Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Sizin transfer olmuşmuydu

İdrar testinde 2.çizgi silik miydi yoksa bariz pembe cızgı cıktı mı

Merhaba kizlar bugün Dr gittim amh 0.45 ti 3 tane yumurta gelişmiş diğerleri var ama büyük ihtimalle toplamaya yetişmez dedi canım çok sıkıldı benim gibi olan varmı

Son durumum; bir adet 5aa embriyo donduruluyor. Belki bu akşm ya da yarın bir adet daha orta kalite dondurulacak. Transfer şubatta. Bu dönemde yapmam gereken özel bir şey var mı sizce beslenme anlamında?

Merhaba kizlar bugün Dr gittim amh 0.45 ti 3 tane yumurta gelişmiş diğerleri var ama büyük ihtimalle toplamaya yetişmez dedi canım çok sıkıldı benim gibi olan varmı
Bence moralinizi hiç bozmayın çünkü önemli olan kalitesi çok olup işlem de yapılamayabiliyor benim okuduğum beş olup 4 ü döllenen vardı

Cevabınızı yeni gördüm burda cevapları karışık buluyorum anlayamıyorum teşekkür ederim transferiniz oldu mu benim bugün oldu

Merhaba nasılsınız embriyolarınızın durumunda bir değişiklik var mı inşallah herşey yolundadır

Bilmiyorum ki :/ dün adetim başladı (döngünün 17. Günü ve embriyonun 4. Gününde başladı). Doktor bir adet dönemi daha bekleyelim dedi.
Canım hiç canını sıkma uygun zaman olması en önemlisi doktor böylesi bir hazırlığı uygun görmüş demekki önemli olan sağlıklı olması kaç yaşındasın

Kızlar merhaba. Benim de pazartesi 32 yumurtam toplanmıştı. Bunun 24 ü olgundu ve 24 ü de döllendi. O zaman çok sevinmiştim. Ama sevincim kursağımda kaldı. 4 tanesi hiç gelişmemiş. iyi kalite olan 10 tane embriyo ise 3.gün donduruldu. Kalan 10 embriyo 5.güne bekletildi ve malesef hiçbiri 5.güne çıkamadı. Elimde 10 embriyo kalsa da sayının bu kadar azalması beni kalite noktasında endişendirdi. Sizce durum kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…