- 31 Ekim 2019
- 444
- 331
- 53
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Evet benim bugün 7. GünümCevabınızı yeni gördüm burda cevapları karışık buluyorum anlayamıyorum teşekkür ederim transferiniz oldu mu benim bugün oldu
33 yaşındayım. Neredeyse 1,5 ayım var. Güzelce hazırlanayım transfere istiyorum.Canım hiç canını sıkma uygun zaman olması en önemlisi doktor böylesi bir hazırlığı uygun görmüş demekki önemli olan sağlıklı olması kaç yaşındasın
Süperrr inşallah sımsıkı tutunsun tek mi çift mi benim de bugün oldu heyecan stres oldum biraz bir de adet tarihimizde ne olacak yani adet testten önce olunca tutunmazsa testten önce adet olur muyuzEvet benim bugün 7. Günüm
Süper işte yaşınız genç o yüzden hiç sıkmayın kendiniz sağlıklı beslenin bence balık sebze protein bol ek vitamin almıştım ben transferim bugün oldu33 yaşındayım. Neredeyse 1,5 ayım var. Güzelce hazırlanayım transfere istiyorum.
İnşallah her şey yolunda gider ve sizin de bebeğiniz tutunur <3Süper işte yaşınız genç o yüzden hiç sıkmayın kendiniz sağlıklı beslenin bence balık sebze protein bol ek vitamin almıştım ben transferim bugün oldu
Benim transferim pazartesi günü. Ben ptesiden itibaren internette bir şeylet okumayı araştırmayı bırakıcam. Size de öneririm. Çok stresli bir dönem ama bir yandan da stresten uzak olmamız gereken bir dönem. Dua edip dinlenmek lazım 10 günde tutarsa belli olacak zaten. Tutmazsa nasip değilmiş diyeceğiz. Hepimiz aynı şeyi umutla bekliyoruz. Hayırlı olsun inşallah. Buarada hepimizin sorunu farklı ve doktorların tedavi yöntemleri de şahıslara uygun. O yüzden kafamızı çok karıştırmayalım. Umarım her şey çok güzel olurSizin transferiniz oldu mu
10 yumurta gayet güzel bir rakam. Canınızı hiç sıkmayınKızlar merhaba. Benim de pazartesi 32 yumurtam toplanmıştı. Bunun 24 ü olgundu ve 24 ü de döllendi. O zaman çok sevinmiştim. Ama sevincim kursağımda kaldı. 4 tanesi hiç gelişmemiş. iyi kalite olan 10 tane embriyo ise 3.gün donduruldu. Kalan 10 embriyo 5.güne bekletildi ve malesef hiçbiri 5.güne çıkamadı. Elimde 10 embriyo kalsa da sayının bu kadar azalması beni kalite noktasında endişendirdi. Sizce durum kötü mü?
Tek canım ben bugün değerim 45 çıktı . İlaçlar adet olmanı engelliyor. Stres olma rahat ol . Kafana takmaSüperrr inşallah sımsıkı tutunsun tek mi çift mi benim de bugün oldu heyecan stres oldum biraz bir de adet tarihimizde ne olacak yani adet testten önce olunca tutunmazsa testten önce adet olur muyuz
evet kesinlikle öyle kafa karıştırmamak lazım şimdiden size bol şansBenim transferim pazartesi günü. Ben ptesiden itibaren internette bir şeylet okumayı araştırmayı bırakıcam. Size de öneririm. Çok stresli bir dönem ama bir yandan da stresten uzak olmamız gereken bir dönem. Dua edip dinlenmek lazım 10 günde tutarsa belli olacak zaten. Tutmazsa nasip değilmiş diyeceğiz. Hepimiz aynı şeyi umutla bekliyoruz. Hayırlı olsun inşallah. Buarada hepimizin sorunu farklı ve doktorların tedavi yöntemleri de şahıslara uygun. O yüzden kafamızı çok karıştırmayalım. Umarım her şey çok güzel olur
Teşekkürlerİnşallah her şey yolunda gider ve sizin de bebeğiniz tutunur <3
Çoook teşekkür ederim hepimiz sevgiyle kalalım her şey çoook güzel oldun hepimiz içşnHayırlısı olsun siz nasıl mutlu ve iyi olacaksanız en iyisini siz bilirsiniz sevgiyle kalın
Evet benim bugün 7. Günüm
Canım hayırlısı olsun ıcını ferah tut hıc kotu bısey dusunme artık sen ve bebegın varsın oyle dusun bol bol beslenBenim de bugün transferim gerçekleşti kızlar. 1 adet 5. Gün embriyosu. İnşallah iyi olur her şey hepimiz için
Çok teşekkür ederimCanım hayırlısı olsun ıcını ferah tut hıc kotu bısey dusunme artık sen ve bebegın varsın oyle dusun bol bol beslenhakkımızda hayırlısı
Evet benim 7,8,9. günlerimde lekelenmem oldu, yerleşme kanaması oluyorKızlar aranızda 8.gün lekelenme yaşayan oldu mu
İğne vurmanızı söylemiş miydi doktorunuzEvet benim 7,8,9. günlerimde lekelenmem oldu, yerleşme kanaması oluyor
Hayır zaten düzenli olarak üç günde bir Proluton iğne vuruluyorum ekstra birşey yapmamı söylemedi. Ama lekelenmeyi adet kanaması gibi düşünmemek gerek yani parmak ucu kadar hafif pembe veya hafif kahverengi lekenlenme olarak adlandırılıyor eğer daha fazlasıysa bir problem var demektirİğne vurmanızı söylemiş miydi doktorunuz
Benimkide o kadar ama çok tedirgin oldum görünce hatta ağladım.. umarım tutunuyordur bebeğim banaHayır zaten düzenli olarak üç günde bir Proluton iğne vuruluyorum ekstra birşey yapmamı söylemedi. Ama lekelenmeyi adet kanaması gibi düşünmemek gerek yani parmak ucu kadar hafif pembe veya hafif kahverengi lekenlenme olarak adlandırılıyor eğer daha fazlasıysa bir problem var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?