- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Tutunuyordur inşallah merak etme. Bak ben üç kere tüp bebek tedavisi oldum hiç birinde lekelenmem olmadı zaten üçü de negatif sonuçlandı ilk defa dördüncü denememde lekelenmem oldu ben de çok korktum ama tutunma kanamasıymış test günümde bitti ve pozitifi gördük çok şükür. İstersen idrar testi yap benim 8. günü çıkmıştı idrardaBenimkide o kadar ama çok tedirgin oldum görünce hatta ağladım.. umarım tutunuyordur bebeğim bana
Yarın kan vermeyi düşünüyorum artık sağol yardımcı olduğun için Allah razı olsun sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallahTutunuyordur inşallah merak etme. Bak ben üç kere tüp bebek tedavisi oldum hiç birinde lekelenmem olmadı zaten üçü de negatif sonuçlandı ilk defa dördüncü denememde lekelenmem oldu ben de çok korktum ama tutunma kanamasıymış test günümde bitti ve pozitifi gördük çok şükür. İstersen idrar testi yap benim 8. günü çıkmıştı idrarda
Kan için acele etme bence ama yine de sen bilirsin değer düşük çıkıyor iki günde bir kan testi istiyorlar çok yorucu ve stresli dakikalar geçmiyor resmen yani bende öyle olmuştuYarın kan vermeyi düşünüyorum artık sağol yardımcı olduğun için Allah razı olsun sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah
Sen şuan kaç haftalık oldun arkadaşımKan için acele etme bence ama yine de sen bilirsin değer düşük çıkıyor iki günde bir kan testi istiyorlar çok yorucu ve stresli dakikalar geçmiyor resmen yani bende öyle olmuştu ☺
5 hafta 4 günlükSen şuan kaç haftalık oldun arkadaşım
Maşallah sağlıkla ilerlesin5 hafta 4 günlük
Amin inşallah hepimizinkiMaşallah sağlıkla ilerlesin
Test yaptırdın mı canım ?Maşallah sağlıkla ilerlesin
Hayır canım eşimi bekliyorum o dönünce yaptırcazTest yaptırdın mı canım ?
Pozitif çıkacak inşallah lekelenmem buna işaretHayır canım eşimi bekliyorum o dönünce yaptırcaz
*lekelenmenHayır canım eşimi bekliyorum o dönünce yaptırcaz
İnşallah canım sende inşallah duyarsın kalp atışınıPozitif çıkacak inşallah lekelenmem buna işaret
Ben de bugün keseyi görmeye gideceğim belki kalp atışlarını da duyabilirmişiz çok heyecanlıyım :)
İnşallahAllah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Benim de üç negatiften sonra dördüncü pozitif oldu çok şükür. Senin diğerlerinin negatif olma sebebi neymiş açıkladı mı doktorun?Aralık ayında son transfer olan benim sanirim sizleri okuyarak güç aliyorum.5.denemem oldu bugün ikinci günüm.
sayı nasıl? sıkıntımız aynıBenim ucu negatif tutmadı dördüncüsü boş gebelik oldu eşimde morfoloji bozukluğu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?