- Konu Sahibi Kardanadam33
-
4. Gün embriyolarıKacinci gun embriyosuydu
Hakkimizda hayirlisi insallah4. Gün embriyoları
Göbekten ganol diyorlarNe iğnesi vuruluyosunuz bende vurıluyorum
Çarşamba yumurta toplama işlemi yapılacakGöbekten ganol diyorlar
Fulya Acibadem hastanesi, siz nerede oluyorsunuz? Nasil geciyor gunler?Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ben yarım saat bekledim. Bu arada nerede tedavi oldunuz
merhaba, bildiğim kadarıyla eğer tekrar aynı durumu yaşarsanız genetik inceleme yapılıyor ve problem tesbit edilip probleme göre deneniyor. doktorunuz da bilgilendirmiştir sanıyorummerhaba herkese,
benim 2. tüp bebek denemem. ilk deneme 2 ay önce oldu ve 4. gün döllenmiş 11 embriyo gelişimlerini durdurdu ve kaybettik hepsini.
süreç aralık ayında tekrar başladı, dün 18 yumurta toplandı ve 9 tane olgun yumurta döllendi 9u da tuttu.
geçen sefer de döllenen embriyo sayısı tam yarı orandaydı. yine embriyo gelişimleri duracak diye endişeleniyorum. perşembe günü 3. gün olacak ve yine haber verecekler.
bu şekilde hikayesi olan var mı hiç?
Silik de olsa pembe çizgiyi gördüysen vardır benim öyle oldu 8. Ve 9. günü yaptım ikinci çizgi pembe silik çıktı yukarıda örneği var sonra 10. Gün kan testi yaptırdım pozitif çıktı :)
Çıkar inşallah gönlünü ferah tut hayırlı haberlerini bekliyoruzYarın test günüm 12.gün inşallah benmde pozitif çıkar
Ben asm de yaptırdım korkuyorum gün yaklaştıkça ya olmazsa diyeFulya Acibadem hastanesi, siz nerede oluyorsunuz? Nasil geciyor gunler?
Siskinlik bulanti bisey var mi? Ben cok kotuyum bgnBen asm de yaptırdım korkuyorum gün yaklaştıkça ya olmazsa diye
Geçmiş olsun çok iyi düşünelim benim de döllenmiş 4 yumurta var inşallah embriyo haline gelirmerhaba herkese,
benim 2. tüp bebek denemem. ilk deneme 2 ay önce oldu ve 4. gün döllenmiş 11 embriyo gelişimlerini durdurdu ve kaybettik hepsini.
süreç aralık ayında tekrar başladı, dün 18 yumurta toplandı ve 9 tane olgun yumurta döllendi 9u da tuttu.
geçen sefer de döllenen embriyo sayısı tam yarı orandaydı. yine embriyo gelişimleri duracak diye endişeleniyorum. perşembe günü 3. gün olacak ve yine haber verecekler.
bu şekilde hikayesi olan var mı hiç?
Denemeye devam geçmiş olsun peki sizin kaç yumurta konulmuştu tek mi çift miKızlar kan tahlılı verdım bugun sonuc negatıftutunma olmamıs malesef ama ne dıyelım hayırlısı buymus dıcez allah bekleyen herkesın yardımcısı olsun ınsallah
Merhaba test ne zaman yapılacak bunu doktor mu söylüyor transferden kaç gün sonra test oluyorYarın test günüm 12.gün inşallah benmde pozitif çıkar
Tek canımDenemeye devam geçmiş olsun peki sizin kaç yumurta konulmuştu tek mi çift mi
Geçmiş olsun çok iyi düşünelim benim de döllenmiş 4 yumurta var inşallah embriyo haline gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?