- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Supersin ya cok iyi haber degerin kac?kan da pozitif :)
99Supersin ya cok iyi haber degerin kac?
yine de moralini bozma, doktorun agzından negatif bir cümle duymadan daha bitmiş demek degil.... taze miydi donmuş muydu? çatlatma iğnesi yapılmış mıydı?Selam kızlar. Bugün ikinci testi yaptım.
7. gün 66.91
9. gün 80.88
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama biraz erken sevindim galiba.
Taze 5. gün embriyosuydu iki tane. Yumurta toplamadan önce çatlatma iğnesi yapıldı evet. Internette baktım, her kadında artış aynı hız ve oranda olmaz diyen de gördüm, daha zamanı var erken diyen de, iki embriyodan biri düşerse değer az artış gösterir diyen de.yine de moralini bozma, doktorun agzından negatif bir cümle duymadan daha bitmiş demek degil.... taze miydi donmuş muydu? çatlatma iğnesi yapılmış mıydı?
hiç düşünme.... benim aklıma da gelen su ; ilki çatlatma ignesinin etkisi olabilir ve asıl şimdi yükseliyor olabilir bunu bilemeyiz zaman gösterecek.....Taze 5. gün embriyosuydu iki tane. Yumurta toplamadan önce çatlatma iğnesi yapıldı evet. Internette baktım, her kadında artış aynı hız ve oranda olmaz diyen de gördüm, daha zamanı var erken diyen de, iki embriyodan biri düşerse değer az artış gösterir diyen de.
Düşünüyorum, 7. gün test yaptırmamış olsam bugün bu değer çok iyi diyecektim. İlk hcg yükselişinden itibaren mi ikiye katlayarak artıyor, belki erken bakmışımdır. Çok az bile olsa en azından bi artış var, kısmet.
Özetle bu tesellilere tutunuyorum. Kimyasal gebelik veya düşükse nasılsa üzülücem şimdi o ihtimalleri zamanı gelinceye kadar rafa kaldırdım.
Bakalım beklemeye devam.. Bi rahatlayamadık yaa :)hiç düşünme.... benim aklıma da gelen su ; ilki çatlatma ignesinin etkisi olabilir ve asıl şimdi yükseliyor olabilir bunu bilemeyiz zaman gösterecek.....
Benim ilk denemem canım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Taze transfer 5. Gin embriyosu konulduBenim doktorum kübra boynukalın inşallah canım , benim 5 yaşında oğlum var 1.denemeden şimdi 5 yıllık dondurulmuş embriyo koyuldu senin kaçıncı denemen
Aynı sabırsızlığı ben de yaşadım, idrar testinde ikinci çizgi var diye gidip kan testi de yaptım günümden önce. İkinci testte değer ikiye katlamadığı için şu an diken üstünde test günümü bekliyorum. Bence acele etmeyin cidden şu an yaşadığım merak hiç test yapnadan beklerkenki meraktan daha fena.Kızlar merhaba bugün 5. Gün bitti ve ben umutsuzluğa kapılmaya başladım. 3. Gün baya kasığımda sancı hissettim ama dün-bugün hiçbişe yok. Test yapsam çıkar mı acaba? Yarın sabah idrarıyla test mi yapsam? Ama sonucu görmeye de çok korkuyorum. Kendimi hep test günümde sonucu doktorumdan duyucam diye ayatlamıştım. Şimdi 2 ocağa kadar beklemek çok zor geliyor. Duygu durumum çok karışık
Ben vururdum cnm çok acıtıyor ama yaKızlar aranızda proluton deport vurduran var mı
Şuan vurduruyor musun halaBen vururdum cnm çok acıtıyor ama yayağlı bi ilaç olduğu için yayılması geç oluyormuş vurdurduktan sonra baya hareket et oturma bana söylememişlerdi hem morardı hem şişti
Hayır ama doktor pozitif görürsek 3 hafta varolacaksın dedi sen hamile miydin yoksa transfer öncesi miŞuan vurduruyor musun hala
Canım benim transfer sonrası 7.gün lekelenmem oldu doktor hemen vurdur dedi çok şükür pozitifi gördüm devam diyor doktorumHayır ama doktor pozitif görürsek 3 hafta varolacaksın dedi sen hamile miydin yoksa transfer öncesi mi
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallah hiç korkma düşük önleyici olduğu için hemen vurdur demis kaç gün de bi vurulacaksin dediCanım benim transfer sonrası 7.gün lekelenmem oldu doktor hemen vurdur dedi çok şükür pozitifi gördüm devam diyor doktorum
Amin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 3 günde bir dedi canımAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallah hiç korkma düşük önleyici olduğu için hemen vurdur demis kaç gün de bi vurulacaksin dedi
Başka hangi ilaçları kullanıyorsun?Canım benim transfer sonrası 7.gün lekelenmem oldu doktor hemen vurdur dedi çok şükür pozitifi gördüm devam diyor doktorum
Estrofem folbiol coraspin progestan proluton deport iğne 3 güne 1valla ben de o kadar cok batma
Başka hangi ilaçları kullanıyorsun?
02 ocagi ben de nasıl dayanacak bilmiyorum acaba idrar testi yapsam mi demiyor değilimKızlar merhaba bugün 5. Gün bitti ve ben umutsuzluğa kapılmaya başladım. 3. Gün baya kasığımda sancı hissettim ama dün-bugün hiçbişe yok. Test yapsam çıkar mı acaba? Yarın sabah idrarıyla test mi yapsam? Ama sonucu görmeye de çok korkuyorum. Kendimi hep test günümde sonucu doktorumdan duyucam diye ayatlamıştım. Şimdi 2 ocağa kadar beklemek çok zor geliyor. Duygu durumum çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?