Biliyoruk biliyorum cnm hepimiz ayni yollardam geçiyoruz farkli sekilde daha ağir veya daha hafif valla agri olayi var bende adet ağrısı gibi gece kac kez uyandim bilmiyorjm arti olarak hala var özellikle ayağa kalkınca bende bilmiyorum ne oluyorİlla ki vereceğim kan ama adet olacağım hissi daha çok var. Bilmiyorum ama artık uğraşmam eşime de söylemiştim bu son benim için o kadar işlemden bir daha geçemem. Olursa kendiliğinden olsun yoksa tamam artık o kadar para zaman umut çok zor
Canim benimde 3. Gun embbriyosu bak 9. Gun gozle gorulmucek kadar erken gebelik te bile silikti 10.gun netlestiHeh aynen öyle dün eşime diyorum şu 8 gün bana 8 Ay gibi geldi
Ilk attiiigm hayaletti 2. Attığım bi tık daha koyu gözüküyordu. Persembe cumartesi yapmistim bugünde erken gebelik yaptim pembe kapakli olanİlk artigin testlerde sanki ilk yaptiginda yoktu digerinde hafif vardi. Catlatma etkisi oyle olur mi sanmam
Erken gebelik yap yarin dayanabilirsen ya da bugun yap bakalim 9.gun cikmisti benim. Ben bu siteyi cozemedim valla her yere biseyler yaziyorum3. Gün embriyosu 9. Günüm bugun
Ara ara var bende de ama yoğun değil gece boyu tam 2 saatte bir tuvalete kalktım terleme vs adet öncesi de oluyorBiliyoruk biliyorum cnm hepimiz ayni yollardam geçiyoruz farkli sekilde daha ağir veya daha hafif valla agri olayi var bende adet ağrısı gibi gece kac kez uyandim bilmiyorjm arti olarak hala var özellikle ayağa kalkınca bende bilmiyorum ne oluyor
Testlerini atar misin cnm bi benimde 3.gun taze transfer bugün 8.gunCanim benimde 3. Gun embbriyosu bak 9. Gun gozle gorulmucek kadar erken gebelik te bile silikti 10.gun netlesti
Evet gordum iste benimde tam oyleydi bak atayim. 9. Ve 10. Gun yaptiklarim. Ama benim dondurulmustu catlatma iğnesi olmadimIlk attiiigm hayaletti 2. Attığım bi tık daha koyu gözüküyordu. Persembe cumartesi yapmistim bugünde erken gebelik yaptim pembe kapakli olanev
Bende cook terliyodum uyumadan donuyodum gece bi kalkiyorum su gibiydimAra ara var bende de ama yoğun değil gece boyu tam 2 saatte bir tuvalete kalktım terleme vs adet öncesi de oluyor
Ben de her yerdeyim herkese bakiyorum neler yapıldı diyeErken gebelik yap yarin dayanabilirsen ya da bugun yap bakalim 9.gun cikmisti benim. Ben bu siteyi cozemedim valla her yere biseyler yaziyorumtakip edemedim sizi
Benimde adetteki ağrılar ama rahmine daha yoğun geliyo bilmiyorum fitilden kaynakli olabilir miAra ara var bende de ama yoğun değil gece boyu tam 2 saatte bir tuvalete kalktım terleme vs adet öncesi de oluyor
Evet tam olarak böyle inşallah belirtidir yarın kan aldırayım yaBende cook terliyodum uyumadan donuyodum gece bi kalkiyorum su gibiydim
Bunlarin ikiside erken gebelk mi eger öyleyse gec dollenmis bile olabilir benim arkadaşta dondurulmus 5. Gün embiriyosuydu 4. Gun gece öğrendi hemde kaset testleEv
Evet gordum iste benimde tam oyleydi bak atayim. 9. Ve 10. Gun yaptiklarim. Ama benim dondurulmustu catlatma iğnesi olmadim
Evet geçen tüp bebekte fitil benimde ağrı yapmıştı çok kullanmıştım şimdi günde 3 kullanıyorum. Bir öncekinde günde 6 kullanıyordumBenimde adetteki ağrılar ama rahmine daha yoğun geliyo bilmiyorum fitilden kaynakli olabilir mi
Benimde günde 3 taneEvet geçen tüp bebekte fitil benimde ağrı yapmıştı çok kullanmıştım şimdi günde 3 kullanıyorum. Bir öncekinde günde 6 kullanıyordum
Sen 2 tane erken gebelik aldir cok dayanamiyorsan tuvaletini iyice tut bugun yarin bi yap bakalim canim. Sonra zaten test gunun gelecekEvet tam olarak böyle inşallah belirtidir yarın kan aldırayım ya
İkiside erken gebelik benim 10. Gun netlesti 3. Gun embriyosu belkide ondan goremedik keseyi uzgunumm yaaBunlarin ikiside erken gebelk mi eger öyleyse gec dollenmis bile olabilir benim arkadaşta dondurulmus 5. Gün embiriyosuydu 4. Gun gece öğrendi hemde kaset testle
İlaclar cok etki yapıyor bir suru ilac igne kullaniyorum benEvet geçen tüp bebekte fitil benimde ağrı yapmıştı çok kullanmıştım şimdi günde 3 kullanıyorum. Bir öncekinde günde 6 kullanıyordum
Tamam canım öyle yapayım çok teşekkür ederimSen 2 tane erken gebelik aldir cok dayanamiyorsan tuvaletini iyice tut bugun yarin bi yap bakalim canim. Sonra zaten test gunun gelecek
Üzülme Üzülme bir daha ki gidisinde görürsün inşallah çünkü söyle birsey var senin ilk testin benimkinden daha açık renk duruyor benimki daha koyu o yuzden sıkma hiç canınıİkiside erken gebelik benim 10. Gun netlesti 3. Gun embriyosu belkide ondan goremedik keseyi uzgunumm yaa
İğne transferden sonra kullandım bir kere şimdi vitaminler ilaçlar intihar ediyorum sanki bir sürü ilaçİlaclar cok etki yapıyor bir suru ilac igne kullaniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?