Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Aa oldun mu transferini canim hayirli olsun en guzel sonuclu bekleyislerin olsunKim ekliyor bilmiyorum enerjiye katilmak istedim test günün ne zaman
Test gunum 15 i canim
Ya ins bebislerime bisey olmamistir hafif hafif kasik ağrılarım oluyor bisey olsa onlar olmazdi demi
Allahım kafayi yiyecegim galiba ama her sey kafama takılıyor

Geçmiş olsun canim sana da ama herhalde sıkışık giriyoruz ya dpktor da orada islem yaparken idrar torbasına baski oluyor o yuzden zor yapiyoruz diye dusunmustum ben
Saol canim sanada uzandigin icinde zor yapiyor olabiliriz canim ama bende sizi agrida inanilmaz cok oldu masada sonta taktilar bana sanirim ondan canim

Canim ikinmak derken tuvalette ikinmadim ama Yattigim yerde afedersin yaparken biraz zorlandim yoksa sonda takacagiz dediler
Yattigin yerde mecbur oluyor wc gitmeden yapamadim ben ikinmadan yaparsa sıkıntı yok dedi oyle gittim bisey olmamistir icini ferah tut obur tur
Test gunum 15 i canim
Ya ins bebislerime bisey olmamistir hafif hafif kasik ağrılarım oluyor bisey olsa onlar olmazdi demi
Allahım kafayi yiyecegim galiba ama her sey kafama takılıyor
Yok yok sıkinti yapma onlar herkeste oluyormus ben baya bi okudum ayni durumu yasadigimdan. Hatta 2 gundur hic bisey yok ne agri ne sızı endiselendim bi arkadas rahatlatti benide

Saol canim sanada uzandigin icinde zor yapiyor olabiliriz canim ama bende sizi agrida inanilmaz cok oldu masada sonta taktilar bana sanirim ondan canim
O agri bende de cok oldu tuvaletimi yapamadigim icin o yuzden biraz zorladim hemşire kendin yapmaya calis dedi sonda takmayalim dedi

Canim nasılsın ?sonuç alabildin mi?hakkında hayırlısı olsun. .
Canım merhaba benim tuttu çok şükür. 8. Gün değerim 38 di. Burada ve başka yerlerde okuduğum herkesin 8. Gün çok yüksekti en az 80-90 gibi baya etkilendim hatta hamile olduğuma çok az sevindim. 10. Gün tekrar istedi dr um. Gittiğim hastanede başka bi Dr en az 70 olmalı dedi. Ben dua ede ede testi verdim ve o kadar heyecanla bekledim ki. Bu Arada 2 gündür kahverengi lekelenme başlamıştı. Yeni yerleşiyor diye düşündüm ve sonucum 175 geldi bunu yazmamın nedeni lütfen herkes değerini başkasıyla kıyaslamasın düşük diye yorumlayıp üzülmesin. Sonuçta içerde neler oluyor bilmiyoruz her vucüt aynı günde aynı tepkiyi vermeyecek. Nasıl yumurta sayısınız embriyo adedimiz kaliteniz farklı ise gebelik tespitindeki hcg de farklı olmalı ben buna inandım. Umudunuzu kaybetmeyin ve nette çok fazla araştırıp kurcalamayın. Ben artık güzel sonucu aldığım için ne kalp atışı haftası ne kese haftası gibi detaylara bakmayacam. Sadece sağlıklı bir gebelik için ne yemeliyim bunları araştıracam. İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ve inş isteyen herkese nasip olsun

Arkadaşım sonuçun belli.oldu mu??hayırlısı olsun hakkında. .
.
Bende aynı oldum senın gıbı canım anlamadım yatakta yapmadım kalktım gittim ınsallah bısey olmamıstır Bakalım benımde persembe belli olcakhayırlısı artık

Kizlar bu ilaclar benim midemi mahvetti doktor size mide koruyucu falan dedimi mide siskinliginden uyuyamadim yada bu surecte madensuyu icsem zararli olurmu acaba

Bende aynı oldum senın gıbı canım anlamadım yatakta yapmadım kalktım gittim ınsallah bısey olmamıstır Bakalım benımde persembe belli olcakhayırlısı artık
Canim ins iyi olur kac dakika sonra kalktin ben 45 dskika sonra kalktim ama yatakta da zorlayarak yaptim ins bisey olmamistir bende de sende de

Kizlar bu ilaclar benim midemi mahvetti doktor size mide koruyucu falan dedimi mide siskinliginden uyuyamadim yada bu surecte madensuyu icsem zararli olurmu acaba
Canim bana nexium diye mide ilacı verdi rahatsiz olursan kullan diye ama benim mideme dokunmadı kullanmadim

15 dk sonra kalktım tuvalete gıttımsordum gıdebılır mıyım evet dedıler
Kac gun oldu canim senin transfer olalı ins bisey olmamistir uzulme canim
Benim hafif kasıklarimda agrilar var ve uykum geliyor senin de oldu mu boyle sanki erken gibi bunlar icin

Bugun ikinci testi yaptim.
10.gun 106
12.gun 182
Arkadaslar yorumlarinizi Rica ederim dusuk ilerliyor Ben de ikiye katlanip sevinebilecekmiyim Allahim

Bugun ikinci testi yaptim.
10.gun 106
12.gun 182
Arkadaslar yorumlarinizi Rica ederim dusuk ilerliyor Ben de ikiye katlanip sevinebilecekmiyim Allahim
Canim illa iki kat artacak diye bisey yok yüzde 60 in ustu normal sayılıyor seninki de yüzde 60 oranından fazla artmis uzme kendini

Ben sahsen ikiye katlanacak biliyorum hep %60 mi artacak bununla ilgili internette bildigin sayfa var mi okuyayim.
Beni biliyosun az kafayı yemedim. Yabancı kaynakları araştırdım, 48-72 saat aralığında katlanma normal diyor hepsi. Hatta istersen hcg doubling time diye arat, kaç saatte ikiye katlıyorsun ve normal mi bunu söyleyen siteler var. Benim 58 saat çıkmıştı, buna da gayet normal diyor doktorlar. Ama türkler iki günde bir katlanma bekliyor, bu da bizi geriyor ister istemez.

Hemen bakayim.

Merhaba herkese ben persembe transfer oldum fakat ilaclar midemi mahvetti maden suyu icsem midem rahatlar doktor gazli icecekler yasak dedi ama maden suyu o kategoriye girermi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…