- 6 Haziran 2017
- 227
- 172
- 53
- 38
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Kızlar kan tahlılı verdım bugun sonuc negatıftutunma olmamıs malesef ama ne dıyelım hayırlısı buymus dıcez allah bekleyen herkesın yardımcısı olsun ınsallah
evet mide bulantısı ve baş ağrısı var 2 gündürSiskinlik bulanti bisey var mi? Ben cok kotuyum bgn
Hakkimizda hayirlisi insallah
ben de çift koydurmak istiyorum yaşım 38 çünküTek canım
benim dün toplandı bugün ilk gün dünü saymazsak sanırım embriyo toplandıktan sonraki gün ilk gün sayılıyor siz daha iyi biliyorsunuzdur 5. Gün e dayanmasını mı bekliyorlar bazıları 3. Gün embriyosu vs diyorlar onların transferi 3. Gün mü yapılıyorinşallah yaa bu sefer artık olsun. bugün öğrendiğime göre 7si iyi kaliteymiş 2si orta kalite. inşallah 5. güne dayanırlar.
sizin kaçıncı günü embriyoların?
Merhaba hayırlı olsun ben de anlamadım 5. Gün e kadar beklemeyenler de var ben de transfer için haber bekliyorum 4 yumurta döllendi benim deMerhaba, ben de aralık ayında başlayanlardanım. Dün 5 adet yumurta toplandı. Bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş. Heyecanla beklemekteyim. İnşallah 5. Güne kadar dayanırlar. Sanırım öyle olunca daha iyi oluyormuş. Tek transfer yapcak doktorum çünkü 35 yaşımı doldurmaya 20 günüm var yasal değilmiş. Gittiğin merkez bahçeci Fulya
Bana 3. 4. Ya da 5. Gün transfer yapabiliriz hazırlıklı ol,dediler. Embriyoların durumuna göre bu kararı veriyorlar. Doktor veriyor kararı.Merhaba hayırlı olsun ben de anlamadım 5. Gün e kadar beklemeyenler de var ben de transfer için haber bekliyorum 4 yumurta döllendi benim de
Embriyoların hangi durumuna göre bekliyorlar, nasıl bekleme kararı veriyorlar acaba biliyo musunuz?Bana 3. 4. Ya da 5. Gün transfer yapabiliriz hazırlıklı ol,dediler. Embriyoların durumuna göre bu kararı veriyorlar. Doktor veriyor kararı.
Benim emriyolarımda 7 tane döllenmişti 3 günü kaliteli bi tane dondurdular garanti olsun diye . Geriye kalan 6 emriyo 5. Güne götürüldü 5 günde 3 tanesi donduruldu 1 tanesi 5 günü göremedi 2 tanesi gelişimi geri olduğu için 6. Günü götürcez dediler 6 güne gidemezler emriyolag sınıflandırması var dondurulacak kalite olanlar bide dondurulanayacak kalitede olanlar tamamen senin emriyonun gösterdiği gelişime göre karar veriyorlar . Benim 6. Güne götürdükleri emriyolr en baştan beri geriden geldi 5. Gün aradıklarında gelişimleri geri 5. Günle uyumlu değil takip edeceğiz demişlerdiEmbriyoların hangi durumuna göre bekliyorlar, nasıl bekleme kararı veriyorlar acaba biliyo musunuz?
benden 11 sayıda ideal yumurta toplanmıştı yalnızca 4ü döllendi dediler 3. güne kadar. 5.ci günde 2si kalmış, diğer 2sinde gelişme yokmuş. neden bu kadar az kaldığını bilmiyorumBenim emriyolarımda 7 tane döllenmişti 3 günü kaliteli bi tane dondurdular garanti olsun diye . Geriye kalan 6 emriyo 5. Güne götürüldü 5 günde 3 tanesi donduruldu 1 tanesi 5 günü göremedi 2 tanesi gelişimi geri olduğu için 6. Günü götürcez dediler 6 güne gidemezler emriyolag sınıflandırması var dondurulacak kalite olanlar bide dondurulanayacak kalitede olanlar tamamen senin emriyonun gösterdiği gelişime göre karar veriyorlar . Benim 6. Güne götürdükleri emriyolr en baştan beri geriden geldi 5. Gün aradıklarında gelişimleri geri 5. Günle uyumlu değil takip edeceğiz demişlerdi
Benim anlattığım dondurulmuş emriyor için ben hatta 3. Günü aradıkların kaç hücreli diye sormuştum bizim embriyoglar şey demişti bizim sadece hücreye bakmıyoruz bir çok kriter var . Hücre sayısı az olup gelişim çok iyi olan emriyolarda olur tek bişey takılmıyoruz. Transferin hangi emriyo yapılacağına doktor karar verir biz sadece takip ederiz demiştEmbriyoların hangi durumuna göre bekliyorlar, nasıl bekleme kararı veriyorlar acaba biliyo musunuz?
Canım sayılara takılma benim 15 yumurta toplandı 10 olgun çıktı sadece 7 döllendi benim yumurtalarım hiç biri AA kalite değildi ama dr bana en iyisi olan 5bb transfer etti ve gelişimi çok güzel dedi . Ben beşinci günündeyim silik çizgi gördüm aksi bişey olmazsa önemli olan o altın emriyo sayılara takılma burda tek emriyo ile hamile kalanı da gördüm 10 tane emriyosu olup negatif alanı da gördümbenden 11 sayıda ideal yumurta toplanmıştı yalnızca 4ü döllendi dediler 3. güne kadar. 5.ci günde 2si kalmış, diğer 2sinde gelişme yokmuş. neden bu kadar az kaldığını bilmiyorum
İnsallah cabucak duzeliriz,ben bgn de cok kotuyum karin agrisi basladievet mide bulantısı ve baş ağrısı var 2 gündür
ben de çift koydurmak istiyorum yaşım 38 çünkü
benim dün toplandı bugün ilk gün dünü saymazsak sanırım embriyo toplandıktan sonraki gün ilk gün sayılıyor siz daha iyi biliyorsunuzdur 5. Gün e dayanmasını mı bekliyorlar bazıları 3. Gün embriyosu vs diyorlar onların transferi 3. Gün mü yapılıyor
Bana 3. 4. Ya da 5. Gün transfer yapabiliriz hazırlıklı ol,dediler. Embriyoların durumuna göre bu kararı veriyorlar. Doktor veriyor kararı.
ara verdiniz sanırım hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallahBen çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum ❤
Canım az öne embriyolog aradı transfer yarın ben pazartesi diye bekliyordum embriyolar bölündü iyi durumdalar dedi bakalım hayırlısı heyecanlandım tabi birazBenim doktorum 5. gün beklemeyi tercih ediyor. İlk denememde 23 yumurtadan 11i döllenmişti. 4. güne kadar canavar gibi dayandılar ama 5. gün hepsi uçup gitti. ikinci denemede 9 embriyo var bugün 4. gün. bakalım yarına sağ çıkacaklar mı, çok endişeliyim açıkçası.
yumurta toplandığı gün 0. gün sayılıyor (embriyoloğumun dediğine göre). benim 16 Aralıkta toplandı ve bugün 4. gün. en erken 3. güne kadar bekletip transfer ediyorlar. veya 5. gün transfer ediyorlar veya donduruyorlar artık. eğer küçük kalan embriyo varsa bazen bir gün daha bekletip dondurdukları oluyormuş.
Ayy çok güzel bir haber :) inşallah her şey yolunda gider.Canım az öne embriyolog aradı transfer yarın ben pazartesi diye bekliyordum embriyolar bölündü iyi durumdalar dedi bakalım hayırlısı heyecanlandım tabi biraz
İnşallah senin deAyy çok güzel bir haber :) inşallah her şey yolunda gider.
Hayırlısı olur inşallah benim transfer yarınEmbriyoların hangi durumuna göre bekliyorlar, nasıl bekleme kararı veriyorlar acaba biliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?