Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Benimkide o kadar ama çok tedirgin oldum görünce hatta ağladım.. umarım tutunuyordur bebeğim bana
Tutunuyordur inşallah merak etme. Bak ben üç kere tüp bebek tedavisi oldum hiç birinde lekelenmem olmadı zaten üçü de negatif sonuçlandı ilk defa dördüncü denememde lekelenmem oldu ben de çok korktum ama tutunma kanamasıymış test günümde bitti ve pozitifi gördük çok şükür. İstersen idrar testi yap benim 8. günü çıkmıştı idrarda

Yarın kan vermeyi düşünüyorum artık sağol yardımcı olduğun için Allah razı olsun sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah

Yarın kan vermeyi düşünüyorum artık sağol yardımcı olduğun için Allah razı olsun sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah
Kan için acele etme bence ama yine de sen bilirsin değer düşük çıkıyor iki günde bir kan testi istiyorlar çok yorucu ve stresli dakikalar geçmiyor resmen yani bende öyle olmuştu

Aralık ayında son transfer olan benim sanirim sizleri okuyarak güç aliyorum.5.denemem oldu bugün ikinci günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…