Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Üzülme Üzülme bir daha ki gidisinde görürsün inşallah çünkü söyle birsey var senin ilk testin benimkinden daha açık renk duruyor benimki daha koyu o yuzden sıkma hiç canını
Umarim oyle olur beni cok erken cagirdi sanki doktorum transferden sonra 15. Gun gittim arastirdim herkes 21 23. Gunler gitmis. Simdi perşembeye tekrar gun verdi beta istedi. Degerlerim 11.gun 323 13. Gun 849 15. Gun 2959 cikti dis gebelik olmaz umairm

İğne transferden sonra kullandım bir kere şimdi vitaminler ilaçlar intihar ediyorum sanki bir sürü ilaç
Benim gobekten 2 ignem hergun vitaminlerim estrofem prednol progestan fitil 3 gunde birde kalcadan igne bagimlisi olduk

Dış gebelikte çok çok az artmıyor mu sonra duruyor maşallah subhanallah sende güzel artmış erkendir belki sıkıntı yapma kendine değerlerin maşallah vsr

Olmaz allahin izniyle bende 30unda transfer oldum 13 ünde cagirdi benide ama kan testi icin sadece

Calisiyo musunuzz kizlar bi yerde. Ben şok markette müdürüm ve bizim isimiz zor mal alma transpalet vs . Transferden sonra 10 gun raporluydum ama simdi napicam bilmiyorum

Calisiyo musunuzz kizlar bi yerde. Ben şok markette müdürüm ve bizim isimiz zor mal alma transpalet vs . Transferden sonra 10 gun raporluydum ama simdi napicam bilmiyorum
Ben geçen yıl çalışıyordum asıl mesleğim arkeoloji okudum ama bir okulda memurluk yapıyordum. Bu sene çalışmıyorum. Çalışırken transfer olmuştum o karda işe gitmek zorunda kaldım bebek tutmadı çok kızmıştım kendime. Okul kapandı ben de çıktım işten

Ayy benim ağrım var bayağı da şiddetleniyor ara ara kötü şeyler geliyor hep aklıma

Ya
Bilmiyorum ki cnm haber veririm ama sürekli değil ağrı cok şükür ki ara ara geliyor
Ara ara agri banada giriyodu birden girip sonra kesiliyosa pek takma uzun sureli siddetli agrilar tehlikeli oluyj diye biliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…