- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Benim 3. Gün embriyosu olacak yarın sanırım gelişimi iyi giderse hemen transfere geçiyorlarEmbriyoların hangi durumuna göre bekliyorlar, nasıl bekleme kararı veriyorlar acaba biliyo musunuz?
Sizin transfer olmuşmuyduBenim emriyolarımda 7 tane döllenmişti 3 günü kaliteli bi tane dondurdular garanti olsun diye . Geriye kalan 6 emriyo 5. Güne götürüldü 5 günde 3 tanesi donduruldu 1 tanesi 5 günü göremedi 2 tanesi gelişimi geri olduğu için 6. Günü götürcez dediler 6 güne gidemezler emriyolag sınıflandırması var dondurulacak kalite olanlar bide dondurulanayacak kalitede olanlar tamamen senin emriyonun gösterdiği gelişime göre karar veriyorlar . Benim 6. Güne götürdükleri emriyolr en baştan beri geriden geldi 5. Gün aradıklarında gelişimleri geri 5. Günle uyumlu değil takip edeceğiz demişlerdi
Evet şimdilik bıraktım ilerde belki yine devam ederim ama küçük bir ihtimal sanırımara verdiniz sanırım hayırlısı olsun
İdrar testinde 2.çizgi silik miydi yoksa bariz pembe cızgı cıktı mıMerhaba kızlar bugün transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sabah çift çizgi görünce 125.22 çıktı doktora gösteremedim işe gitmek zorundaydım tecrübeli arkadaşlar değerim konusunda bilgi verebilir mi bu değeri sağlıklı mı kabul etmeliyim
Çok sevindim. Hayırlısı olsun. İnşallah sımsıkı tutunurCanım az öne embriyolog aradı transfer yarın ben pazartesi diye bekliyordum embriyolar bölündü iyi durumdalar dedi bakalım hayırlısı heyecanlandım tabi biraz
Silikti çok koyu değildi ama rahatlıkla görünüyordu markası predictor hassas testİdrar testinde 2.çizgi silik miydi yoksa bariz pembe cızgı cıktı mı
Hayırlısı olsun siz nasıl mutlu ve iyi olacaksanız en iyisini siz bilirsiniz sevgiyle kalınEvet şimdilik bıraktım ilerde belki yine devam ederim ama küçük bir ihtimal sanırım
Neden transfer şubatta acabaSon durumum; bir adet 5aa embriyo donduruluyor. Belki bu akşm ya da yarın bir adet daha orta kalite dondurulacak. Transfer şubatta. Bu dönemde yapmam gereken özel bir şey var mı sizce beslenme anlamında?
Bence moralinizi hiç bozmayın çünkü önemli olan kalitesi çok olup işlem de yapılamayabiliyor benim okuduğum beş olup 4 ü döllenen vardıMerhaba kizlar bugün Dr gittim amh 0.45 ti 3 tane yumurta gelişmiş diğerleri var ama büyük ihtimalle toplamaya yetişmez dedi canım çok sıkıldı benim gibi olan varmı
Çok teşekkür ederim bir de şunu merak ediyorum normal adet günümüzde kanama olacak mı test gününden önce normalde benim adet günüm kafam karıştıÇok sevindim. Hayırlısı olsun. İnşallah sımsıkı tutunur
Sizin transferiniz oldu muBana 3. 4. Ya da 5. Gün transfer yapabiliriz hazırlıklı ol,dediler. Embriyoların durumuna göre bu kararı veriyorlar. Doktor veriyor kararı.
Cevabınızı yeni gördüm burda cevapları karışık buluyorum anlayamıyorum teşekkür ederim transferiniz oldu mu benim bugün olduBenim anlattığım dondurulmuş emriyor için ben hatta 3. Günü aradıkların kaç hücreli diye sormuştum bizim embriyoglar şey demişti bizim sadece hücreye bakmıyoruz bir çok kriter var . Hücre sayısı az olup gelişim çok iyi olan emriyolarda olur tek bişey takılmıyoruz. Transferin hangi emriyo yapılacağına doktor karar verir biz sadece takip ederiz demişt
9.gün erken değil mi test içinİdrar testinde 2.çizgi silik miydi yoksa bariz pembe cızgı cıktı mı
Merhaba nasılsınız embriyolarınızın durumunda bir değişiklik var mı inşallah herşey yolundadırBenim doktorum 5. gün beklemeyi tercih ediyor. İlk denememde 23 yumurtadan 11i döllenmişti. 4. güne kadar canavar gibi dayandılar ama 5. gün hepsi uçup gitti. ikinci denemede 9 embriyo var bugün 4. gün. bakalım yarına sağ çıkacaklar mı, çok endişeliyim açıkçası.
yumurta toplandığı gün 0. gün sayılıyor (embriyoloğumun dediğine göre). benim 16 Aralıkta toplandı ve bugün 4. gün. en erken 3. güne kadar bekletip transfer ediyorlar. veya 5. gün transfer ediyorlar veya donduruyorlar artık. eğer küçük kalan embriyo varsa bazen bir gün daha bekletip dondurdukları oluyormuş.
Bilmiyorum ki :/ dün adetim başladı (döngünün 17. Günü ve embriyonun 4. Gününde başladı). Doktor bir adet dönemi daha bekleyelim dedi.Neden transfer şubatta acaba
Canım hiç canını sıkma uygun zaman olması en önemlisi doktor böylesi bir hazırlığı uygun görmüş demekki önemli olan sağlıklı olması kaç yaşındasınBilmiyorum ki :/ dün adetim başladı (döngünün 17. Günü ve embriyonun 4. Gününde başladı). Doktor bir adet dönemi daha bekleyelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?