Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Selam kızlar. Bugün ikinci testi yaptım.
7. gün 66.91
9. gün 80.88

Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama biraz erken sevindim galiba.
yine de moralini bozma, doktorun agzından negatif bir cümle duymadan daha bitmiş demek degil.... taze miydi donmuş muydu? çatlatma iğnesi yapılmış mıydı?

yine de moralini bozma, doktorun agzından negatif bir cümle duymadan daha bitmiş demek degil.... taze miydi donmuş muydu? çatlatma iğnesi yapılmış mıydı?
Taze 5. gün embriyosuydu iki tane. Yumurta toplamadan önce çatlatma iğnesi yapıldı evet. Internette baktım, her kadında artış aynı hız ve oranda olmaz diyen de gördüm, daha zamanı var erken diyen de, iki embriyodan biri düşerse değer az artış gösterir diyen de.
Düşünüyorum, 7. gün test yaptırmamış olsam bugün bu değer çok iyi diyecektim. İlk hcg yükselişinden itibaren mi ikiye katlayarak artıyor, belki erken bakmışımdır. Çok az bile olsa en azından bi artış var, kısmet.
Özetle bu tesellilere tutunuyorum. Kimyasal gebelik veya düşükse nasılsa üzülücem şimdi o ihtimalleri zamanı gelinceye kadar rafa kaldırdım.

hiç düşünme.... benim aklıma da gelen su ; ilki çatlatma ignesinin etkisi olabilir ve asıl şimdi yükseliyor olabilir bunu bilemeyiz zaman gösterecek.....

Benim doktorum kübra boynukalın inşallah canım , benim 5 yaşında oğlum var 1.denemeden şimdi 5 yıllık dondurulmuş embriyo koyuldu senin kaçıncı denemen
Benim ilk denemem canım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Taze transfer 5. Gin embriyosu konuldu

Kızlar merhaba bugün 5. Gün bitti ve ben umutsuzluğa kapılmaya başladım. 3. Gün baya kasığımda sancı hissettim ama dün-bugün hiçbişe yok. Test yapsam çıkar mı acaba? Yarın sabah idrarıyla test mi yapsam? Ama sonucu görmeye de çok korkuyorum. Kendimi hep test günümde sonucu doktorumdan duyucam diye ayatlamıştım. Şimdi 2 ocağa kadar beklemek çok zor geliyor. Duygu durumum çok karışık

Aynı sabırsızlığı ben de yaşadım, idrar testinde ikinci çizgi var diye gidip kan testi de yaptım günümden önce. İkinci testte değer ikiye katlamadığı için şu an diken üstünde test günümü bekliyorum. Bence acele etmeyin cidden şu an yaşadığım merak hiç test yapnadan beklerkenki meraktan daha fena.

Canım benim transfer sonrası 7.gün lekelenmem oldu doktor hemen vurdur dedi çok şükür pozitifi gördüm devam diyor doktorum
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallah hiç korkma düşük önleyici olduğu için hemen vurdur demis kaç gün de bi vurulacaksin dedi

02 ocagi ben de nasıl dayanacak bilmiyorum acaba idrar testi yapsam mi demiyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…