Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Evet keseye 5. Haftada bakılıyor benim 5+3 de bakıldı kese ve yolk salt gözüktü çok şükür kalp atışını dinlemek içinde bir hafta sonra gel demişti 4 günümüz kaldı :)

Benimde 23 aralık 5. Gün embriyosu banada 3 0cak dediler, bahçeci fulyadayım . İkinci denemem 1.den 5 yaşında oğlum var o zaman dondurmuştuk kalitesi 4 aa dediler, en yüksek bu oluyo dediler ama ben burada 5aa 6 aa okuyorum anlayamadım tabi sayılar bahane hayırlısı olsun hakkımızda

Evet keseye 5. Haftada bakılıyor benim 5+3 de bakıldı kese ve yolk salt gözüktü çok şükür kalp atışını dinlemek içinde bir hafta sonra gel demişti 4 günümüz kaldı :)
İnşallah kalp atışını da duyarsın :)
Bu hamilelik olaylarına yeniyim ya bilmiyorum, burda çok görüyorum 6+2, 5+3. Şey mi bu hafta ve gün mü? 5 hafta 3 gün yani

İnşallah kalp atışını da duyarsın :)
Bu hamilelik olaylarına yeniyim ya bilmiyorum, burda çok görüyorum 6+2, 5+3. Şey mi bu hafta ve gün mü? 5 hafta 3 gün yani
Hafta ve gün ; 6+2 olunca 7. Haftanda oluyorsun mesela .... siz an itibariyle 5. Haftanıza girdiniz sanıyorum :) keseye bakma haftası :) sonraki 2 hafta içinde de kalbi dinleme ....

Ben bu sene izin kullanmadığım icin transferin öncesinden de başlayan uzun bir izin kullanmıştım , haftaya işe döneceğim ama sinir stres gözümde büyüyor , keske kalp atışını da görüp dönme şansım olsaydı .... ama hayat da devam ediyor , bakalım .....

Bir de bozulan uyku düzenini toparlamak var ; normalde yastığa kafasını koyduğu anda uyuyan bir insanımdır ama bu gebelik öncesi ve bası dönemlerinde kaygıdan ve endişeden dolayı uykuya dalmakta zorlanıyorum ömrümde uykusuzlukla ilk defa bu sene tanıştım bunu yaşayan var mı? Çözümü olan?

Hafta ve gün ; 6+2 olunca 7. Haftanda oluyorsun mesela .... siz an itibariyle 5. Haftanıza girdiniz sanıyorum :) keseye bakma haftası :) sonraki 2 hafta içinde de kalbi dinleme ....
Ah ah nerdee :) ben daha 3+5 :) saat olarak yeni güne girdiğimize göre 9. günüm, ikinci kan testimi yapıcam.
Ben de pazartesi işe dönüyorum, öğretmenim gerçi ağır çalışma şartlarım yok ama koridorlarda merdivenlerde deli mayın gibi koşan çocuklar düşündürüyor beni de :)
Ben normalde de kolay uyuyabilen biri değilim ama biraz daha zorluyorum kendimi artık. Bence işe dönünce ilk günün yorgunluğundan sonra rahat uykuya dalarsın. Ayran, yoğurt tüket akşamları, hem protein de olur.

Canım aynı gün aynı yerde olmuşuz transferi ne güzel Güzel sonuçlar alırız inşallah benimde test günüm 2 ocak. Doktorum Remzi Abalı

Geçenlerde dışarı çıktığımda otobüse yetişmeye çalışan çocuklar beni strese sokmustu hiç düşünmüyorlar çarparsak karşıdaki kişi hasta mı düşkün mü diye , öğretmen odasından çıkmamaya çalışın en azından ilk birkaç hafta ....
Yatmadan önce süt içeceğim sanırım mantıklı

Başka hastanede erken saatte yaptırdım testi maalesef 138,2 e düştü ne yapacağım bilmiyorum
Farklı hastanelerde farklı sonuç olabilir yazıyorlar daima ??

Acaba ben mi oldum sadece böyle diyodum arkadaşım yatağa yatınca uyumam en az 2 saat heralde niye böyle oldu hiçbir fikrim yok

Acaba ben mi oldum sadece böyle diyodum arkadaşım yatağa yatınca uyumam en az 2 saat heralde niye böyle oldu hiçbir fikrim yok
beni işe başlama stresi aldı biliyorum.... biraz sıkıntılı bir işim var herkesinki sıkıntılı aslında düşününce.....

kaygı ile alakalı ama biraz olacagına bırakmak gerekiyor sanırım.... ama bu aralr cok agrım var hep bana orada oldugunu hatırlatıyor sagolsun

2 gündür tam rahim çıkısında alt kısımda batma gibi bir agrı var bir anda geliyor(( normal otururken insanın yüzünü buruşturacak kadar.... normal adet agrısı gibi sızı gibi degil ama, tam anlamıyla batma şeklinde...ara ara geliyor.... demin idrar yaparken de oldu mesela....
Bunu yaşayan var mı aranızda?.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…