Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Biliyoruk biliyorum cnm hepimiz ayni yollardam geçiyoruz farkli sekilde daha ağir veya daha hafif valla agri olayi var bende adet ağrısı gibi gece kac kez uyandim bilmiyorjm arti olarak hala var özellikle ayağa kalkınca bende bilmiyorum ne oluyor

İlk artigin testlerde sanki ilk yaptiginda yoktu digerinde hafif vardi. Catlatma etkisi oyle olur mi sanmam
Ilk attiiigm hayaletti 2. Attığım bi tık daha koyu gözüküyordu. Persembe cumartesi yapmistim bugünde erken gebelik yaptim pembe kapakli olan

Ara ara var bende de ama yoğun değil gece boyu tam 2 saatte bir tuvalete kalktım terleme vs adet öncesi de oluyor

Ev
Ilk attiiigm hayaletti 2. Attığım bi tık daha koyu gözüküyordu. Persembe cumartesi yapmistim bugünde erken gebelik yaptim pembe kapakli olanev
Evet gordum iste benimde tam oyleydi bak atayim. 9. Ve 10. Gun yaptiklarim. Ama benim dondurulmustu catlatma iğnesi olmadim

Eklentiler

• IMG_9031.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 23
  • D7FA59A6-D732-47AD-8F5D-6C01A5101C8A.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 25
Erken gebelik yap yarin dayanabilirsen ya da bugun yap bakalim 9.gun cikmisti benim. Ben bu siteyi cozemedim valla her yere biseyler yaziyorum takip edemedim sizi
Ben de her yerdeyim herkese bakiyorum neler yapıldı diye nöbetçi eczane bakayım o zaman eşim çıkacak zaten gidip alsın ne yapayim

Ev

Evet gordum iste benimde tam oyleydi bak atayim. 9. Ve 10. Gun yaptiklarim. Ama benim dondurulmustu catlatma iğnesi olmadim
Bunlarin ikiside erken gebelk mi eger öyleyse gec dollenmis bile olabilir benim arkadaşta dondurulmus 5. Gün embiriyosuydu 4. Gun gece öğrendi hemde kaset testle

Benimde adetteki ağrılar ama rahmine daha yoğun geliyo bilmiyorum fitilden kaynakli olabilir mi
Evet geçen tüp bebekte fitil benimde ağrı yapmıştı çok kullanmıştım şimdi günde 3 kullanıyorum. Bir öncekinde günde 6 kullanıyordum

Bunlarin ikiside erken gebelk mi eger öyleyse gec dollenmis bile olabilir benim arkadaşta dondurulmus 5. Gün embiriyosuydu 4. Gun gece öğrendi hemde kaset testle
İkiside erken gebelik benim 10. Gun netlesti 3. Gun embriyosu belkide ondan goremedik keseyi uzgunumm yaa

İkiside erken gebelik benim 10. Gun netlesti 3. Gun embriyosu belkide ondan goremedik keseyi uzgunumm yaa
Üzülme Üzülme bir daha ki gidisinde görürsün inşallah çünkü söyle birsey var senin ilk testin benimkinden daha açık renk duruyor benimki daha koyu o yuzden sıkma hiç canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…