Bukbukus
4-Burcuengin
5-Rainbow66
Acaba ben mi oldum sadece böyle diyodum arkadaşım yatağa yatınca uyumam en az 2 saat heralde niye böyle oldu hiçbir fikrim yokBir de bozulan uyku düzenini toparlamak var ; normalde yastığa kafasını koyduğu anda uyuyan bir insanımdır ama bu gebelik öncesi ve bası dönemlerinde kaygıdan ve endişeden dolayı uykuya dalmakta zorlanıyorum ömrümde uykusuzlukla ilk defa bu sene tanıştımbunu yaşayan var mı? Çözümü olan?
beni işe başlama stresi aldı biliyorum.... biraz sıkıntılı bir işim var herkesinki sıkıntılı aslında düşününce.....Acaba ben mi oldum sadece böyle diyodum arkadaşım yatağa yatınca uyumam en az 2 saat heralde niye böyle oldu hiçbir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?