Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

merhaba herkese,

benim 2. tüp bebek denemem. ilk deneme 2 ay önce oldu ve 4. gün döllenmiş 11 embriyo gelişimlerini durdurdu ve kaybettik hepsini.
süreç aralık ayında tekrar başladı, dün 18 yumurta toplandı ve 9 tane olgun yumurta döllendi 9u da tuttu.
geçen sefer de döllenen embriyo sayısı tam yarı orandaydı. yine embriyo gelişimleri duracak diye endişeleniyorum. perşembe günü 3. gün olacak ve yine haber verecekler.
bu şekilde hikayesi olan var mı hiç?

merhaba, bildiğim kadarıyla eğer tekrar aynı durumu yaşarsanız genetik inceleme yapılıyor ve problem tesbit edilip probleme göre deneniyor. doktorunuz da bilgilendirmiştir sanıyorum

Ben bugun ısrar testı yaptım tek cızgı malesef hıcbısey gozukmedı,ınsallah persembe gunu sonuc alabılırım tedırgın oldum suan

Merhaba kızlar bugün transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sabah çift çizgi görünce 125.22 çıktı doktora gösteremedim işe gitmek zorundaydım tecrübeli arkadaşlar değerim konusunda bilgi verebilir mi bu değeri sağlıklı mı kabul etmeliyim

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum

Kızlar kan tahlılı verdım bugun sonuc negatıf tutunma olmamıs malesef ama ne dıyelım hayırlısı buymus dıcez allah bekleyen herkesın yardımcısı olsun ınsallah

Geçmiş olsun çok iyi düşünelim benim de döllenmiş 4 yumurta var inşallah embriyo haline gelir

Kızlar kan tahlılı verdım bugun sonuc negatıf tutunma olmamıs malesef ama ne dıyelım hayırlısı buymus dıcez allah bekleyen herkesın yardımcısı olsun ınsallah
Denemeye devam geçmiş olsun peki sizin kaç yumurta konulmuştu tek mi çift mi

Geçmiş olsun çok iyi düşünelim benim de döllenmiş 4 yumurta var inşallah embriyo haline gelir

inşallah yaa bu sefer artık olsun. bugün öğrendiğime göre 7si iyi kaliteymiş 2si orta kalite. inşallah 5. güne dayanırlar.
sizin kaçıncı günü embriyoların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…