- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Test gunum 15 i canimAa oldun mu transferini canim hayirli olsun en guzel sonuclu bekleyislerin olsunKim ekliyor bilmiyorum enerjiye katilmak istedim test günün ne zaman
Saol canim sanada uzandigin icinde zor yapiyor olabiliriz canim ama bende sizi agrida inanilmaz cok oldu masada sonta taktilar bana sanirim ondan canimGeçmiş olsun canim sana da ama herhalde sıkışık giriyoruz ya dpktor da orada islem yaparken idrar torbasına baski oluyor o yuzden zor yapiyoruz diye dusunmustum ben
Yattigin yerde mecbur oluyor wc gitmeden yapamadim ben ikinmadan yaparsa sıkıntı yok dedi oyle gittim bisey olmamistir icini ferah tut obur turCanim ikinmak derken tuvalette ikinmadim ama Yattigim yerde afedersin yaparken biraz zorlandim yoksa sonda takacagiz dediler
Yok yok sıkinti yapma onlar herkeste oluyormus ben baya bi okudum ayni durumu yasadigimdan. Hatta 2 gundur hic bisey yok ne agri ne sızı endiselendim bi arkadas rahatlatti benideTest gunum 15 i canim
Ya ins bebislerime bisey olmamistir hafif hafif kasik ağrılarım oluyor bisey olsa onlar olmazdi demi
Allahım kafayi yiyecegim galiba ama her sey kafama takılıyor
O agri bende de cok oldu tuvaletimi yapamadigim icin o yuzden biraz zorladim hemşire kendin yapmaya calis dedi sonda takmayalim dediSaol canim sanada uzandigin icinde zor yapiyor olabiliriz canim ama bende sizi agrida inanilmaz cok oldu masada sonta taktilar bana sanirim ondan canim
Canım merhaba benim tuttu çok şükür. 8. Gün değerim 38 di. Burada ve başka yerlerde okuduğum herkesin 8. Gün çok yüksekti en az 80-90 gibi baya etkilendim hatta hamile olduğuma çok az sevindim. 10. Gün tekrar istedi dr um. Gittiğim hastanede başka bi Dr en az 70 olmalı dedi. Ben dua ede ede testi verdim ve o kadar heyecanla bekledim ki. Bu Arada 2 gündür kahverengi lekelenme başlamıştı. Yeni yerleşiyor diye düşündüm ve sonucum 175 geldiCanim nasılsın ?sonuç alabildin mi?hakkında hayırlısı olsun. .
İlk zamanlar 24-48 diye biliyorum sonra daha da yavaşlıyor çifte katlanması 1000i geçince .... sizin nasıldı ?Kızlar bilgisi olan var mı? Betahcg her gün mü ikiye katlamalı yoksa iki günde bir mi?
Arkadaşım sonuçun belli.oldu mu??hayırlısı olsun hakkında. .
.
Bende aynı oldum senın gıbı canım anlamadım yatakta yapmadım kalktım gittim ınsallah bısey olmamıstır Bakalım benımde persembe belli olcakKızlar transferden sonra cok sikisiktim yattigin yerden yap dediler tuvaletini yaptim ama.cok.zor yaptim.zorlandim boyle olan.var mi aranizda ins bebislerime.bisey olmamıştır bir de kalkabilirsiniz dedikten sonra 3-4 kere de klozete tuvalete gittim.kucuk.tuvaletim icin
Canim ins iyi olur kac dakika sonra kalktin ben 45 dskika sonra kalktim ama yatakta da zorlayarak yaptim ins bisey olmamistir bende de sende deBende aynı oldum senın gıbı canım anlamadım yatakta yapmadım kalktım gittim ınsallah bısey olmamıstır Bakalım benımde persembe belli olcakhayırlısı artık
Canim bana nexium diye mide ilacı verdi rahatsiz olursan kullan diye ama benim mideme dokunmadı kullanmadimKizlar bu ilaclar benim midemi mahvetti doktor size mide koruyucu falan dedimi mide siskinliginden uyuyamadim yada bu surecte madensuyu icsem zararli olurmu acaba
15 dk sonra kalktım tuvalete gıttımCanim ins iyi olur kac dakika sonra kalktin ben 45 dskika sonra kalktim ama yatakta da zorlayarak yaptim ins bisey olmamistir bende de sende de
Kac gun oldu canim senin transfer olalı ins bisey olmamistir uzulme canim15 dk sonra kalktım tuvalete gıttımsordum gıdebılır mıyım evet dedıler
Canim illa iki kat artacak diye bisey yok yüzde 60 in ustu normal sayılıyor seninki de yüzde 60 oranından fazla artmis uzme kendiniBugun ikinci testi yaptim.
10.gun 106
12.gun 182
Arkadaslar yorumlarinizi Rica ederim dusuk ilerliyorBen de ikiye katlanip sevinebilecekmiyim Allahim
%70 artış yeterli diye biliyorumBugun ikinci testi yaptim.
10.gun 106
12.gun 182
Arkadaslar yorumlarinizi Rica ederim dusuk ilerliyorBen de ikiye katlanip sevinebilecekmiyim Allahim
Ben sahsen ikiye katlanacak biliyorum hep %60 mi artacak bununla ilgili internette bildigin sayfa var mi okuyayim.Canim illa iki kat artacak diye bisey yok yüzde 60 in ustu normal sayılıyor seninki de yüzde 60 oranından fazla artmis uzme kendini
Beni biliyosun az kafayı yemedim. Yabancı kaynakları araştırdım, 48-72 saat aralığında katlanma normal diyor hepsi. Hatta istersen hcg doubling time diye arat, kaç saatte ikiye katlıyorsun ve normal mi bunu söyleyen siteler var. Benim 58 saat çıkmıştı, buna da gayet normal diyor doktorlar. Ama türkler iki günde bir katlanma bekliyor, bu da bizi geriyor ister istemez.Ben sahsen ikiye katlanacak biliyorum hep %60 mi artacak bununla ilgili internette bildigin sayfa var mi okuyayim.
Hemen bakayim.Beni biliyosun az kafayı yemedim. Yabancı kaynakları araştırdım, 48-72 saat aralığında katlanma normal diyor hepsi. Hatta istersen hcg doubling time diye arat, kaç saatte ikiye katlıyorsun ve normal mi bunu söyleyen siteler var. Benim 58 saat çıkmıştı, buna da gayet normal diyor doktorlar. Ama türkler iki günde bir katlanma bekliyor, bu da bizi geriyor ister istemez.
Canim bildigim site yok maalesef ama bu sayfada gordugum yazilar var boyle olup sağlıklı gebeligi olanlar doktoruna sordun muBen sahsen ikiye katlanacak biliyorum hep %60 mi artacak bununla ilgili internette bildigin sayfa var mi okuyayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?