Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Canım hiç canını sıkma uygun zaman olması en önemlisi doktor böylesi bir hazırlığı uygun görmüş demekki önemli olan sağlıklı olması kaç yaşındasın
33 yaşındayım. Neredeyse 1,5 ayım var. Güzelce hazırlanayım transfere istiyorum.

Sizin transferiniz oldu mu
Benim transferim pazartesi günü. Ben ptesiden itibaren internette bir şeylet okumayı araştırmayı bırakıcam. Size de öneririm. Çok stresli bir dönem ama bir yandan da stresten uzak olmamız gereken bir dönem. Dua edip dinlenmek lazım 10 günde tutarsa belli olacak zaten. Tutmazsa nasip değilmiş diyeceğiz. Hepimiz aynı şeyi umutla bekliyoruz. Hayırlı olsun inşallah. Buarada hepimizin sorunu farklı ve doktorların tedavi yöntemleri de şahıslara uygun. O yüzden kafamızı çok karıştırmayalım. Umarım her şey çok güzel olur

10 yumurta gayet güzel bir rakam. Canınızı hiç sıkmayın

Süperrr inşallah sımsıkı tutunsun tek mi çift mi benim de bugün oldu heyecan stres oldum biraz bir de adet tarihimizde ne olacak yani adet testten önce olunca tutunmazsa testten önce adet olur muyuz
Tek canım ben bugün değerim 45 çıktı . İlaçlar adet olmanı engelliyor. Stres olma rahat ol . Kafana takma

İnşallah çok güzel olacak senin için de sen değerine erken mi baktırdın
evet kesinlikle öyle kafa karıştırmamak lazım şimdiden size bol şans

Benim de bugün transferim gerçekleşti kızlar. 1 adet 5. Gün embriyosu. İnşallah iyi olur her şey hepimiz için

İğne vurmanızı söylemiş miydi doktorunuz
Hayır zaten düzenli olarak üç günde bir Proluton iğne vuruluyorum ekstra birşey yapmamı söylemedi. Ama lekelenmeyi adet kanaması gibi düşünmemek gerek yani parmak ucu kadar hafif pembe veya hafif kahverengi lekenlenme olarak adlandırılıyor eğer daha fazlasıysa bir problem var demektir

Benimkide o kadar ama çok tedirgin oldum görünce hatta ağladım.. umarım tutunuyordur bebeğim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…